yoosh 10.07.05, 21:39 ...zeby spadl deszcz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krtysia Re: ludzie,zróbcie coś.... 10.07.05, 21:45 yoosh napisała: > ...zeby spadl deszcz!!!!!! po co? trzeba bylo isc na basen;))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: ludzie,zróbcie coś.... 10.07.05, 21:48 ja siem maczalam w jeziorze,ale kwiatki kto podleje? I tak ogolnie suuuuucho! I jeszcze caly tydzien ma byc bez deszczu :( Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: ludzie,zróbcie coś.... 10.07.05, 21:47 w mandze Sailor Moon znajdziesz dużo odpowiednich zaklęc Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: ludzie,zróbcie coś.... 10.07.05, 21:49 dzieki:) poczytam odczynialam juz taniec szamanski wg wskazowek mojego pradziadka i....nic:( Odpowiedz Link Zgłoś
ettelie Re: ludzie,zróbcie coś.... 10.07.05, 22:49 Ty chcesz deszcz, a ja narzekam, że cały czas pada.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_b Re: ludzie,zróbcie coś.... 10.07.05, 23:03 yoosh napisała: > ...zeby spadl deszcz!!!!!! Po co? Dobrze jest jak jest! Weather.icm.edu.pl przewiduje to samo jutro i pojutrze - przyjemne ciepło i piękne słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: ludzie,zróbcie coś.... 11.07.05, 09:36 Mnie tez przyjemnie-wejde pod prysznic,napije sie,zanurze w jeziorze :) ale ja w imieniu roslinnosci wolam o deszcz,chocby malenki! Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Co? 11.07.05, 09:40 Podlewać kwiatków sie komuś nie chce:)))) Potem będzie deszcz i płacz: Zróbta coś, żeby świeciło słoneczko:P Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Co? 11.07.05, 09:43 moim kwiatkom dalam piciu,litosciwa jestem:) ale cala okoliczna przyroda spragniona,a z konewka po lasach hasac nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Co? 11.07.05, 09:46 Aha, lasy... Oni same sie obronią, jeśli ktoś ich nie podpali. ps. A dużo masz tych lasów w swojej okolicy, Yooshko? Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Co? 11.07.05, 09:50 Troche tego jest.Te z glebokim systemem korzeniowym przetrwaja kilka tygodni bez deszczu,ale inne juz placza:( Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Co? 11.07.05, 09:48 pohasaj znasz piosenkę? Jestem mała ogrodniczka mam nasionek pół koszyczka jedne gładkie, drugie w łatki a z tych nasion będą kwiatki ref kwiatki, bratki i stokrotki dla Malwinki, dla Dorotki kolorowe i pachnące malowane słoncem Mam konewkę z duzym uchem co podlewa grządki suche mam konewkę oraz grabki bo ja dbam o swoje kwiatki ref Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Co? 11.07.05, 09:51 fajne,przedszkole mi sie przypomina,i ten fartuszek... bo teraz chyba juz bez dzieci hasaja? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Co? 11.07.05, 09:53 fleuret napisała: > bez lubie bez, tylko troche się boję:) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret fartuszek 11.07.05, 10:19 www.koszulki.com/cgi-bin/shop.pl?id=31&sid=13165424&pin=17546069140463&mod=03&towar=110792&pt=831&lang=pl&ppts= Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: Co? 11.07.05, 09:49 yoosh napisała: > moim kwiatkom dalam piciu,litosciwa jestem:) > ale cala okoliczna przyroda spragniona,a z konewka po lasach hasac nie bede. a powinnas! :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Co? 11.07.05, 09:52 krtysia napisała: > yoosh napisała: > > z konewka po lasach hasac nie bede. > > > a powinnas! > :) Nie, nie. Jeszcze złapie wilka alboco:P Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: Co? 11.07.05, 10:21 yoosh napisała: > nie doluj mnie;) yoosh ....idz z koneweczka do lasu,zawczasu;) nie len sie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 spieszę z pomocą 11.07.05, 10:28 yoosh napisała: > ...zeby spadl deszcz!!!!