ciemne.podworko Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 19.05.06, 21:32 chyba tylko slepego Odpowiedz Link Zgłoś
zapytaj.agnieszke Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 19.05.06, 21:33 tzn ze trzeba przechodniom gleboko zagladac w oczy...? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 19.05.06, 22:06 WIesz.. ja myślę, że można. W życiu codziennym mam do czyniena z wieloma ludźmi i nieraz tak na nich patrzę i dziwię sie czemu ze sobą są. Albo ona piękna a on - totalna klapa, albo na odwrót. I wiesz.. nie głupi wymyślił, że "każda potwora znajdzie swego amatora". Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kama987 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 19.05.06, 22:42 Tak, ale musisz go truć codziennie wiagrą, ewentualnie upijać. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 19.05.06, 23:17 WIesz.. to nie jest tak. Bo po pierwsze jak ktoś Cię kocha tak szczerze i prawdziwie to nie wiem co by sie działo - ta osoba będzie przy Tobie zawsze. A poza tym, osoba brzydka zrobi wiele, żeby zmienić swój wizerunek. I uwierz mi.. sa na to sposoby by wyglądać ładnie albo chociaz w miarę. Tak więc i jedna i druga strona będzie sie starać i wiagra nie będzie potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_xy Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 19.05.06, 22:50 Oj widać starszna musi być ta twarz Twoim zdaniem. Nie słyszałam jeszcze takiego określenia, ale............zgadzam się z Blueską. To prawda, że *każda potwora znajdzie swojego amatora*. Często Ci brzydcy, po bliższym poznaniu zyskują wiele. Nie dostrzegamy wówczs ich brzydoty! Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kama987 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 19.05.06, 23:04 Znaleźć to znajdzie amatora tylko nie utrzyma na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_xy Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 19.05.06, 23:20 Kama odebrałaś, to dosłownie, a nie jako przenośnię. Nie myśl, że tylko pięknym od życia wszystko się należy. Ty do jakiej grupy należysz? Skąd w Tobie tyle pesymizmu i złożeczenia bliżniemu? Po prostu, **to co dla Ciebie jest brzydkie, dla drugiego może być piękne** - i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
trolllllllllllllllllllllllll Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 19.05.06, 23:22 ciekawe jak długo.... cokolwiek to znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_xy Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 19.05.06, 23:28 Trollllllllu ........ Ciebie zapewne niedługo... niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 19.05.06, 23:24 Zgadzam sie z tym.. nie każdemu sie podobają blondynki np. Są gusta i guściki. A poza tym osoby gdyby wszyscy byli tacy piękni i cudowni to byłoby zbyt nudno i nikt nikomu nie byłby potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 19.05.06, 23:26 Dlaczego niby osobom brzydkim z miejsca odbieracie szansę na szczęście? To tez człowiek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kama987 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 19.05.06, 23:58 Wszystkim od zycia cos sie należy, nie tylko pięknym ale nie znam trwałego związku gdy jedno jest brzydkie a drugie piękne. Piękny mężczyzna trafi wcześniej czy później w ramiona pięknej lub chociaż ładniej kobiety bo tak został świat stworzony. Zbyt duze dysproporcje nie trzymają się kupy. Brzydka kobieta utrzyma pięknego męzczyzne tylko wtedy gdy będzie jej utrzymankiem bez grosza przy duszy. Dobranoc. A jaka jest kama trzeba zapytać jej faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 00:01 Przeciwieństwa sie przyciągają i nie zawsze musi być tak, że to nie przejdzie. Nawet nie wiesz jak wiele takich zwiazków jest ze sobą szczęśliwych. Nie masz racji. Bo uroda to jedna z wielu rzeczy, która odgrywa jakąś rolę w człowieku. ZOstaje jeszcze charakter, zachowanie i takie tam. I to też niejest bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
trolllllllllllllllllllllllll Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 00:03 Jak charakter idzie w parze z uroda to jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 00:07 Jak wybierzesz sobie super laskę to możesz sie również liczyć z tym, że zwczyajnie ktoś Ci ja ukradnie..a poza tym super laska - nie wiem jak by była super - może w efekcie okazać sie podłą zołzą - i nawet gdyby była ideałem Twoim - długo nie dasz rady. Odpowiedz Link Zgłoś
trolllllllllllllllllllllllll Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 00:10 Wez brzydka, pozniej bedziesz sie cieszył ze ukradli, brzydkie to dobre haha Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 00:12 Chodzi o to, że nie możesz takiej osoby skreślać na starcie, bo ona w efekcie może okazać sie dużo bardziej warta od takiej laski z pierwszej strony playboya! Odpowiedz Link Zgłoś
trolllllllllllllllllllllllll Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 00:14 Kryteria Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 00:17 Każdy ma swoje i każdy ocenia ludzi wobec siebie. Jednemu podoba sie to, drugiemu coś innego. I to nie my będziemy oceniać co dla innych jest dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
trolllllllllllllllllllllllll Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 00:18 kto ma oceniac, ten ocenia Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 00:20 Ale nie mozesz oceniać kogoś, kogo widzisz po raz pierwszy i nic o nim nie wiesz! Bo mozesz tej osobie zwyczajnie wyrządzić krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś
kama987 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 00:23 Przeważnie to pieniądze przyciągaja, nieraz mieszkanie osoby brzydkiej a wtedy liczy sie wyłacznie wygoda osoby atrakcyjnej. Czy znasz przypadek osoby pieknej i bogatej z osoba brzydką i biedną, chyba że bogaty facet jest gejem i jest mu wszystko jedno jak wyglada żona, moglaby mieć nawet ogon. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 00:26 Brzydki i ładny to też pojęcia względne. W zależności co sie komu podoba. Ale nie mniej znam takie związki, w których jeden z partnerów nie jest zbyt urodziwym człowiekiem i powiem Ci, że to są nader szczęśliwe zwiazki. I dlatego, ze znam takich ludzi - upieram sie przy swoich racjach. Odpowiedz Link Zgłoś
kama987 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 00:34 Nie upieram się, bo ide już spać ale twierdze że ludzie aby stworzyc coś trwałego, powinni być podobnie określani jako ładni, przeciętni lub brzydcy. Chociaż oprócz podobnej urody ważny jest charakter i zdrowa psychika. Dobranoc, miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 00:35 Niekoniecznie. Dzieki wzajemnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kama987 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 00:28 A jaki jest Twój mąż Blusko? Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 00:31 Jeszcze nie mam męża, ale jestem w stałym zwiazku. Mój facet i ja akurat jesteśmy podobni do siebie pod względem urody. Ale podobieństwo do partnera - wg mnie - nie jest regułą. Odpowiedz Link Zgłoś
kama987 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 00:40 Skoro nie jesteś jeszcze w stalym związku to niewiele mozesz powiedzeć na powyższy temat. Porozmawiamy kiedy będziesz chociaż 10 letnią mężatką, bo teoretyczne rozważania sa zabawne. Gdy przypominam sobie moje sprzed kilku lat to też były takie naiwne jak Twoje. Pa Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 12:27 Właśnie jestem.. bo mam faceta od kilku lat. I dla mnie to nie są teoretyczne rozważania, tylko czysty real. Odpowiedz Link Zgłoś
ciemne.podworko Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 08:16 najlepiej to znalezdz czarodzieja :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pam3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 14:42 uważam, że nie ma reguły określającej szczęście w związku na podstawie wyglądu. przystojny mężczyzna może być szczęśliwy z kobietą brzydką, albo na odwrót, a właśnie z jakąś super laską cholernie się nudzić.może być też wręcz przeciwnie. bo po pierwsze zgadzam się, że uroda to pojęcie względne - każdemu podoba się coś innego. po drugie... załóżmy, że ideał kobiety albo mężczyzny - przystojny i inteligentny - spotyka osobę odmiennej płci, która jest równie jak on(a) piękna. i co? to wystarczy, żeby z kimś byc? wygląd? ciągnąc ww sytuację... rozmawiają ze sobą i nagle okauje się, że ta druga osoba jest tak głupia i denna, że nie da się z nią wytrzymać. ale ten ideał sobie myśli "wystarczy, że jest ładna...". nie sądze. związki nie zależą od wyglądu, ale od tego jak się dwoje ludzi ze sobą czuje. chociaż z drugiej strony, jeśli spotyka się brzydką osobę to już jest się do niej trochę uprzedzonym. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 14:53 Żeby sie dostosować do świata i do innych mozna zrobić z siebie wszystko.. oto przykład ja.rafi.pl/?p=326 Odpowiedz Link Zgłoś
v0lrath Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 21.05.06, 17:57 Parafrazując jednego z filozofów (zdaje się, że Heideggera): ludzie potrafią bardzo łatwo stać się Nikim by stać się Kimś. Oczywiście nie dosłownie, Heidegger używając pojęcia "Ktoś" i "Nikt" miał na myśli raczej to, że ludzie gotowi są, po to by się dostosować, stracić i zaprzedać to, co mają najważniejsze, czyli samych siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
facio.z.jajami Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 14:54 Agnieszko zacznij moze sie leczyc, mowie z dobrego serca Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 15:08 To w takim razie jaki według Was jest kanon piękna??? Odpowiedz Link Zgłoś
facio.z.jajami Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 15:10 do czego ci to potrzebne? nie wiesz co powinno ci sie podobac? a moze chcesz ciekawosc zaspokoic? ja ci nie pomoge fzj Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 15:13 Chciałam tylko Wam pokazać, że jednemu podoba sie osoba o urodzie Dody innemu Salmy Hayek. Bo każdy ma swój typ człowieka, każdemu podoba sie coś innego i nie ma na to reguły. Każdy ma określony swój ideał piękna, bez względu na to czy sie to komuś podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
facio.z.jajami Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 15:15 amen Odpowiedz Link Zgłoś
lila122 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 16:36 Wiesz,mi sie wydaje,ze twarz jak "pomyje" to nie problem,ale charakter jak pomyje to dopiero problem!Czlowieka nie okresla sie po wygladzie,ale po tym jakim jest czlowiekiem.Prawda???? Odpowiedz Link Zgłoś
trolllllllllllllllllllllllll Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 16:45 Dokładnie, przy wstrętnym charakterze nawet najładniejsza fizycznie osoba brzydnie w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 21:37 > Dokładnie, przy wstrętnym charakterze nawet najładniejsza fizycznie osoba > brzydnie w oczach. Się pod tym podpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 21:52 trolllllllllllllllllllllllll napisała: > Dokładnie, przy wstrętnym charakterze nawet najładniejsza fizycznie osoba > brzydnie w oczach. "Boska była z niej dupcia, ale nie miała pojęcia kiedy zamknąć dziób i z szacunkiem słuchać mądrzejszego od siebie"??? Odpowiedz Link Zgłoś
olga136 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 20.05.06, 23:37 A co dopiero powiedzieć o osobie która i z zewnętrz i od wewnętrz jest jak pomyje? Taka osoba to juz na pewno nie znajdzie na stałe partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
pam3 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 22.05.06, 19:36 mam nadziję, że takich osób nie ma zbyt dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
pollyy piękne kobiety zostawmy mężczyznom bez wyobrazni 23.05.06, 19:50 w większości przypadków(jakie znam) piękne dziewczyny mają "nasrane" we łbie i to porządnie! ciągle tylko temat solarium, kosmetyczki itd a o czymś poważnym,o polityce itp to nawet pogadac nie można bo nie ma na ten temat nic do powiedzenia. nie twierdze ze tak jest ze wszystkimi,opisuje tylko to z czym miałam do czynienia. i nawet brzydka dziewczyna umie utrzymać przy sobie przystojnego mężczyznę. ja jestem brzydka i umiem sobie to powiedzieć a mój chłopak jest piękny. dziewczyny sie za nim uganiają,mógłby mieć kazdą którą by chciał ale jest ze mną juz od roku :) wiele razy pytałam czemu jest ze mną skoro jestem brzydka? ale on tylko powiedział ze dla niego jestem najpiękniejsza i ze TYLKO JA umiem uczynić go naprawdę szczęśliwym. jeśli ludzie się kochają to wygląd nie ma znaczenia bo uroda przemija a my zostajemy sobą! i chodzi o to zeby tak dopasować soje charaktery zeby móc wytrzymać ze sobą całe życie Odpowiedz Link Zgłoś
ogon_trolla Re: piękne kobiety zostawmy mężczyznom bez wyobra 24.05.06, 15:51 I tutaj tak spektakularne przyklady jak: malzenstwo Bush/ow seniorow malzenstwo prezydentostwa K. Shrek i partnerka itd kochanie Bedzie dobrze albo i lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
joanna51 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 24.05.06, 15:56 Tylko takiego, ktoremu taka twarz nie przeszkadza. On nie bedzie stronil od towarzystwa "twarzy jak pomyje". Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
joanna10010 Re: Czy majac twarz jak pomyje mozna znalezdz par 25.05.06, 07:45 Zajrzyj do tv polsat - program "chcę być piękna" w czwartek po 20-tej. Jak nie akceptujesz swojej twarzy, to też może coś z nią zrób. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś