Dodaj do ulubionych

przyjaciele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.10.01, 10:30
moi drodzy!

jestem w biedzie!!! wczoraj skrecilam noge w kolanie. mam 3 tygodnie zwolnienia
i gips od kostki po pache (uch!!). boli mnie noga i jest mi przykro!!!
mam nadzieje, ze sie nade mna uzalicie.
poza tym chcialam sie pozegnac na czas jakis, poniewaz w domu nie mam dostepu
do kabelka... (chlip, chlip) so, zobaczymy sie za czas jakis....

juz weekend, wiec wypijcie moje zdrowie dzis wieczorem. z gory dziekuje!!!
pozdrawiam serdecznie.

ona.
Obserwuj wątek
    • Gość: sebo Re: przyjaciele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 220.20.200.* 19.10.01, 10:56
      Weź swoją nóżkę w solidną opiekę,
      żebyś bez przeszkód mogła w przyszłości biegać do klawiaturki
      i coś tu napisać.
      Trzymaj się.
      • Gość: ona Re: przyjaciele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.10.01, 10:59
        dzieki!!!! od razu mi lepiej na duszy!!!
        • Gość: milka Re: przyjaciele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.44.* 19.10.01, 11:12
          Trzymaj się ONA, ja tez miałam skręconą nogę (ale w kostce) - solidaryzuję się
          z Tobą, wracaj do nas szybko!!!
    • Gość: Izabela Re: przyjaciele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 20.10.01, 11:04
      Wczoraj wieczorem piłam Twoje zdrowie. Trzymaj się, i wracaj zaraz, bo nam tu
      smutno będzie bez Ciebie.
      • Gość: renka Re: przyjaciele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 22.10.01, 04:02
        Wracaj ona, do zdrowia.Mysle, ze ktos cie dowiezie moze w ciagu tych 3 tygodni
        do internetu? Bedzie mi brakowac twoich postow.Trzymaj sie!
    • Gość: ona Re: przyjaciele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.10.01, 11:17
      bardzo wszystkim dziekuje za wsparcie!!!
      dowiozl mnie dzis kolega do biura (wypelnic 'karte wypadku w drodze z pracy do
      domu'...), wiec od razu sie podlaczylam do sieci i chlone, chlone, chlone...
      na zapas, bo nie wiem kiedy znowu tu przybede...

pozdrawiam wszystkich!
      • mariposa Re: przyjaciele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.01, 12:00
        kupimy Ci na gwiazdke komorke z WAPem (na pewno bedzie jakas swiateczna
        promocja ;-) ).
        • Gość: ona Re: przyjaciele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.10.01, 12:10
          dzieki, dzieki, to mile!!!!!
          • Gość: Z Re: przyjaciele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radio.com.pl 24.10.01, 14:40
            Tak się zapamiętałem w piciu Twego zdrowia, że nie zauważyłem kiedy minął
            poniedziałek, wtorek...
            PS. Teraz może być już tylko lepiej...
            • Gość: ona Re: przyjaciele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.10.01, 15:16
              no to jedz dalej, juz znowu piatek!!!!

ja sie dzis dolacze do tego popijania, bo z moja noga troche lepiej, chociaz
              ciagle w gipsie, i generalnie siedze w domu. a jak juz siedze, to moge sie
              dzisiaj napic z wami. a w przyszlym tygodniu bede miec urodziny (znowu 23...),
              to tez mamy okazje do swietowania przez caly tydzien!!!

zycze wszzystkim wszystkiego najlepszego!!!!
              zdrowia, szczescia, pomyslnosci!!!
              100 lat! 100 lat!
              itd, itp, itd...
              • Gość: Z Re: przyjaciele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radio.com.pl 26.10.01, 15:54
                To już obłęd. Nie wiem kiedy będę w stanie trzeźwo spojrzeć na świat...

Wszystkiego najlepszego!!!

Ja mam dopiero za miesiąc (okrągłe!)
                • Gość: ona Re: przyjaciele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 09.11.01, 10:34
                  no to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDROWIA, SZCZESCIA, POMYSLNOSCI!!!!
                  awansem, bo nie wiem kiedy tu znowu zawitam. mam jeszcze 4 tyg. zwolnienia i
                  naderwane wiazadlo...
                  bede pic, bo dzis weekend, a jutro sw. Marcina, wiec okazja znowu jest!!!!

ZDROWKO!!!!

i do zo.
                  • alka_xx Re: przyjaciele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.01, 12:18
                    Gość portalu: ona napisał(a):

> no to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDROWIA, SZCZESCIA, POMYSLNOSCI!!!!
                    > awansem, bo nie wiem kiedy tu znowu zawitam. mam jeszcze 4 tyg. zwolnienia i
                    > naderwane wiazadlo...
                    > bede pic, bo dzis weekend, a jutro sw. Marcina, wiec okazja znowu jest!!!!
                    >
                    > ZDROWKO!!!!>
                    > i do zo.

Raczej nie pij, bo alkohol relonwalescencji nie sprzyja...
                    zdrowka zycze
                    • Gość: kwieto Re: przyjaciele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 12:21
                      Bo ONA bedzie pic herbate z sokiem malinowym...
                      • alka_xx Re: przyjaciele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.01, 12:32
                        Gość portalu: kwieto napisał(a):

> Bo ONA bedzie pic herbate z sokiem malinowym...

ONA, Czy to znaczy,ze herbate z sokiem malinowym to ty pijasz wylacznie w
                        weekend'y i na Sw. Marcina? To co w takim razie "spozywasz" w dni tzw.
                        robocze????

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka