22.09.05, 23:15
jak byłam dzieckiem goniłam po schodach, bo bałam sie windy. spotałam zboka,
który ukrył sie na półpiętrze, miałam wybór zwiewac do góry lub w dół,
kierunek nie ważny

w windzie nie miałabym szans
Obserwuj wątek
    • c0la Re: winda 22.09.05, 23:17
      windy czasami tez utykaja miedzy pietrami, sa wolne.... a na filmach to....
      • katarzyna_kkk Re: winda 22.09.05, 23:19
        boje sie ich jak cholera, powaga i powiem Ci, że przeje..e mieszkac w bloku 10
        pietrowym, brrr
        • c0la Re: winda 22.09.05, 23:21
          noooo albo wyzszym :)
          schody sa jednak bezpieczniejsze
          • katarzyna_kkk Re: winda 22.09.05, 23:23
            ile sie napatrzysz, fak

chciałabym kiedys moje dziecko uchronic od takich widoków

• c0la Re: winda 22.09.05, 23:26
              jakich widokow? zboka?
              • katarzyna_kkk Re: winda 22.09.05, 23:27
                między innymi
                • c0la Re: winda 22.09.05, 23:30
                  to by pewnie trzeba bylo wielu facetow pozbawic ich "meskosci" ;)
                  • katarzyna_kkk Re: winda 22.09.05, 23:36
                    no właśnie czym jest męskość?

pytam poważnie
                    • c0la Re: winda 22.09.05, 23:40
                      najczesciej "meskosc" jest kojarzona z tym czyms co faceci maja miedzy nogami
                      swoja droga dziwne jak ta "meskosc" niewiele znaczy....
                      • katarzyna_kkk Re: winda 22.09.05, 23:41
                        chyba to co ma w głowie jest najważniejsze
                        • c0la Re: winda 22.09.05, 23:44
                          no wlasnie tak byc powinno ale zauwaz ze najczesciej nie jest
                          dziwny jest ten swiat i te istoty szumnie zwane homo sapiens
                          • katarzyna_kkk Re: winda 22.09.05, 23:46
                            też sie zastanawiam czemu
                            • c0la Re: winda 22.09.05, 23:52
                              ludzie a wlasciwie to sami faceci tak wybrali
                              ilu znasz madrych facetow? pewnie niewielu
                              a ilu znasz takich ktorzy sie przechwalaja ta swoja "meskoscia" i jej
                              aktywnoscia? wiekszosc
                              • katarzyna_kkk Re: winda 22.09.05, 23:55
                                nawet kumpli takich nie chce miec
                                • c0la Re: winda 22.09.05, 23:57
                                  ja tez nie, szkoda czasu na mlotki
                                  • katarzyna_kkk Re: winda 22.09.05, 23:58
                                    po co
                                    • c0la Re: winda 22.09.05, 23:59
                                      co po co?
                                      • katarzyna_kkk Re: winda 23.09.05, 00:01
                                        po co tracić czas i tak mam prawie ze wszystkim i nie jest to bynajmniej brak
                                        motywacji spowodowany używkami
                                        • c0la Re: winda 23.09.05, 00:05
                                          na cos i tak sie go zawsze traci
                                          • katarzyna_kkk Re: winda 23.09.05, 00:09
                                            a ja wole sobie u Betty posiedziec niż patrzeć na debili i jeszcze ich słuchac
                                            • c0la Re: winda 23.09.05, 00:11
                                              tez mam alergie na debili ale sa tez inne sposoby spedzania czasu (bez debili)
                                              niz na forum
                                              • katarzyna_kkk Re: winda 23.09.05, 00:14
                                                wiem, że są, ale w tej chwili nie chce mi sie tv ogladac, czytac ksiazki, isc
                                                do knajpy
                                                • katarzyna_kkk i kto powiedział, że ksiązki, tv czy knajpy 23.09.05, 00:15
                                                  są lepsze
                                                • c0la Re: winda 23.09.05, 00:15
                                                  w tej chwili to mi sie juz tez nic nie chce ale np wczesniej ogladalam sobie
                                                  film z gazetki :)
                                                  • katarzyna_kkk Re: winda 23.09.05, 00:17
                                                    musze nadrobic zaległosci filmowe, koniecznie:)
                                                  • c0la Re: winda 23.09.05, 00:18
                                                    z gazetek czy w kinie?
                                                  • katarzyna_kkk Re: winda 23.09.05, 00:22
                                                    musze poczytac, zobaczyc co ma do zaoferowania gutek film, ale najpierw siebie
                                                    musze doprowadzic do porzadku
                                                  • c0la Re: winda 23.09.05, 00:27
                                                    tzn pewnie w kinie.... a ja ostatnio raczej na kompie
                                                    w tym tygodniu byl dzien swira i pamiec absolutna to teraz przez co najmniej
                                                    miesiac pewnie juz nic nie bedzie ;)
                                                  • katarzyna_kkk Re: winda 23.09.05, 00:29
                                                    dzien swira to ja znam doskonale, a widziałam go tylko 2 razy i wystarczy:)
                                                    )
                                                  • c0la Re: winda 23.09.05, 00:32
                                                    ja wczoraj pierwszy raz
                                                    ale mam plytke jakbym jeszcze kiedys zechciala zobaczyc :)
                                                  • katarzyna_kkk Re: winda 23.09.05, 00:35
                                                    a ja mam dobrą pamięć, ale selektywną;)
                                                  • c0la Re: winda 23.09.05, 00:38
                                                    kiedys kupie sobie jeszcze wszystkie czesci wladcy pierscieni i bede je sobie
                                                    naokraglo ogladac :)
                                                  • katarzyna_kkk Re: winda 23.09.05, 00:44
                                                    jak lubisz to czemu nie:)
                                                  • c0la Re: winda 23.09.05, 00:45
                                                    mam kilka ulubionych filmow :)
                                                  • katarzyna_kkk Re: winda 23.09.05, 00:50
                                                    ja też:)
                                                  • komandos57 i tak oto jestesmy w innej krainie czarow 23.09.05, 00:51
                                                    c0la napisała:

> kiedys kupie sobie jeszcze wszystkie czesci wladcy pierscieni i bede je sobie
                                                    > naokraglo ogladac :)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                                                    kup sobie pierscien.........na twojego facia kutasa.........poczujesz co w
                                                    trawie piszczy.
                                                  • c0la Re: i tak oto jestesmy w innej krainie czarow 23.09.05, 00:55
                                                    gwoli scislosci w krainie czarow raczej nie uzywa sie tego slowa na k...
                                                  • komandos57 Re: i tak oto jestesmy w innej krainie czarow 23.09.05, 00:59
                                                    c0la napisała:

> gwoli scislosci w krainie czarow raczej nie uzywa sie tego slowa na k...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                                                    masz na mysli ze w krainie czarow nie ma takiego zjebola jak katarzyna_kkk?tez
                                                    tak sadze
                                                  • c0la Re: i tak oto jestesmy w innej krainie czarow 23.09.05, 01:01
                                                    w krainie czarow jest alicja i.... bialy kroliczek
                                                  • katarzyna_kkk ja sobie z nim poradze 23.09.05, 01:03
                                                  • c0la Re: ja sobie z nim poradze 23.09.05, 01:05
                                                    ok ja tylko zaczelam miec takie ciekawe skojarzenia a propos alicji i tego
                                                    kroliczka :)))
                                                  • katarzyna_kkk też umiem nabluzgać:) 23.09.05, 01:07
                                                  • komandos57 Re: ja sobie z nim poradze 23.09.05, 01:08
                                                    c0la napisała:

> ok ja tylko zaczelam miec takie ciekawe skojarzenia a propos alicji i tego
                                                    > kroliczka :)))
                                                    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                                                    zostawiamcie sam na sam z ta zjeba.podyskutuj
                                                  • katarzyna_kkk słodkich snów Komandos, dobranoc:) 23.09.05, 01:11
                                                  • komandos57 Re: i tak oto jestesmy w innej krainie czarow 23.09.05, 01:05
                                                    c0la napisała:

> w krainie czarow jest alicja i.... bialy kroliczek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                                                    o tak....ta pisssdeczka z bialym krolikem miedzy racicami.
                                                  • katarzyna_kkk Re: i tak oto jestesmy w innej krainie czarow 23.09.05, 01:02
                                                    a czy w realu istenieje taki zjebol ja Komansos57?
                                                  • c0la Re: i tak oto jestesmy w innej krainie czarow 23.09.05, 01:04
                                                    w moim nie
    • scylla Re: winda 22.09.05, 23:22
      w windzie byś nie spotkała zboka, bo był na półpiętrze.
      • katarzyna_kkk Re: winda 22.09.05, 23:24
        a jakbym go spotkała w windzie, nie sądze, zeby czytał instrukcje obsługi
        • scylla Re: winda 22.09.05, 23:31
          no fakt, te numerki mogły by mu się skojarzyć z pozycjami.
          dobrze że się boisz wind.
          • katarzyna_kkk Re: winda 22.09.05, 23:35
            mam fobie, fakt
            • c0la Re: winda 22.09.05, 23:38
              kazdy ma jakies tylko niewielu o nich mowi
              • scylla Re: winda 22.09.05, 23:40
                ja nie mam.
                • katarzyna_kkk kłamisz 22.09.05, 23:42
                  • scylla Re: kłamisz 22.09.05, 23:53
                    nie kłamisz.
                    • katarzyna_kkk Re: kłamisz 22.09.05, 23:56
                      literówka, wiem
                      • scylla Re: kłamisz 22.09.05, 23:58
                        nic takiego:)
                        trochę weselej do tego życia.
                        • katarzyna_kkk Re: kłamisz 22.09.05, 23:59
                          ja mam pogodna naturę, czasem mnie bierze dół egzystencjalny;)
                          • scylla Re: kłamisz 23.09.05, 00:01
                            znaczy się myślicielka jesteś.
                            • katarzyna_kkk Re: kłamisz 23.09.05, 00:03
                              i tylko dzwonie do kuzyna i mówie przyjedź pogadać a on jest tak zapracowany,
                              że rzadko ma czas:)))))))))
                              • scylla Re: kłamisz 23.09.05, 00:06
                                Ty jedź do niego.
                                • katarzyna_kkk Re: kłamisz 23.09.05, 00:11
                                  nie, bo jest na szkoleniu
    • komandos57 Re: winda 23.09.05, 00:49
      katarzyna_kkk napisała:

> jak byłam dzieckiem goniłam po schodach, bo bałam sie windy. spotałam zboka,
      > który ukrył sie na półpiętrze, miałam wybór zwiewac do góry lub w dół,

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      teraz masz zajebisty wibrator.cuchniesz "bycza"
      • katarzyna_kkk Re: winda 23.09.05, 00:51
        nie mam wibratora i co Ty na to?
      • katarzyna_kkk a tak PS. ch.. Cie to obchodzi 23.09.05, 00:55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka