solaris_38 30.11.05, 22:35 www.taraka.pl/index.php?id=uwolciala.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 wyleczylas klaczko ptasia grype? 30.11.05, 22:39 solaris_38 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sadze ze tak.....ale wiem ze passsdzioch cie swierbi Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a tu mnie masz ;) 01.12.05, 23:22 zasłyszane-przeczytane a ja jakoś nie mam przekonania do *dzieł* powstałych pod wpływem środków zmieniających (poszerzających? wątpliwe...) świadomość. Pokłóć się ze mną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 szmani nowej ery 02.12.05, 00:12 trudno miec zaufanie do narkotyków podobnie jak do szaleńców ale oni mają swoją mądrość pewnie jest różnic a czy ktoś bierze narkotyki w celkach konsumcyjnych luhb ucieczkowych a jesli je bierze szaman w rytualnych obzredach majacych na celu kontakty z podświadmomoscią zresztą tylko pierwsza księga z 11 jest pod wpływem meskaliny i bielunia w kolejnych ćwiczy rozmaite sztuki psychologiczne doskonalące percepcję kondycję fizyczną z tego co wiem uczniowie skupiają się na na ćwiczeniach fizycznych (tensegrity) i ćwiczeniach percepcyjnych bez dodatkowych stymulantów sam ich mistrz powiedział że to nie ejst konieczne to były metody tak zwanych starych czarowników a szaman współczesny raczej zakopuje ludzi do trumny każąc im uprzednio napisac testament, robi chodzenie po ogniu tańce przy bębnach i wizualizację i pracę ze snami to świetne metody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a bębny - tak! 02.12.05, 00:20 działają, bardzo ćwiczenia fizyczne, tak, ale bez głębszej ideologii (jakkolwiek nie aerobik :) radość - tak, zachwyt światem (albo nie) tak pokrótce ;) terapia sztuką, wolę nazywać to *pływaniem w sztuce* (dziwnie brzmi, ale niech zostanie) narkotyki w jakimkolwiek celu - odpadają :) stanowczo :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: bębny - tak! 03.12.05, 00:50 porzućmy narkotyki ale zachowajmy madrość starych szmanów :) Odpowiedz Link Zgłoś