reni6 Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 10:50 to nie dramat. poczekaj. jutro sie zachce. pozdr, Reni. Odpowiedz Link Zgłoś
wy-imagino-wany Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 10:57 -a jak i jutro,sie nie bedzie chcialo? Odpowiedz Link Zgłoś
reni6 Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 11:04 trwaj i ufaj, ze kiedys nadejdzie ten moment. jesli nic z tego, to sie wypnij i popros kogos o kopa. a jesli nadal nie nadejdzie i juz starcisz nadzieje, to sie powies albo co... Pozdr, Reni. Odpowiedz Link Zgłoś
wy-imagino-wany Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 11:10 reni6 napisała: > trwaj i ufaj, ze kiedys nadejdzie ten moment. > jesli nic z tego, to sie wypnij i popros kogos o kopa. > a jesli nadal nie nadejdzie i juz starcisz nadzieje, to sie powies albo co... > Pozdr, Reni. -no i dobra! ide sie powiesic! a Ty masz mnie na sumieniu.... powiesze sie na zlosc Tobie...czesc Odpowiedz Link Zgłoś
reni6 Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 11:23 tylko nie wieszaj sie nad rzeka...tak tylko radze bo serce mam czule...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wy-imagino-wany Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 11:29 reni6 napisała: > tylko nie wieszaj sie nad rzeka...tak tylko radze bo serce mam czule...:) a wlasnie ze nad rzeka... -kazda woda ,przypomni Ci o Twoim niecnym czynie.... serce????? ty masz ????? Odpowiedz Link Zgłoś
reni6 Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 11:41 ..w malym ciele wielkie serce.. lituje sie nad tymi maluczkimi co to im sie juz nie chce i podpowiadam jak sobie ulzyc:) Pozdr, Reni a woda to mnie tu nie strasz bo ja sie wody nie boje...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
wy-imagino-wany Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 11:47 reni6 napisała: > ..w malym ciele wielkie serce.. > lituje sie nad tymi maluczkimi co to im sie juz nie chce i podpowiadam jak > sobie ulzyc:) -to moze bysmy sie spotkali ,malutka;)))))? > Pozdr, Reni > > a woda to mnie tu nie strasz bo ja sie wody nie boje...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
reni6 Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 11:52 jasne, od 5 do 16-tej stoje na bazarze z tymi marchewkami. wpadnij to sobie pochrupiesz...marchewki rzecz jasna...hihi. Pozdr, Reni Odpowiedz Link Zgłoś
wy-imagino-wany Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 11:55 reni6 napisała: > jasne, od 5 do 16-tej stoje na bazarze z tymi marchewkami. wpadnij to sobie > pochrupiesz...marchewki rzecz jasna...hihi. > hmmmmm.....lubie marcheweczki;)))))) bede ok.13... > Pozdr, Reni Odpowiedz Link Zgłoś
reni6 Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 11:57 ...ta w chuscie w czerwono zielona krate to ja , a obok mnie moje marchewy, szukajcie ,a znajdziecie:))) Pozdr, Reni Odpowiedz Link Zgłoś
wy-imagino-wany Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 12:00 reni6 napisała: > ...ta w chuscie w czerwono zielona krate to ja , a obok mnie moje marchewy, > szukajcie ,a znajdziecie:))) > > jaki to piekny widocek byc musi!! gnom juz do Ciebie,tylko trocha dudkow zarobie... pujdziem do tygo mack donalda,,cy ja mu tam.... > Pozdr, Reni Odpowiedz Link Zgłoś
reni6 Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 12:03 ty mie tu tym makiem nie chcij podpuszczac, a toc tam te kuraki po reinkarnacji som jadane. koli jednakowoz bym sie tam napila w tym maku. Odpowiedz Link Zgłoś
wy-imagino-wany Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 12:06 reni6 napisała: > ty mie tu tym makiem nie chcij podpuszczac, a toc tam te kuraki po reinkarnacji > > som jadane. > koli jednakowoz bym sie tam napila w tym maku. ja koli nie ,bo podobno ,od koli to sie koli... ale mozemy zmienic lokal ,jak bedziesz chciala... moze ta picca ,czy jak jej tam? Odpowiedz Link Zgłoś
reni6 Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 12:08 niech bedzie ta picca ale ja jadam w tym picca chacie co to w moim telewizorze zapodajom jak kiepscy lecom Odpowiedz Link Zgłoś
wy-imagino-wany Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 12:10 reni6 napisała: > niech bedzie ta picca ale ja jadam w tym picca chacie co to w moim telewizorze > zapodajom jak kiepscy lecom -to pogodom z twoja telewizornia ,niech nam jedna przez umyslnego przysla... nie martwiaj sie o nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
reni6 Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 12:15 a co ty z mojom telewizorniom kces? czep sie swojej! taki co to tylko patrzy z jakiej by tu telewizorni picce wyciongnac...a tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
wy-imagino-wany Re: nie chce mi sie.... 16.06.05, 08:56 reni6 napisała: > a co ty z mojom telewizorniom kces? > czep sie swojej! > taki co to tylko patrzy z jakiej by tu telewizorni picce wyciongnac...a tfu! -a Ty reniuchna ,to kej wczora byla,,,,sukolek i nic!!!! -tak dziolcha sie o telewizornie przeleklas? Odpowiedz Link Zgłoś
reni6 Re: nie chce mi sie.... 16.06.05, 09:32 dzien dobry o poranku:) a co ja tam bede siedziec w tej knajpie calutki dzien? w firmie mojej marchewkowej to ja moge sobie tytaj z wami pogaworzyc, ale w domu pudla nie odpalam, zeby mi sie w glowie nie poprzewracalo od tego waszego tutaj dyrdymania. ja tylko tak, raz na ruski rok (dla zdrowotnosci). pozdr, Reni ...a cos ty odemnie kcial , ze mnie szukal? widac nic waznego, dyc gdyby ty kcial mocno tak, to by znalazl. ja przecie gadala przy ktorym straganie caluski dzien mnie napotkac latwo... ...telewizornia jesce stoi, piccow ci w niej bez liku:) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 11:54 Boże spraw żeby nam sie chciało tak bardzo - jak nam sie nie chce.. amen Odpowiedz Link Zgłoś
wy-imagino-wany Re: nie chce mi sie.... 15.06.05, 12:07 procesor napisała: > Boże spraw żeby nam sie chciało tak bardzo - jak nam sie nie chce.. > amen -nich Twoje slowo cialem sie stanie,,,madra kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś