Dodaj do ulubionych

Do zaburzonej borderline moc_ca

06.03.06, 09:59
Jesteś po pierwsze najbardziej beznadziejnym adminem na forum, nie tylko ze
względu na niechlubną przeszłość i brak jakiegokolwiek wykształcenia, ale
również zakładasz najwięcej wątków personalnych pani moc_ca - spiral
architect.
Poza tym nie nadajesz się do niczego, nie masz pojęcia o niczym, potrafisz
tylko straszyć i obrabiać komuś tyłek. Chcesz to podaj mnie do sądu, nie wiem
za co, ale rób co chcesz. Jak spytają kim byłaś w przeszłości, co odpowiesz w
razie czego pod przysięgą?:-)

Czepiasz się moich rodziców pisząc pod nickiem sagis myląc inną osobę ze mną.
Pisanie o cudzej rodzinie jest chamstwem, ale to pominę. Po takiej prostaczce
nie ma czego się spodziewać.

Co do Twojej działalności na forum kobieta. Wyciągnij sobie może spiralę pani
spiralna, to nie będziesz miała tylu opisywanych przez siebie problemów
ginekologicznych, których normalne kobiety raczej nie mają. Sprawdź, bo może
Ci zardzewiała. Podobnie z Twoją znajomością antykoncepcji. Przykładem jest
Twój ulubiony postinor duo, który opisujesz jakby był to światowy cud w tej
dziedzinie, i jakby można było to stosować jak witaminy (też świadczy, że się
nie nadajesz).

Boli Cię poza tym to, że jesteś Wandzią, której nie chciał Niemiec i
sąsiadką, którą sąsiad chciałby zrzucić ze schodów. Ja wyobraź sobie nie
mogłabym być Wandzią, bo Niemca nie widziałam na oczy Spiralo.

Później dopiszę resztę, na razie idę zwymiotować.

Obserwuj wątek
    • rtz.rtz Re: Do zaburzonej borderline moc_ca 06.03.06, 10:05
      Poza tym, jak ktoś na forum już zauważył, musiałaś pewnie siedzieć w więzieniu,
      bo piszesz kilometrowe elaboraty o niczym i Twoje zakładane wątki często
      wskazują na życie na granicy marginesu społecznego, pani "specjalistko" od
      pisania wątków, miSZCZyni słowa.
    • spiral_architect Moc_ca 06.03.06, 10:07
      sugeruję złożyc sprawę na najbliższym komisariacie policji o groźby, obrazę
      dobrego imienia, insynuacje, bezpodstawne oskarzenia, podobne paragrafy.
      Proponuje nie kasowac zadnych maili od rtz.rtz, a wsyztkiem innym osobom, które
      dostały od niej obelzywe, klamliwe maile o charakterze grozby zalecam zrobienie
      tego samego.
      • spiral_architect Re: Moc_ca 06.03.06, 10:08
        Oczywiscie po uprzednim porozumieniu sie ze sobą.
      • rtz.rtz Re: Moc_ca 06.03.06, 10:09
        Pozwól, że ja zrobię to samo, za sugerowanie mi alkoholizmu, narkomanii i
        choroby psychicznej:-)
        • spiral_architect Ależ śmiało !!! 06.03.06, 10:12
          do normalności bowiem daleko ci mniej więcej tak, jak stąd na Kamczatkę. Zrób to
          samo, nie wahaj się ani chwili. Zobaczymy jaki będzie efekt zeznań kilku osób
          przeciwko tobie. Ja myśle, że raczej oczywisty.
          • rtz.rtz Re: Ależ śmiało !!! 06.03.06, 10:15
            Kto i co może mi zarzucić?:)
            Żadnej brzydkiej przeszłości, nie karana, poza tym co do czego przyjdzie, tata
            mi zapłaci najlepszego prawnika, chociaż nie będzie takiej potrzeby. Biegłym
            psychiatrom nie będę musiała, w przeciwieństwie do Ciebie płacić łapówek,
            ponieważ jestem zupełnie normalna:-)
            Więc powodzenia w razie czego:-)
            • wieruszeczka Proces mozesz z latwoscia przegrac 06.03.06, 10:28
              Za obraze wielu osob. I nie wiem czy jestes normalna, czy nie wysiadujac
              godzinami przy kompie, za to NIEKARANA mozesz latwo przestac byc.
              • rtz.rtz Re: Proces mozesz z latwoscia przegrac 06.03.06, 10:29
                Pani admin siedzi 24 godziny na dobe. Poza tym chyba nie bez powodu eks
                małżonek zabrał jej dziecko.
              • rtz.rtz Re: Proces mozesz z latwoscia przegrac 06.03.06, 10:31
                Poza tym, gdyby karali za obrażanie, to pani moc_ca-komandos_marusia_ogoniok,
                juz dawno świat by oglądała zza kratek.
                • wieruszeczka Re: Proces mozesz z latwoscia przegrac 06.03.06, 10:33
                  rtz.rtz napisała:

> Poza tym, gdyby karali za obrażanie, to pani moc_ca-komandos_marusia_ogoniok,
                  > juz dawno świat by oglądała zza kratek.

To podaj komandosa, czy mocce do sadu, broni ci kto?
                  Ja tylko stwierdzam, ze gdyby ktos Tobie proces wytoczyl, a obrazilas juz tu
                  pare osob, tobys go przegrala i to wszystko.
                  • rtz.rtz Re: Proces mozesz z latwoscia przegrac 06.03.06, 10:35
                    Ja nie potrzebuję robić farsy i straszyć jak Ty przebierańcu. Jedyne co
                    potrafiłaś robić to donosić do admina na abuse i na FoF. I tak mają to gdzieś
                    • wieruszeczka 1. Obrazanie. 2. Pomowienia 06.03.06, 10:41
                      rtz.rtz napisała:

> Ja nie potrzebuję robić farsy i straszyć jak Ty przebierańcu. Jedyne co
                      > potrafiłaś robić to donosić do admina na abuse i na FoF.

To wlasnie cala ty.
                      Dopuscilas sie w jednym poscie az dwoch rzeczy.
                      Obrazasz i KLAMIESZ.
                      Poniewaz ani sie nie przebieram, ani tym bardziej na nikogo nie donosze.
                      • rtz.rtz Re: 1. Obrazanie. 2. Pomowienia 06.03.06, 10:42
                        A Ty spod komandosa i maruśki? Swięta Maria Magdalena:-)
                        • spiral_architect Re: 1. Obrazanie. 2. Pomowienia 06.03.06, 10:45
                          Zaraz sprawdzimy w kodeksie jakimi karami sa zagrozone obrazanie publiczne i
                          pomowienia. Do tego szarganie dobrego imienia, no i oczywiscie grozby.
                          • rtz.rtz Re: 1. Obrazanie. 2. Pomowienia 06.03.06, 10:48
                            Sprawdź, bo sama chciałabym to wiedzieć.
                            Poza tym ja w Toyocie nie narobiłam przekrętów, więc w razie czego nawet
                            mogłabym się udać do pana W:-)
            • spiral_architect Do wszystkich, którzy będą to czytali 06.03.06, 10:31
              Nasze forumowe indywiduum nie rozmuie zbytnio zasady i istoty procesu sadowego.
              Nikt nie twierdzi, ze indywiduumu musialo byc wczesniej karane. Indywiduum moze
              sobie wynajac najlepszych adwokatow przez tatusia, moze tez dawac ile tylko
              zechce lapowek psychiatrom.

Zasada i cel jest troche inna: chodzi o to, by rzeczone indywiduum nie panoszylo
              sie po tym forum, nie zatruwalo innym zycia, nie pisalo obrazliwych maili i nie
              mnozylo swoich insynuacji. Najlepszym rozwiazaniem byloby usuniecie tego
              pasozyta z tego forum. Trwale i na stale.

Niech wszyscy ktorzy beda to czytac maja swiadomosc tego, ze wszelkie
              zapewnienia w rodzaju "nigdy nie bylam chora, mam swietlana przeszlosc" sa w
              pierwszej kolejnosci mechanizmami obronnymi, majacymi na celu "wybielic" ego.
              Zwiazane sa najczesciej z lekiem. Zawsze, kiedy widze/slysze/czytam takie
              deklaracje jestm przekonany, ze taka osoba mam wlasnie cos na sumieniu i cos
              jest z nia nie tak.

mam nadzieje, ze bedzie taki proces: z jednej strony rtz.rtz i najlepsi
              tatusiowi adwokaci (w koncu jesli ktos pisze, ze wezmie najlepszych adwokatow,
              to sie chyba czegos obawia i ma ku temu podstawy, czyz nie :) ), z drugiej zas
              normalnosc, ktorej to najwyrazniej zaburzone indywiduum (a smiem przypuszczac ze
              zaburzen ma wiele) nie jest w stanie pojac.

Moj apel jest jeszcze raz nastepujacy: nie kasujcie zadnych obelzywych maili od
              rtz.rtz, zeusssa itp. Ani tych, ktore macie, aani tych ktore dostaniecie. Moga
              sie naprawde przydac !
              • rtz.rtz Kim ty jesteś, że myślisz, ze coś znaczą Twoje 06.03.06, 10:31
                Apele. Jesteś żałosna
                • spiral_architect Jeszcze jedno o rtz.rtz 06.03.06, 10:39
                  jak nietrudno dostrzec, jest to osoba pamiętliwa, agresywna i zawzięta. Polecam
                  przesledzenie jej dzialalnosci na forum, nawet kilkunastu ostatnich postow, w
                  ktorych sie udzielala. Dostrzezecie rzecz bardzo prosta: zawsze - jak przystalo
                  na pasozyta - musi miec ostatnie zdanie. Przyjrzyjcie sie tez temu jak czesto
                  uzywa slow obezlywych w rodzaju (spie....j, wypie...j), jak czesto pisze cos o
                  jakichs wycieraczkach, Niemcach, podtawowkach, siedzeniu 24h/dobe przed
                  komputerem. Rtz.rtz nie ma pojecia czym sa urojenia. Jest to zabawne z tego
                  powodu, ze sama je ma. Zobaczcie tez, czy gdziekolwiek i kiedykolwiek rtz.rtz
                  podala jakikolwiek dowod na to, kto jest kim na tym forum oprocz sowich
                  urojonych przypuszczen. Zabawnie sie zapowiada ten proces, szczegolnie moment,
                  kiedy nasza pscyhcia przekona sie, ze penwne osoby nie maja ze soba nic
                  wspolnego tak jak by baaaardzo tego chciala :). TO bedzie istny hit.

Teraz zabawie sie w przepowiadacza najblizszej przyszlosci. Zgodnie z wyznawana
                  przez rtz.rtz "zasada zawzietosci", spodziewajmy sie jej odpowiedzi
                  (najprawdopodobniej jednozdaniowej/jednolinijkowej, choc niekoniecznie),
                  agresywnej i wybielajacej siebie,a "oskarzajacej" mnie w ciagu maximum 5 minut :).
                  • rtz.rtz Produkujesz się i jest to jeszcze bardziej żałosne 06.03.06, 10:41
                    Nie zapomnę jak spod rybologa pisałeś o zeusie, że napisałeś maila do
                    psychiatryka. Autorytety: kreacje forumowe Anny B, można się oisikać ze
                    śmiechu:-)
                    • spiral_architect Re: Produkujesz się i jest to jeszcze bardziej ża 06.03.06, 10:44
                      No i prosze - nie minely 2 minuty, a juz mamy insynuacyjna odpowiedz rtz.rtz. A
                      wiec jestem Anna B. mocc_ca, rybologiem. Kim jeszcze jestem ??

Zaprawde skarzcie to indywiduum, chetnie zobacze jej mine na sadowej sali.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      • rtz.rtz Re: Produkujesz się i jest to jeszcze bardziej ża 06.03.06, 10:46
                        A skarż mnie jak masz ochotę, zawsze to nowe doświadczenie. Poza tym, w takich
                        przypadkach wierzy sie osobom niekaranym:-)
              • rtz.rtz Re: Do wszystkich, którzy będą to czytali 06.03.06, 10:32
                Pokaż mi 1 maila, w którym Cię obraziłam
                • spiral_architect Prosze o pisanie na moj adres gazetowy 06.03.06, 10:51
                  wszystkich tych, którzy chca zrobic raz na zawsze porzadek z rtz.rtz i jej
                  dzialalnoscia na tym forum. Mysle, ze sprawa jest do wygrania, a do tego bedzie
                  bardzo krotka i konkretna.
                  • rtz.rtz Aniu, nie ośmieszaj się jeszcze bardziej:- 06.03.06, 10:51
                    • rtz.rtz Re: Aniu, nie ośmieszaj się jeszcze bardziej:- 06.03.06, 10:52
                      Dopiszę jeszcze, że jesteś brzydka, masz więc kolejny argument:-)
                      • spiral_architect Na tym koncze moja dyskusje 06.03.06, 10:55
                        z tym wiecznie odszczekujacym sie, nieslychanie zawzietym indywiduum i czekam na
                        odzew :).
                        • rtz.rtz Re: Na tym koncze moja dyskusje 06.03.06, 10:56
                          Zaraz dostaniesz setki e-maili od swoich klonów:-)
    • rtz.rtz Post Scriptum 06.03.06, 10:55
      Nigdy nie powiedziałaś mi, kim są ci dwaj, którzy ukradli księżyc, a ja
      chciałabym wiedzieć.
    • moc_ca Miskoooooooooooo! 06.03.06, 16:03
      Ależ Cię pogięło biedaczko!
      Daj sobie spokój, dobrze radzę.
      pozdrawiam, pa.
      • rtz.rtz Re: Miskoooooooooooo! 06.03.06, 17:06
        Wiesz, że możesz mi skoczyć:-)
        Poza tym świadomość, że na tym rynku nie masz już nic do powiedzenia wyprowadza
        Cię z równowagi i spędza Ci sen z powiek:-)
        No przyznaj się złotko:-)
        • alfika Re: Miskoooooooooooo! 07.03.06, 09:42
          wiesz, rtz, jakbym wiedziała, że warto do ciebie pisać, bo rozumiesz słowo
          pisane -
          to napisałabym ci, że jedyną wyprowadzoną z równowagi osobą jesteś tu ty -
          i że głównie tobie ludzie spędzają sen z powiek, a nie odwrotnie :)

ale że i tak niczego nie pojmiesz -
          to ci nie napiszę :)
          • rtz.rtz Re: Miskoooooooooooo! 07.03.06, 21:25
            Widzisz, że mi możesz Alfiko:-)
            • alfika Re: ale co, aniołku? 08.03.06, 07:12
              bo poza odpowiadaniem na twoją tfurczość i zamykaniem ci drogi na mój adres
              mailowy - nic nie zamierzam

niemniej opisuj dalej swoje urojenia, nie krępuj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka