lutyl0 06.01.06, 20:41 z lazienka i kochnia oczywiscie, i odpowiednim sprzetem ulatwiajacym mi zycie, sluchanie dobrej muzyki, ogladanie wiadomosci i filmow oraz korzystanie z internetu ... :) luty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lutyl0 Re: Wnosze o pokoj na Forum 06.01.06, 20:45 w kazdym razie w Warszawie, nie w Tworkach ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Wnosze o pokoj na Forum 06.01.06, 20:48 chyba ta ulica nazywa sie Sobieskiego.. nie pamietam dokladnie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Wnosze o pokoj na Forum 06.01.06, 20:54 ala-a napisała: > chyba ta ulica nazywa sie Sobieskiego.. > nie pamietam dokladnie;)) > a nie Czerska 8?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Wnosze o pokoj na Forum 06.01.06, 20:55 mowie ze nie pamietam... ale to chyba nie byla Czerska. Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Wnosze o pokoj na Forum 06.01.06, 20:56 w Tworkach nie ma Czerskiej ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Wnosze o pokoj na Forum 06.01.06, 21:00 lutyl0 napisał: > w Tworkach nie ma Czerskiej ...:) nie bylam w Tworkach nigdy,zreszta.. mowie o stlicy Polski ,,nie mysl ze to Krakow;) Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Wnosze o pokoj na Forum 06.01.06, 21:02 wlasnie tak nie mysle i beda tanczyc tak, jak ja zagram, ty juz nie bedziesz tanczyc Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Wnosze o pokoj na Forum 06.01.06, 21:03 lutyl0 napisał: > wlasnie tak nie mysle i beda tanczyc tak, jak ja zagram, ty juz nie bedziesz > tanczyc krakowiaka? Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Wnosze o pokoj na Forum 06.01.06, 21:06 ala-a napisała: > krakowiaka? Jak ktos nie potrafi zatanczyc krakowiaka wyzej nie podskoczy ...:) luty Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Wnosze o pokoj na Forum 06.01.06, 21:07 lutyl0 napisał: > ala-a napisała: > > > krakowiaka? > > Jak ktos nie potrafi zatanczyc krakowiaka wyzej nie podskoczy ...:) > > luty > a jak umie Mazura..? Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Wnosze o pokoj na Forum 06.01.06, 21:10 ciebie juz nie ma, wiec po co mam tanczyc ...?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Wnosze o pokoj na Forum 06.01.06, 21:11 lutyl0 napisał: > ciebie juz nie ma, wiec po co mam tanczyc ...?:) nie to nie.. jak mnie nie ma jak jestem.. jutro mnie nie bedzie pociesz sie;)) bedziesz tesknil ,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Wnosze o pokoj na Forum 06.01.06, 21:16 ala-a napisała: > lutyl0 napisał: > > > ciebie juz nie ma, wiec po co mam tanczyc ...?:) > > nie to nie.. > jak mnie nie ma jak jestem.. > jutro mnie nie bedzie pociesz sie;)) > bedziesz tesknil ,prawda? Nie interesujesz mnie, wiec nie wiem od kiedy Cie nie bedzie. Wiem, ze na pewno zamiast Ciebie przyjda ludzie pewni z pasja ...:) luty Odpowiedz Link Zgłoś