scylla 19.11.05, 12:19 NIe marudź, tylko pisz w tamtym watku o Carlu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scylla Re: bądź człowiekiem n/t 19.11.05, 12:23 ma coś do powiedzenia, to niech pisze, może być ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: bądź człowiekiem n/t 19.11.05, 12:25 scylla napisał: > ma coś do powiedzenia, > to niech pisze, > może być ciekawe. dlaczego ja mam pisac ? ty zadaj sobie trud i znajdz cos o Simmonsie, o tym jaka metode opracowal i jakie sa jej efekty. w ciele kazdego zdrowego czlowieka znajduja sie komorki nowotworowe, organizm biologiczny dziala na takich samych zasadach jak komputery: bledne sktory w rejestrze, zle odczytyjace sie programy, wadliwe podzespoly itp. a ja nie jestem psychologiem zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Myślałęm żę skoro wspomniałeś to coś wiesz... 19.11.05, 12:27 Ale skoro tylko wspomniałeś, to sobie resztę sam poszukam. DZięki. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Myślałęm żę skoro wspomniałeś to coś wiesz... 19.11.05, 12:30 scylla napisał: > Ale skoro tylko wspomniałeś, to sobie resztę sam poszukam. > DZięki. alez szukaj, szukaj. ja tez myslalem, ze ty cos wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Myślałęm żę skoro wspomniałeś to coś wiesz... 19.11.05, 12:34 PS nie znizam sie do wspominania, lub cytowania czegos o czym nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: Myślałęm żę skoro wspomniałeś to coś wiesz... 19.11.05, 13:27 jasssnnnnnnneeeeeee. Wiedziałem że nie wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś