Dodaj do ulubionych

Jak zdobyć przyjaciółkę ?

09.03.12, 08:01
Nie mam przyjaciół . Z chłopakami nie pogadasz . W klasie przyjaźniłam się już z większością dziewczyn . Żadna przyjaźń nie była w 100% szczera . Nikomu na mnie nie zależało . Wiele razy zdarzało się że przez nie płakałam . Chciałabym mieć z kim porozmawiać i pojechać do miasta . Jestem nieśmiała . Uważam że mój rocznik jest trochę próżny ponieważ dziewczyny naprawdę są głupie i wredne . Czasami nawet szukają pretekstu żeby się pokłócić . Pomocy .
Obserwuj wątek
    • noicomipowiesz Re: Jak zdobyć przyjaciółkę ? 09.03.12, 14:08
      Rozumiem Cię. Słuchaj.. ja pojechałam na kolonię w tamtym roku, i przyjechałam taka odmieniona ze hej big_grin stałam się bardziej otwarta, troszkę bardziej śmiała i nauczyłam się zapoznawać z obcymi ludźmi, rozmawiać. na prawdę mi to pomogło. z tym że właśnie na koloni straciłam najlepszą przyjaciółkę, ale zyskałam tyle nowych znajomości że nie żałuję, poznałam taką dziewczynę z którą chodzę do szkoły, ale nie za bardzo się znałyśmy, bo jesteśmy z innych klas.. itd. ale na szczęście równoległych (klas) i spotykamy się często na pizzę, na zakupy, mamy nadzieję że trafimy w gimn, do tej samej klasy .. ja mam nadzieję że się z nią zaprzyjaźnię, to jest super dziewczyna, słuchaj może Ty też pojedź na jakiś obóz, kolonie czy coś. ale weź ze sobą jakąś znajomą osobę, zawsze raźniej wink powodzenia kiss
      • hejkaa Re: Jak zdobyć przyjaciółkę ? 09.03.12, 18:27
        Zgadzam się z @noicomipowiesz smile Ja też pojechałam na obóz (tak dokładniej to na zimowisko) i poznałam dwie przyjaciółki. Nie, że takie na chwilę, bo to było w tamtym roku i nadal się przyjaźnimy. smile No, ale nie da się tak po prostu "zdobyć przyjaciółki". Wydaje się, że trzeba być miłym, sympatycznym, szczerym itp., ale w sumie chyba każdy zna takie chamskie osoby, które mają przyjaciół.. ;/
        • chilling Re: Jak zdobyć przyjaciółkę ? 10.03.12, 12:26
          na siłę się przyjaciól nie znajdzie , to jakoś samo tak wychodzi..
          ale na jakimś obozie też możesz kogoś znaleźć. ja byłam dopiiero na 4,5 koloniach i na każdej byli jacyś fajni ludzie,więc powodzenia big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka