pozeracz_niewiescich_serc 05.11.05, 23:33 Gdybyście mogli to sami uczynić. Pełna dowolność materiałów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jula09 Re: Z czego zbudowalibyście swoją duszę ? 05.11.05, 23:47 Wyłącznie z uczuć w większości dobrych i troszkę z tych gorszych. Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: Z czego zbudowalibyście swoją duszę ? 05.11.05, 23:49 Niech to będzie wata cukrowa , pastelowa. Dzieci ją lubią. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: Z czego zbudowalibyście swoją duszę ? 05.11.05, 23:51 z papier mache :) albo z ciastoliny :) i żeby wolno mi było się samej lepić :) i ciagle "in statu nascendi" do końca Odpowiedz Link Zgłoś
mica1 Re: Z czego zbudowalibyście swoją duszę ? 06.11.05, 02:39 Z niezaleznosci. Od wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Z czego zbudowalibyście swoją duszę ? 07.11.05, 08:10 Z czegoś bardzo mocnego Odpowiedz Link Zgłoś
mica1 Re: Z czego zbudowalibyście swoją duszę ? 06.11.05, 02:41 A i jeszcze z wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 ulotne wiązki 06.11.05, 03:51 a ulotnych wiązek drgającej energii albo z ruchu pszczół albo ewentualnie z czegoś co przenika i łączy Odpowiedz Link Zgłoś
mica1 Re: ulotne wiązki 06.11.05, 04:27 No dla mnie solaris, to co piszesz to przerost formy nad trescia.Co to sa lotne wiazki drgajacej energii? Moze powinnas na forum poezji pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
pozeracz_niewiescich_serc Re: ulotne wiązki 06.11.05, 08:41 mica1 napisała: > No dla mnie solaris, to co piszesz to przerost formy nad trescia.Co to sa > lotne wiazki drgajacej energii? Moze powinnas na forum poezji pisac. Solaris to Teilhard de Chardin psychologii :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 wszystko jest poezją 06.11.05, 22:38 coz poeci używają słów nieco inaczej ktoś powiedział że poezja to skok w zwyż mnie ta definicja odpowida :) czyż pytanie nie było poetyckie ? i jak ocenisz poetycką odpowiedz na poetyckie pytanie ? jaką miara ? własne odczucia ... hmm ... nie widzisz treści w moich słowach .. moze jej tam nie za dużo :) a ja z przyjmnościa posłucham twojej opinii dotycznącej stosunku formy do treści ... innych wypowiedzi :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 to było do Mic 06.11.05, 22:41 ale wiesz co może mogę sie czasme zastanowić co ja gadam :) ulotne wiązki energii... ... .... ... .... niestety nie wiem TO było najcelniejsze okreslenie bo dotyczace tego czego słowami ani logiką nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 do kardio*femo*fagocyta :) 06.11.05, 22:43 odczułam to jako głaskanie i będę sie trzymać tej werscji chyba że mnei od tego odwiedziesz ja stara ale głaskanie czasem lubię mio jak pożeracz i starą pogłaska fankę Tejarda ale wiesz co .. dalej poszedł Ken Wilber buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
mica1 Re: ulotne wiązki 07.11.05, 18:21 O tak? myslisz,ze jest blisko "mistical illumination"? Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 jakoś nie czuję sie blisko 08.11.05, 01:50 sadzę że jestem bardzo daleko nie znasz mnie lecz ja znam swóje słabosci a mam ich pewnie więcej niż ty , choć nie chcę sie licytowac parę twoch juz posczypuje jednak choć jestem daleko dla mnie jest sensem samam droga kocham droge dlatego rzadko bywam złoścliwa uszczypliwa (teraz jestem ale bardzo delikatnie .. chyba) szczęśliwi ludzie jakos nie czują potrzreby :) czego i tobie życze Odpowiedz Link Zgłoś
vvitch Re: Z najczystszej energii 06.11.05, 10:59 miłosci, która jest wielka siłą.... Odpowiedz Link Zgłoś
amaterasu1 Re: witch 06.11.05, 11:03 ...i która rozpuści każdy lęk :) Tak Witch, ja też, poproszę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Z czego zbudowalibyście swoją duszę ? 06.11.05, 11:25 z ektoplażmy. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Z czego zbudowalibyście swoją duszę ? 06.11.05, 16:08 Z milosci i madrosci, milosc nie moze byc slepa. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Z czego zbudowalibyście swoją duszę ? 07.11.05, 10:37 moja jest niczym powietrze, którego nie widać. Czuję ją jednak, gdy boli. Jest jasna, ale ma jakieś ciemne miejsca, których nawet ja nie znam. A inni chyba boją się poznać. Nowej budować nie będą. Ta mi odpowiada.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Z czego zbudowalibyście swoją duszę ? 07.11.05, 16:03 no ze swiatla, k u r w a, a z czego? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Z czego zbudowalibyście swoją duszę ? 07.11.05, 16:42 dusza jest 'formą' ciała Odpowiedz Link Zgłoś