bibibibin 22.09.05, 22:01 Interesuje mnie co myślicie o nauce języka podczas hipnowy, ew. podczas autochipnozy ? Ponoć metoda bardzo skuteczna ale berdzo trudna (wejście w autohipnoze) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna_kkk Re: Nauka języka podczas hipnozy. 22.09.05, 22:03 podobno SITA to umożliwia, ale nie chce mi sie w to wierzyc. intensywny kurs "na trzeźwo" Odpowiedz Link Zgłoś
bibibibin Re: Nauka języka podczas hipnozy. 22.09.05, 22:06 Niewiem czy SITA to umożliwia. Czytałem natomiast, że podczas 1h spędzonej podczas nauki w hipnowie, autohipnozie można się nauczyć od 120 do 500 słówek. Szukam nauczyciela hipnotyzera :P Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Nauka języka podczas hipnozy. 22.09.05, 23:17 witam. jestem nauczycielem hipnotyzerem. przyjdz do mnie. zahipnotyzuje cie od razu i naucze jezyka i jezykiem Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Nauka języka podczas hipnozy. 22.09.05, 23:20 zawsze wiedziałem krish żeś uczynny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
herakles-one Re: Nauka języka podczas hipnozy. 09.02.17, 18:27 Chodzi o wprowadzenie mózgu w stan alfa, w którym o wiele łatwiej i szybciej się uczymy. Ten stan można osiągnąć dzięki relaksacji, SITA oraz dzięki hipnozie. Hipnotyzer ponadto może uwolnić nas od blokad, które hamują naukę języka; np. nasze podświadome przekonanie, że nie mamy do tego zdolności, może zmienić na takie, które będzie sprzyjało szybkosci uczenia się. Odpowiedz Link Zgłoś