zeussss 01.01.06, 13:24 gosposie i sprzataczki, tym nie ufam. jem w knajpach a do sprzatania biore firme, bo gosposie i sprzataczki lubia sie do zycia ladowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakajaglupiajestem Re: a 01.01.06, 15:22 blue_a napisała: > do łóżka? ;) panią z agencji :) Chlopie nie doswiadczone jest i jeszcze nie wie, ze najtaniej wychodzi, jak sie wezmie taka 3w1 :) Tylko takie domagaja sie podpisania cyrografu. Malzenskiego :) Albo przeciwnie, jest na tyle kasiasty, ze do kazdej uslugi woli wynajmowac odpowiednia firme, bez zobowiazan :) Odpowiedz Link Zgłoś
druga.strona.marzen Re: najgorsze sa 01.01.06, 13:46 Mogłbyś się zamknąć gnoju? Ja chodziłam mieszkania sprzątać, żeby rodzine utrzymać, bo mój mąż jadł u mamusi, tatuś dawał na opłaty a w domu tylko leżał i pił piwo. Zastanów się co piszesz dupku. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Spokojnie......... 01.01.06, 13:50 Jemu najpewniej chodzi o to, że bywa, iż są to osoby, które wścibiają nos w nie swoje sprawy.........Przecież nie wszystkie takie są. Żadna praca nie hańbi, pełen szacunek. Wyluzuj :) Jako nastolatka też sprzątałam, bo chciałam mieć własną kasę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: Spokojnie......... 01.01.06, 14:02 o co mi chodzi to chodzi, to ja wiem nie ty Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: najgorsze sa 01.01.06, 14:01 a co mnie obchodzi, ze twoj maz nie mysli. nie ma tak ze krolewna pokochala grajka a ksiaze zakochal sie w pantofelku. Odpowiedz Link Zgłoś
jakajaglupiajestem Re: najgorsze sa 01.01.06, 15:25 zeussss napisał: nie ma tak ze krolewna pokochala grajka, a ksiaze zakochal sie w pantofelku. Dlaczego nie ma? - nie badz taka pesymistka :) Jezeli grajek gra w Metropolitan NY Orchestra, a wlascicielka sliczengo Pantofelka jest corka Rockefellera - to sie zdarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: najgorsze sa 01.01.06, 15:57 krolewna pokochala grajka, jak sie o tym krol dowiedzial,kazal obciac .... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka172 Re: najgorsze sa 01.01.06, 19:07 Masz rację, one myślą tylko, co można ukraść tak, żeby się ktoś nie zorientował. U mnie wyniosła słodycze. Ja bym się nie zorientowała, ale moje dziecko zauważyło, że nie ma tego, co lubi najbardziej i płakało. Odpowiedz Link Zgłoś
twitch Re: najgorszy na swiecie 01.01.06, 20:42 jest rozjuszony bóg olimpu zeusss, temu nie dogodzi nawet sprzatająca hetera... Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: najgorszy na swiecie 01.01.06, 21:01 twitch napisała: > jest rozjuszony bóg olimpu zeusss, temu nie dogodzi nawet sprzatająca hetera... sprzatajaca hetera nie jest od tego, zeby mi dogadzac Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: najgorsze sa 02.01.06, 17:08 Cos w tym jest, na spotkaniach przy kawie opowiadaja sobie, kto z tych, u ktorych sprzataja ma i jak najlepiej go tego pozbawic. Jest jeszcze inna opcja, wpakowac sie do lozka a najlepiej to sprowokowac do malzenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś