paco_lopez 20.02.06, 11:05 Do czego w jakiejkolwiek mikroskali jesteście w stanie porównac swoje życie, tak by sie wam tezy potwierdzały . Moje zycie jest jak mecz, no bo przecież nie jak komiks - a może ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rtz.rtz Re: tralalalalala 20.02.06, 11:11 A Ty Ala, gdzie kończyłaś psychologię? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: tralalalalala 20.02.06, 11:29 rtz.rtz napisała: > A Ty Ala, gdzie kończyłaś psychologię? > > :-) w Oxwordzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: tralalalalala 20.02.06, 11:34 Podobno chcieli Cię tam na dziekankę wydziału psychologii:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: tralalalalala 20.02.06, 11:44 Aluniu, będziesz miała chwilę spokoju, idę do fryzjera na kilka godzin zrobić porządek z odrostami. A Ty pisz skarbie i moderuj ostro. Do zobaczenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: tralalalalala 20.02.06, 11:16 A moim zdaniem to jest karuzela diabelski młyn. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: tralalalalala 20.02.06, 11:32 paco_lopez napisał: > A moim zdaniem to jest karuzela diabelski młyn. Nigdy nie odwazylam sie wejsc na karuzele i do diabelskiego mlyna/nawet nie wiem ,co to jest/. Jak widze karuzele to mi sie niedobrze robi;) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: tralalalalala 20.02.06, 11:33 moje zycie to je_bitwa :P znaczy walka o ogień:) ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re: bajka specjalnie dla mnie 23.02.06, 06:57 Moje zycie to bajka,ktora zaczela sie w swiecie marzen mojej matki. Tecze i wiry, miecze, siekacze i pulsujace wnetrznosci tudziez realistyczne i gradowe chmury energetyczne zaklocajace nieskazitelna iluzje bajki.Bajka ta jest moja wielka tajemnica. Odkrywam ja na nowo kazdego dnia i znowu glupieje przed noca.Pelno w niej zagadek. Jednak ide spac z nadzieja, ze jutro odkryje kolejny kawalek tej tajemnicy:) Odpowiedz Link Zgłoś