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx masz na mysli złoty deszczyk.......seksik perwersyjny cie wabi?coś tam mam po nocy w pęcherzu Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: spieszę z pomocą 11.07.05, 12:35 komandos,starasz sie biedaku jak mozesz,a ja i tak cie olewam,mimo suszy :]]] Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: spieszę z pomocą 11.07.05, 12:48 yoosh napisała: > komandos,starasz sie biedaku jak mozesz,a ja i tak cie olewam,mimo suszy :]]] ;))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 08:36 Dzis znowu nie ma szans na deszczyk.:( Zadzieram kiece i lece... po konewke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 08:42 a węża na twojej pustyni nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 08:45 sa tylko jadowite zmije. A z konewką tak urokliwie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 08:52 yoosh napisała: > sa tylko jadowite zmije. > A z konewką tak urokliwie.:) a takie pelzajace ,czy raczej chodzace? te zmije.... Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 08:55 he he,te czolgajace sie:) przyciagam tylko dobrych ludzi i te czworonozne trzymaja sie ode mnie z daleka,bo wiedza co ich czeka. ale mi siem rymnelo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 08:57 yoosh napisała: > he he,te czolgajace sie:) > przyciagam tylko dobrych ludzi i te czworonozne * trzymaja sie ode mnie z > daleka,bo wiedza co ich czeka. > ale mi siem rymnelo :)) moze ty poeta? tylko glowa nie ta??? nie boisz sie zmij,ja bym z chlupy nie wyszla:)) jakie czworonozne? Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 09:00 :))) mialo byc dwunozne,kurcze,jeszcze spie chyba:)) raczej z glowka wszystko ok,gorzej z poezja. Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 08:59 tak, na zmiję trzeba uważać jak ukąsi należy pić dużo dużo wódki, aby złagodzić skutki Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 09:02 od wodki rozum krotki lepsze sa wysokie butki :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 09:08 yoosh napisała: > od wodki rozum krotki > lepsze sa wysokie butki :))))))))))) to co??? a kostiumie kapielowym i w gumiakach po kolana....mialabym chodzic!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 09:12 No nie ma wyjscia,chyba ze lubisz ryzyko:) Nie musza byc gumiaki,moga byc takie buty z mocną plocienna cholewka. Kiedys bylam latem nad jeziorem Bajkal i w upal chodzilam w lekkich skorzanych botkach. Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 09:19 yoosh napisała: > No nie ma wyjscia,chyba ze lubisz ryzyko:) > > Nie musza byc gumiaki,moga byc takie buty z mocną plocienna cholewka. > Kiedys bylam latem nad jeziorem Bajkal i w upal chodzilam w lekkich skorzanych > botkach. juz mi sie stopy spocily....na sama mysl o tym... nic z tego nie jade tam gdzie sa zmije;))) masz troche deszczu co skombinowalam:::))) www.animationfactory.com/animations/nature/weather/a34ac/ Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 10:03 Dobra duszyczka z ciebie. Vielen Dank für den virtuellen Regen.::)) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 10:17 na aber, was mit mir ??? wer wird mir danken ??? Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 10:31 hab auch meinen lieben Dank dafür,dass du eben da bist. :))))) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 11:03 ach ach... mach mir so, mach mir so... aus Stolz hab ich schon ein paar zentimeter gewachsen Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 11:08 freut mich.:-) Einfach da sein,dass ist doch der wunderschönste Zweck des Lebens ,nicht wahr? BTW: BIN gewachsen,sei mir bitte nicht böse für die Korrektur,ich mache manchmal auch Fehler :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 11:15 leider hast du recht... ich habe versessen dir zu sagen: ich spreche nicht deutsch, wirklich Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 11:25 Das macht ja nichts.Meine Englischkenntnisse sind noch schlechter als dein Deutsch. Du sprichst kein Deutsch,ok. Aber woher kannst du deutsch schreiben? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 11:30 i jeszcze drobiazg.Usmialam sie z twojego wpisu o milionach lutego-dooooooobre:) ale nie chcialam juz sie tam wpisywac i spacerowac po nerwach zainteresowanym dyskusja.:)Juz dosc bizonkowi watkow pokrecilam,dziadek mawial,ze kobietom pozwala wejsc sobie na glowe ale tupac nogami po niej nie pozwoli.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 11:38 na eben... dessen weiss ich noch nicht... ein wunder oder was...? und tatsaechlich meine Schwester, die sehr gut spricht, durch ein paar Monaten versuchte mich diese schoene Sprache zu lehren und kenne ich ein paar Woerter zufallig... Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk jak kadzy tutaj... a co ??? 12.07.05, 11:43 zartowalem jestem skromny cichy malutki w zasadzie to prawie mnie nie ma... ciiichoooo... pssst.... Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: jak kadzy tutaj... a co ??? 12.07.05, 11:45 tylko nie zniknij w czasoprzestrzeni.Jestes jak balonik-raz rosniesz,raz malejesz,ciekawe.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: jak kadzy tutaj... a co ??? 12.07.05, 11:47 balonik? mi sie te cechy z czym innym kojarza... Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: jak kadzy tutaj... a co ??? 12.07.05, 11:48 no nie chcialam tak wprost i doslownie,hmmm... bo sie zaczerwienie jak krtysia pred chwila. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: jak kadzy tutaj... a co ??? 12.07.05, 11:50 prosto i doslownie? nie powiedzialem o co mi chodzilo nie uzylem tez zadnego rzeczownika co masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: jak kadzy tutaj... a co ??? 12.07.05, 11:52 czysta fizjologie np.ruchy... klatki hm.. piersiowej,przy wdechu zwieksza sie,przy wydechu maleje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: jak kadzy tutaj... a co ??? 12.07.05, 11:54 no wlasnie... choc musze przyznac, ze ja myslalem o penisie Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: jak kadzy tutaj... a co ??? 12.07.05, 11:58 To byla moja trzecia mysl po baloniku i klatce z piersiami. Niczym mnie nie zaskoczyles-kazdy chop ma takie skojarzenia,gorzej czasem z wykonawstwem.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: jak kadzy tutaj... a co ??? 12.07.05, 12:01 penis PO baloniku i klatce... ojej... Ty musisz byc chora !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: jak kadzy tutaj... a co ??? 12.07.05, 12:05 No wiesz.upal,susza to i kolejnosc zachwiana.temperatura na mozg uderza.. A pozatym ciekawie zaczac rozmowe od braku deszczu a skonczyc na penisie :) Zabawa w skojarzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: jak kadzy tutaj... a co ??? 12.07.05, 12:08 wszystkie drogi prowadza do joni i lingama, przynajmniej na tym forum takie zycie i forum n i e d o j e b a n y c h duszek... tako nic dziwnego, skoro my tu wszyscy tacy Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: jak kadzy tutaj... a co ??? 12.07.05, 12:17 hsirk napisał: > wszystkie drogi prowadza do joni i lingama, przynajmniej na tym forum > *************** > specjalnie nie rzuca mi sie to w oczy na tym forum **************** > takie zycie i forum n i e d o j e b a n y c h duszek... > > o nie.moze jakis niedorobionych,zwichrowanych. > tako nic dziwnego, skoro my tu wszyscy tacy **************** nie mow w liczbie mnogiej :)) nie naleze do grona splakanych,nie radzacych sobie duszyczek. Zycie bardzo laskawie mnie traktuje.Dla mnie to chec popsocenia,bo tu tak czasem tragicznie,powaznie i lzawo-filozoficznie. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: jak kadzy tutaj... a co ??? 12.07.05, 12:22 nie chcialem Cie urazic. jak uwazasz... n i e d o j e b a n i e ma wiele odcieni. strasznie wiele. kazdy moze znalezc cos dla siebie i nie ma to nic wspolnego z radzeniem sobie, mozliwosciami uprawiania seksu, czy tez nawet jego uprawianiem Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: jak kadzy tutaj... a co ??? 12.07.05, 12:25 Mnie nikt nie jest w stanie urazic. Strasznie filozoficzne,co napisales.Daj mi troche czasu do namyslu,bo nie nadazam. Moze mala przerwa na drink? Podac martini z lodem? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: jak kadzy tutaj... a co ??? 12.07.05, 12:29 ja, bitte. wenn Sie darauf bestehen, nichts dagegen... Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: jak kadzy tutaj... a co ??? 12.07.05, 12:31 ok,yoosh przynosze,tylko jeszcze plasterek cytryny wrzuce:)) ...i chwila relaksu...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: jak kadzy tutaj... a co ??? 12.07.05, 11:54 yoosh napisała: > czysta fizjologie np.ruchy... klatki hm.. piersiowej,przy wdechu zwieksza > sie,przy wydechu maleje :)) tylko mu nie wspominaj o kregoslupie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredne_suczysko hmm... jak balonik 13.07.05, 12:14 "co to jest i do czego służy, przed chwila taki mały teraz taki duży" jakos mi utkwił ten wierszyk w pamieci,który dostałam w nocy smsem od dobrze bawiacych sie pijanych panów... Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 11:42 Na,da bist du ein wahres Genie.Das zeugt vom groBen Talent. Mein Kompliment!:) alle Achtung! Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 11:45 langsamer, langsamer... est ist nett aber... uebertreiben wir nicht... Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 11:11 hsirk napisał: > na aber, was mit mir ??? > > > wer wird mir danken ??? herzliches Dank !;)))Krisku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ludzie,zróbcie coś.... 12.07.05, 11:13 yoosh napisała: > Dobra duszyczka z ciebie. > Vielen Dank für den virtuellen Regen.::)) no problemmo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia joooszek mam dla Ciebie wode;))) 13.07.05, 11:57 www.emotions-design.com/Wasserspiele1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: joooszek mam dla Ciebie wode;))) 13.07.05, 12:03 piekna gra kolorow :) ale przyroda z utesknieniem czeka na kropelki deszczu. Przeczytaj na stronie gl. gazety-kleska suszy w polowie kraju. Cholercia,czy poczatek konca,jeszcze 7 lat wg imagine i po klopocie ;) A jak przyjdzie zmiana pogody,to gradobicie i huragany :( No ale juz koniec marudzenia-widze kilka chmurek na niebie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: joooszek mam dla Ciebie wode;))) 13.07.05, 12:12 yoosh napisała: > piekna gra kolorow :) > > ale przyroda z utesknieniem czeka na kropelki deszczu. > Przeczytaj na stronie gl. gazety-kleska suszy w polowie kraju. > Cholercia,czy poczatek konca,jeszcze 7 lat wg imagine i po klopocie ;) > A jak przyjdzie zmiana pogody,to gradobicie i huragany :( > No ale juz koniec marudzenia-widze kilka chmurek na niebie :)))) wiem czytalam o tej suszy...straszne... dlatego tez zajelam sie "woda" ;))) www.emotions-design.com/Polski/Nasza_oferta/Wodne_fontanny/Las_Vegas_Show/las_vegas_show.html Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: joooszek mam dla Ciebie wode;))) 13.07.05, 12:16 ty niestrudzona ratowniczko swiata,pocieszycielko strapionych dusz:)))) a chmurki u mnie jakby wieksze:))) jak tylko spadnie pierwsza kropla,bede krzyczec z radosci! capslockiem:) Odpowiedz Link Zgłoś