Dodaj do ulubionych

Lubie byc kobieta przed 30:))

IP: *.adsl.ihug.co.nz 13.01.03, 04:09
Tylko ja??
Obserwuj wątek
    • Gość: vana Re: Lubie byc kobieta przed 30:)) IP: *.prem.tmns.net.au 13.01.03, 04:27
      To dobrze!!!

Tak trzymac - najwazniejsze by lubic, co sie ma!!!

Vana

"zyj i daj zyc innym"
    • Gość: vana Zapomnialam dodac:.. IP: *.prem.tmns.net.au 13.01.03, 04:30
      Zapomnialam dodac : "precz z ageizmem"!!!

Czyba sie ze mna zgadzasz Toe-Toe ???
      • Gość: ToeToe Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.adsl.ihug.co.nz 13.01.03, 04:33
        Mozemy o tym porozmawiac:))
        • Gość: vana Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.prem.tmns.net.au 13.01.03, 04:37
          No to kawa na lawe, Toe Toe - co cie gryzie ??? Nie szczyp sie!!! Wal jak w
          dym!!
          • Gość: ToeToe Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.adsl.ihug.co.nz 13.01.03, 04:40
            Nie moge dzisiaj w pracy na tylku wysiedziec;)) A Ciebie co Vana gryzie??:))

• Gość: vana Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.prem.tmns.net.au 13.01.03, 04:45
              ..komary. W poprze deszczowej pelno ich tutaj, wiec lepiej sie na plazy i w
              poblizu innych zbiornikow wodnych nie wylegiwac ( co za czasy..). Ale poczekam
              jeszce ze dwie godzinki, jak otworza pobliska "news Agency" to sobie "insect
              spray" kupie i po problemie. Tylko tego slonca chyba za duzo, moze cos mokraego
              z nieba spadnie... bo inaczej to mnie na smierc zagryzie!!!
              • Gość: ToeToe Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.adsl.ihug.co.nz 13.01.03, 04:50
                Pare chmurek dzdzdzdzystych to Ci spokojnie moge odstapic (Zreszta wez
                najlepiej wszystkie:))
                • Gość: vana Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.prem.tmns.net.au 13.01.03, 04:58
                  nie zebym byla wybredna...ale nam sie tu zapowiada nieco wiecej niz "parw
                  chmurek dzdzacych'. Chyba lepiej pojde do domu i przygotuje "cyclone shutters'
                  bo mowia ze tego roku, panie to sie dopiero rozpeta...
                  Dzieki za dobre intencje... Zawsze wiedzialam ze mozna liczyc na rodakow
                  (zwlaszcza rodaczki - niezaleznie od wieku ;)()

vana niezdecydowana- troche usmiechnieta i troche skwaszona (to ostatnie - dla
                  rownowagi)
                  • Gość: ToeToe Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.adsl.ihug.co.nz 13.01.03, 05:03
                    No to fajnego popoludnia
                    • Gość: vana Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.prem.tmns.net.au 13.01.03, 05:06
                      Gość portalu: ToeToe napisał(a):

> No to fajnego popoludnia

nie ciesz sie, pewnie i tak bokiem przejdzie.
                      (albo wyjdzie... nik nic na to nie poradzi)
                      Tyz zycze - czego tam trzeba - popo, czy przedpo..ludnia, zycze!!!
                      • Gość: ToeToe Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.adsl.ihug.co.nz 13.01.03, 05:09
                        No to pomodle sie zebe przeszedl (bokiem:))
                        • Gość: vana Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.prem.tmns.net.au 13.01.03, 05:17

> No to pomodle sie zebe przeszedl (bokiem:))

Modlitwa - dobra na wszystko!!! zwlaszcza przed 30!!!
                          Twoja babcia i spowiednik beda w siodmym niebie!!!
                          Nie powiem - mnie tez twoje "duchowe" zaciecie zadziwilo i zbudowalo!!! No,
                          no!!!
                          Jeszcze nie wszystko stracone!!!

Z "idealistycznym"
                          pozdrowieniem

Vana
                          • Gość: ToeToe Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.adsl.ihug.co.nz 14.01.03, 03:19
                            Powialo ??
    • minggu Re: Lubie byc kobieta przed 30:)) 13.01.03, 05:14

> Tylko ja??

Ja tez!!
      Ale co jak juz bedzie "po" 30" (w koncu to tylko od 2 do najwyzej 10-ciu
      najblizszych lat zycia) co potem???
      W koncu "lubienie bycia po 40-stce" moze sie przeciaaaaagac do nawet nastepnych
      lat 50 - sieciu.. szmat czasu i nastawienia nie trzeba zmieniac, przez 50 lat
      lubic to samo...!
      • Gość: ToeToe Re: Lubie byc kobieta przed 30:)) IP: *.adsl.ihug.co.nz 13.01.03, 05:18
        To sie fachowo przemijanie zwie;))
        • dundee_girl Re: Lubie byc kobieta przed 30:)) 13.01.03, 09:40
          Ja tez lubie:-))
          • Gość: ToeToe Re: Lubie byc kobieta przed 30:)) IP: *.adsl.ihug.co.nz 14.01.03, 03:17
            Wszystko co dobre sie kiedys konczy;))
    • nanette Re: Lubie byc kobieta przed 30:)) 13.01.03, 10:10
      Tez lubilam byc kobieta przed 30. Baaaardzo lubilam. Ale po trzydziestce mi
      przeszlo blyskawicznie. Teraz lubie byc kobieta po 40, podoba mi sie to o wiele
      bardziej niz po 30. I juz wiem, ze tak bedzie bez wzgledu na cyferke pzred
      zerem.
      • Gość: ToeToe Re: Lubie byc kobieta przed 30:)) IP: *.adsl.ihug.co.nz 14.01.03, 03:21
        Ciekawe co bedzie przy 70 (Wiem, wiem mozna nie dozyc)
        • Gość: krystyna-n Re: Lubie byc kobieta przed 30:)) IP: *.trondheim-huseby.alfanett.no 15.01.03, 00:40

> Ciekawe co bedzie przy 70 (Wiem, wiem mozna nie dozyc)

------------------------------------------------------------
          Niektorzy umieraja przed 30-tka !
          Smierc wieku nie wybiera, zastanow sie nad tym Toe Toe.

Zycze Ci dozycia 100 lat a moze uda Ci sie wiecej. Zapewnie czytalas na forum
          dyskusje o pracy naukowcow nad przedluzeniem zycia. Byc moze "zalapiesz sie"
          Radze przeczytac, niektore wypowiedzi byly bardzo ciekawe.

Zycze Ci wielu szczesliwych lat zycia.

Krystyna
          • Gość: ToeToe Re: Lubie byc kobieta przed 30:)) IP: *.jetstream.xtra.co.nz 15.01.03, 03:39
            Tobie rowniez.. i Carpe diem:))
            • Gość: dodo Re: Lubie byc kobieta przed 30... IP: *.sympatico.ca 15.01.03, 03:49
              rocznica slubu :-)
              czeka mnie w tym roku i jak znam zycie nie obedzie sie bez imprezy rodzinnej -
              dopiero na takiej imprezie czlowiek czuje przemijanie...
              fajnie byc kobieta w ogole, niezaleznie od dat :-)
              • Gość: ToeToe Re: Lubie byc kobieta przed 30... IP: *.jetstream.xtra.co.nz 15.01.03, 04:57
                To moze w tym roku bal maskowy. (Wyglupiam sie rzecz jasna). Wsiego dobrego:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka