dzolka2 29.03.06, 10:47 Czy lubicie sie dotykac w miejsca intymne? Moj partner nie chce mnie dotykac bo uwaza ze to jeszcze za wczesnie. Jest ode mnie mlodszy o cztery lata ale dawno posiada dowod osobisty. Czy to normalne? Co powinnam zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzolka2 Re: Dotyk 29.03.06, 14:02 daggy4 napisała: > zmienic partnera Zmiane partnera juz stosowalam. Mam dotyk ale jeszcze bardziej sie chce aby dotykal wlasnie tamten co nie dotyka. I co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: Dotyk 29.03.06, 15:01 dzolka2 napisała: I co robic? Moze sprobowac te metode, ktora panowie od wiekow stosuja wobec niesmialych panienek? Upic go i zabrac sie za niego... Moze na rauszu bedzie latwiejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
dzolka2 Re: Dotyk 29.03.06, 15:15 gocha033 napisała: > Moze sprobowac te metode, ktora panowie od wiekow stosuja > wobec niesmialych panienek? > > Upic go i zabrac sie za niego... > Moze na rauszu bedzie latwiejszy? Kiedy jest na rauszu, spiewa mi: przyjdzie na to czas, na to czas, na usciski w srebrna noc. A mnie az skreca, tak chce mi sie dotyku. I wiem, ze w kazdej chwili moge pojsc do dojrzalego, zonatego mezczyzny, ktory zawsze na mnie czeka, ale przeciez tamten sie z zona nie rozwiedzie. Prosze, powiedzcie powaznie co trzeba by zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Re: Dotyk 31.03.06, 15:38 Dowód osobisty to dorosłość na papierze. Wiek nie świadczy o dojrzałości. Może jest jeszcze za młody a może przerasta go, że jesteś starsza i dojrzalsza. Boi się, że nie spełni twoich oczekiwań. Wolę jak partner mnie dotyka niż sama siebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
saksalainen Powolutku 31.03.06, 18:54 ...i delikatnie. I duzo przytulac. Postaraj sie zeby sie poczul z Toba bezpieczny. Nie ruszaj go "tam", ale tul sie do niego calym cialem, jak najczesciej. Po jakims czasie sam sie zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wiech07 Re: Dotyk 03.04.06, 15:30 A nie bierzesz pod uwagę że Ty go nie pociągasz , jest impotentem lub jest innej orientacji seksualnejon ? Bywają faceci którzy ze względu naprzykład na religię chcą TO robić po ślubie . Ale jeśli facet nie chce Cię nawet dotykać i pieści to należy sprawę postawić jasno.Sytuacja nie jest normalna. Odpowiedz Link Zgłoś