hsirk 21.07.05, 00:19 czy jezeli zamiast laska z polykiem bede uzywal sformulowania seks oralny z przelknieciem nasienia to nie wytniesz ??? chcialbym wyrazic co mysle i szukam formy, a ty nozycami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zimny.stefan Re: betty 21.07.05, 00:22 szukaj formy, szukaj aż znajdziesz a nie będzie to łatwe tylko mi się tu nie gotuj Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan Re: betty 21.07.05, 00:22 a pytania dotyczące moderacji - ślij na meila he he Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: betty 21.07.05, 00:24 to nigdy nie jest latwe ale mniej bufonowate niz w twoim przypadku napisanie zaimka "mi" Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan Re: betty 21.07.05, 00:27 ty, jaka stonowana wypowiedź, jestem pod wrażeniem zrobiłeś mnie sporą niespodziankę Odpowiedz Link Zgłoś
ciepla.stefcia Re: betty 21.07.05, 00:31 zimny.stefan napisał: > ty, jaka stonowana wypowiedź, jestem pod wrażeniem > zrobiłeś mnie sporą niespodziankę<<< A ja ciebie zrobie alimenta to bedzie tez spora niespodzanka masz sie czym wyplacic? Odpowiedz Link Zgłoś
ciepla.stefcia Re: betty 21.07.05, 00:36 juz ja cie okresle w sadzie dla niepelnoletnich i plac za nasze baby albo cierp i nie udawaj ze nie pamietasz gdzie ze mna byles w zeszla sobote i co mi uczyniles zimniaku oh jakis ty zimny Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: betty 21.07.05, 01:05 hsirk napisał: > chcialbym wyrazic co mysle > > i szukam formy Znalazles :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan Re: betty 21.07.05, 10:06 betty napisała: > hsirk napisał: > > > chcialbym wyrazic co mysle > > > > i szukam formy > > Znalazles :-) betty, pora już usunąć ten wątek przecież to nie jest forum o betty tnij nie żałuj strun Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: betty 21.07.05, 10:09 oj, Betty, teraz to pojechalas... na moje wyczucie "seks oralny z przelknieciem nasienia" brzmi sto razy bardziej nieprzyzwoicie niz swojska "laska z polykiem". no i ani "laska" ani "polyk" nie naleza same w sobie do wulgarnego slownika. Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan Re: betty 21.07.05, 10:11 pytania dotyczące moderacji - ślij na meila Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: betty 21.07.05, 10:13 to nie bylo pytanie, tylko komentarz. i nie dotyczylo moderacji, tylko leksyki. Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan Re: betty 21.07.05, 10:15 obawiam się, że komentarze doyczące moderacji również są zagrożone Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan Re: betty 21.07.05, 10:18 juz dobrze, ciociu, nie widzisz, że nie pogadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: betty 21.07.05, 10:20 nie. na razie widze, ze gadam. tyle, ze z trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan Re: betty 21.07.05, 12:12 betty, to nic osobistego, ale weź wy.pier.dol wreszcie ten wątek i przy okazji kilka innych, pokaż na co cię stać, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan Re: betty 21.07.05, 12:24 aha, jak ci się powie wytnij, to ty wtedy - a nie wytne kumam Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: betty 21.07.05, 12:40 :-) Ten watek zostanie, zeby kazdy mogl zobaczyc jak Cie Hsirk niespodzianle zrobil. Nie tworz nowych watkow do mnie. No jak to wyglada? Jesli juz musisz to pisz tutaj do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan Re: betty 21.07.05, 12:43 oh, betty, jesteś nie tylko temperamentna, ale i bezwzględna gdybyś wiedziała, jak mnie go kręci Odpowiedz Link Zgłoś
ciepla.stefcia Re: betty 21.07.05, 12:44 Betty, ja Cie bardzo prosze, Ty go olej. W sobote na dyskotece, to on mi zlote gory obiecywal, jak wyszlismy na zaplecze. A teraz to on sie do Ciebie przywala. To zwykly zimny dlan, a tylko Batmana udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: betty, jestes kochana 21.07.05, 13:04 zimny.stefan napisał: > czujesz to, prawda? znowu nie te proszki stefka;(( Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan zero ściemy 21.07.05, 15:59 betty, w roli moderatorki jesteś wspaniała, znakomita, bardzo dobra, świetna, rzetelna, czujna, normalnie w dechę Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: zero ściemy 21.07.05, 16:30 Wydrukowalam, zalaminowalam i w ramki wsadzilam. Wisi nad komputerem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan Re: zero ściemy 21.07.05, 16:36 gut, ale ufam, że nie zmiękniesz i inne moje bzdety na inne (niż ty) tematy ciąć będziesz - tak jak lubię - temperamentnie i bezlitośnie Odpowiedz Link Zgłoś
ciepla.stefcia Re: zero ściemy 21.07.05, 17:47 Temperamentny, to ty jestes i bezlitosny tez, ale dlaczego obiecywales mi wiekuiste szczescie, a teraz do Betty sie przywalasz? Sciemniasz nieustajaco, sam falsz milosnymi slowami z Twojego serca plynie, o milosci mowisz, a jadem kielbasianym trujesz. Ty, caly Ty, zimny dran. Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: betty 21.07.05, 12:57 stefek cos ty taki jakiś?? problemy masz ze soba??? nie wiem.. jak tak chcesz wycinac i wycinac wytnij sobie pajacyki z papieru :) Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan Re: betty 21.07.05, 19:25 nie zaczepiaj, ziemiomorze, bom teraz nie w humorze Odpowiedz Link Zgłoś
fischmaeck Re: betty 21.07.05, 19:30 zimny.stefan napisał: > nie zaczepiaj, ziemiomorze, bom teraz nie w humorze jestes troll Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: betty 21.07.05, 19:59 no jest to wiecej niz pewne, ale i tak ma coś w sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan świętoszki 21.07.05, 20:36 od razu troll, każdy może mieć przecież gorszy dzień, świętoszki jeśli ja jestem troll, to wy jesteście cienkie bolki, skoro mi odpowiadacie jedyna pociecha, że betty tak znakomicie i z wyczuciem moderuje ale o tym już chyba wspominałem Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan betty - moderacja na medal 29.07.05, 19:44 betty, jesteś doprawdy wspaniała w tym co robisz, jak temperujesz to, co nie przystoi myślę, że to nie tylko moja opinia, tyle tylko, że inni mają więcej taktu Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan betty betty betty betty 30.07.05, 18:56 1. betty moderuje znakomicie 2. betty nie musi się tłumaczyć dlaczego wycięła to czy tamto 3. betty jest kochana 4. betty ... Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan oh jak dobrze 16.08.05, 15:47 jak dobrze, że jesteś, że czuwasz, że możemy spać spokojnie, oh jak dobrze Odpowiedz Link Zgłoś