wwladyslaww Re: jestem agresywna:( 23.04.06, 23:20 To sobie bądz, ale nie wymagaj od innych zeby to tolerowali Odpowiedz Link Zgłoś
szarablues Re: jestem agresywna:( 23.04.06, 23:59 Władysław o co Ci chodzi, kto powiedzia,ze ja lubię przemoc...i dlaczego jesteś taki agresywny werbalnie? wyluzuj...myślałam, że na psychologii są osoby które sie znają na ludziach a szczególnie ich emocjach stąd mój post... Odpowiedz Link Zgłoś
heroglif1 Re: jestem agresywna:( 24.04.06, 07:39 a kto okreslan twój sposób bycia, powiedz jaką emocją operujesz w tej chwili. nie przyzwyczaiłaś się mys,eć za tzw. dwoje, znaczy osoby za siebie i za kogoś kto każe za siebie myśleć. W tym, miejscu powinnam cieszyć sie muzyka, nie jestem do tego niestety zdolna. Odpowiedz Link Zgłoś
heroglif1 Re: jestem agresywna:( 24.04.06, 07:41 niech zgadnę co powinnam napisać w tym jijescu, przepraszam podpięłam sie pod niewąłsciwi post- " o kuwa" ? Odpowiedz Link Zgłoś
szarablues Re: jestem agresywna:( 23.04.06, 23:23 Za szybko mi wskoczyło,sorry... Jetem agresyna wobec swoich dzieci, szczególnie najstarszego 10 latka...jak sie zdenerwuję to nie jestem w stanie nad soba zapanować, w tej konkretenej chwili nie potrafię sie powstrzymac, krzycze a czasem go szarpnę albo uderzę..mam potem straszne wyrzuty sumienia i czuje wielką bezradnośc bo nie znajduję sposobu i siły by sie opanować... Nigdy nikt mnie nie bił,ale niestety napatrzyłam sie, jak kobiety w mojej rodzince żle traktują dzieci, szczególbie chłopców...zresztą do jednej z nich czuję podskórną niechęć i wściekłośc bo i dla mnie dobra nie była-miała ogromne p[roblemy z samokontrolą, jak ja teraz... Ech poradźcie co w chwili szału myślec i robić żeby sie opamiętac i panowac nad emocjami- będe wdzięczna.... Odpowiedz Link Zgłoś
hatroha Re: jestem agresywna:( 23.04.06, 23:25 ..juz troche mniej... myslałem że mężczyzn bijesz a tu dzieci...Wstydź się! Rada:zainwestuj w siebie Odpowiedz Link Zgłoś
hatroha Re: jestem agresywna:( 23.04.06, 23:26 więcej seksu - znajdz sobie kochanka Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: jestem agresywna:( 24.04.06, 00:31 warto nad tym pracowac ale .. to nie tu tu najwyżej ktoś cie zachęci żebyś rozpoczęła pracę nad sobą wydaje się że kochasz swoje dzieci i martwi cię to pzremoc jest rodzjem nałogu z nałogami walczy się ciężko ale się DA i warto chocby dla tych dzieci żeby one wszystkie nie musiały iść za ciebie na psychoterapię Odpowiedz Link Zgłoś
heroglif1 Re: jestem agresywna:( 24.04.06, 07:36 no co ty powiesz!;) co właściwie mówisz? że jeseteś szara. a jednak to gra, ylko na co??? Odpowiedz Link Zgłoś