agnieszka_ka 07.07.05, 21:13 Szukam pomyslow i ciekawa jestem co robicie kiedy sie wam nudzi. Domyslam sie ze wiekszosc podlacza net, wiec zaznaczam "poza netem" :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imagiro Re: NA NUDY, co robicie, POZA NETEM? 07.07.05, 21:18 origami, wymyslanie nowych gier z uzyciem kosci domina, ostatnio ucze sie rysunku ... Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: NA NUDY, co robicie, POZA NETEM? 07.07.05, 21:20 kiedy sie ´nudzimy ,wlaczamy komputer;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: NA NUDY, co robicie, POZA NETEM? 07.07.05, 21:24 Nie wiem, czy robie duzo, czy malo i czy roznorodnie, wiem natomiast, ze nie odczuwam nudy. Uwielbiam czytac ksiazki, lubie obejrzec dobry film, choc dzis nie moge juz patrzec na telewizor. Jesli mam czas sprawdzam zalegla poczte (realna), ktora powinienem wyslac. Dzis sprawdzilem wirtualna i wybralem jeden list, ktory mnie wzruszyl. Odpisalem. Uwielbiam spacery, zawsze mam jakis cel wedrowki np. obejrzenie cmentarza, kosciola, pomnika ( w miescie), domu pisarza itp. Niekiedy chodze do kina, do filharmonii i opery, czasem na koncerty muzyki poza klasycznej. Pisze, szkicuje, maluje, ogladam mecze z piwskiem w reku. Dzialam tez charytatywnie. Lubie plywac i wygrzewac sie na sloncu, lubie gotowac jak wielu facetow z mojego kregu. Nie wiem, jest cale mnostwo rzeczy, ktore mozna robic siebie tj sprawiac sobie przyjemnosci. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: NA NUDY, co robicie, POZA NETEM? 07.07.05, 21:26 robic dla siebie, zjadlo "dla". Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: NA NUDY, co robicie, POZA NETEM? 07.07.05, 21:28 robic pod siebie, zjadlo "pod" - to mial byc PS ? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: NA NUDY, co robicie, POZA NETEM? 07.07.05, 21:26 a doba szanownego pana ma 48 godzin ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: NA NUDY, co robicie, POZA NETEM? 08.07.05, 01:52 Moja ma zwykle 24 (czy coś koło tego) i może dlatego się nie nudzę;p Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re: ja sie tez nigdy nie nudze 08.07.05, 02:44 Zastanawiam sie najpierw co mi zrobi przyjemnosc i.. robie to :) Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierka14 Ach... Słodki smak literatury 08.07.05, 11:47 Żadko mi się nudzi, z racji zawodu(-; Ale kiedy już to się zadarza to czytam, czytam i czytam! Poza tym spotkania, zakupy, muzyka... Ach! Jest tyle zajęć! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_po_30tce a co to nuda...? 08.07.05, 12:17 nie pamietam :) Ale to chyba cos fajnego musi byc, bo wiele osob o niej.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś