deep-silent-complete 21.11.05, 20:30 Powiedzcie mi dlaczego nie pozwolilibyscie swojemu dziecku ubierac sie na czarno?? Ja nie rozumiem dlaczego moja Mama mi nie pozwala!! Wytlumaczcie mi! Prosze Was! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anaiss Re: Pytanie do rodzicow nastolatkow! 21.11.05, 20:32 p.s. żeby jasność była: nie jestem rodzicem nastolatka, więc chyba mój głos się nie liczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vvitch Re: Mój syn lubi czerń.... 21.11.05, 20:46 A przy tym jest przystojnym młodzieniaszkiem za którym panienki się oglądają. Mam moze kojarzy czerń z żałobą i że ktoś moze jej powiedział,ze czerń przyciąga smutek? Powiedz jej ze na pogrzeby teraz ludzie ubierająs ię w modne kolory brązu, szarosći i granatu...to eleganckie na pogrzeby natomiast czerń to kolor w dychę..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
deep-silent-complete Re: Mój syn lubi czerń.... 22.11.05, 15:46 > Mam moze kojarzy czerń z żałobą i że ktoś moze jej powiedział,ze czerń przyciąg > a > smutek? No fakt... mozliwe :P bo kilka lat temu umarl moj Tata... A co do tego ze moglaby myslec ze jestem satanistka to raczej nie.... Chodze do kosciola , w ogole.... Dzieki za wszystkie odpowiedzi! Daliscie mi duzo do myslenia! :) Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Pytanie do rodzicow nastolatkow! 21.11.05, 20:52 A może Twoja mama boi się, że jesteś.... satanistką? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Pytanie do rodzicow nastolatkow! 21.11.05, 21:11 sluchaj sie matki rozpustniku albo bedziesz sie sluchac psiej skory ... Odpowiedz Link Zgłoś
sage15 Re: Pytanie do rodzicow nastolatkow! 22.11.05, 16:00 a nosisz kolczyk w nosie? Odpowiedz Link Zgłoś
deep-silent-complete Re: Pytanie do rodzicow nastolatkow! 22.11.05, 18:08 sage15 napisała: > a nosisz kolczyk w nosie? Nie -.- Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Pytanie do rodzicow nastolatkow! 22.11.05, 19:23 Moj syn-nastolatek nosi się bardzo często od stóp do głów na czarno. Sama mu dobieram ciuchy bo lubię styl lekko egzystencjalny. Odpowiedz Link Zgłoś
sage15 Re: Pytanie do rodzicow nastolatkow! 22.11.05, 19:24 czy twoja mama podaje powod swojej niecheci do czerni? Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Pytanie do rodzicow nastolatkow! 22.11.05, 21:42 Bo wygląda jak niedomyte. Czarny strój brudny i czysty wyglądają tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
deep-silent-complete Re: Pytanie do rodzicow nastolatkow! 23.11.05, 16:27 sage15 napisała: > czy twoja mama podaje powod swojej niecheci do czerni? W sumie nie..... Jak robimy np, zakupy i mowie - o zobacz mamo , to czarne jest fajne. - O nie , czarne nie . Ty tylko czarne bys chciala. Czasem zdarza sie ze powie - Nie bo bedziesz wygladac jak Ada. (Ada to moja kuzynka ktora sie ubiera na czarno, nie jakos wyzywajaco, nie ma kolczykow, nie maluje sie nic takiego, tylko ubeira sie w ciemne kolory) A najbardziej wkurzajace jest to jak ona chce mi kupic jakas rozowa bluzke ,a ja mowie ze mi sie nie podoba i nie bede chodzic w niej , to zaczyna mi mowic , ze jestem wiesniara, ze za niedlugo mi sloma z butow bedzie wystawac :| i obrazona chodzi! :[ A co do postu napisanego przez Typ_negatywny to mowilam juz o tym Mamie :P Odpowiedz Link Zgłoś
typ_negatywny Re: Pytanie do rodzicow nastolatkow! 22.11.05, 21:34 uświadom Mamę, że Nightwish (patrz nick:) nie jest wcale taki zły :) (co innego jakieś deathmetalowe paskudztwa typu Vader czy Cannibal Corpse :) ps. też uwielbiam Tarję Turunen. Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Pytanie do rodzicow nastolatkow! 22.11.05, 21:36 Poniewaz wieczorem trudniej dziecko w czerni zauwazyc i latwiej o wypadek. Mam kolege czarnoskorego ktory przez wiele lat powtarza mi ten problem, szczegolnie zima :) Odpowiedz Link Zgłoś
trollalolla Re: Pytanie do rodzicow nastolatkow! 23.11.05, 16:41 posty rasistowskie i niesmaczne zarty ksenofobiczne tez beda usuwane Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Pytanie do rodzicow nastolatkow! 23.11.05, 16:42 pewnie ja czern przygnebia ;) Odpowiedz Link Zgłoś