Gość: ToeToe IP: *.adsl.ihug.co.nz 13.01.03, 04:09 Tylko ja?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vana Re: Lubie byc kobieta przed 30:)) IP: *.prem.tmns.net.au 13.01.03, 04:27 To dobrze!!! Tak trzymac - najwazniejsze by lubic, co sie ma!!! Vana "zyj i daj zyc innym" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vana Zapomnialam dodac:.. IP: *.prem.tmns.net.au 13.01.03, 04:30 Zapomnialam dodac : "precz z ageizmem"!!! Czyba sie ze mna zgadzasz Toe-Toe ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.adsl.ihug.co.nz 13.01.03, 04:33 Mozemy o tym porozmawiac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vana Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.prem.tmns.net.au 13.01.03, 04:37 No to kawa na lawe, Toe Toe - co cie gryzie ??? Nie szczyp sie!!! Wal jak w dym!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.adsl.ihug.co.nz 13.01.03, 04:40 Nie moge dzisiaj w pracy na tylku wysiedziec;)) A Ciebie co Vana gryzie??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vana Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.prem.tmns.net.au 13.01.03, 04:45 ..komary. W poprze deszczowej pelno ich tutaj, wiec lepiej sie na plazy i w poblizu innych zbiornikow wodnych nie wylegiwac ( co za czasy..). Ale poczekam jeszce ze dwie godzinki, jak otworza pobliska "news Agency" to sobie "insect spray" kupie i po problemie. Tylko tego slonca chyba za duzo, moze cos mokraego z nieba spadnie... bo inaczej to mnie na smierc zagryzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.adsl.ihug.co.nz 13.01.03, 04:50 Pare chmurek dzdzdzdzystych to Ci spokojnie moge odstapic (Zreszta wez najlepiej wszystkie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vana Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.prem.tmns.net.au 13.01.03, 04:58 nie zebym byla wybredna...ale nam sie tu zapowiada nieco wiecej niz "parw chmurek dzdzacych'. Chyba lepiej pojde do domu i przygotuje "cyclone shutters' bo mowia ze tego roku, panie to sie dopiero rozpeta... Dzieki za dobre intencje... Zawsze wiedzialam ze mozna liczyc na rodakow (zwlaszcza rodaczki - niezaleznie od wieku ;)() vana niezdecydowana- troche usmiechnieta i troche skwaszona (to ostatnie - dla rownowagi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.adsl.ihug.co.nz 13.01.03, 05:03 No to fajnego popoludnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vana Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.prem.tmns.net.au 13.01.03, 05:06 Gość portalu: ToeToe napisał(a): > No to fajnego popoludnia nie ciesz sie, pewnie i tak bokiem przejdzie. (albo wyjdzie... nik nic na to nie poradzi) Tyz zycze - czego tam trzeba - popo, czy przedpo..ludnia, zycze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.adsl.ihug.co.nz 13.01.03, 05:09 No to pomodle sie zebe przeszedl (bokiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vana Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.prem.tmns.net.au 13.01.03, 05:17 Gość portalu: ToeToe napisał(a): > No to pomodle sie zebe przeszedl (bokiem:)) Modlitwa - dobra na wszystko!!! zwlaszcza przed 30!!! Twoja babcia i spowiednik beda w siodmym niebie!!! Nie powiem - mnie tez twoje "duchowe" zaciecie zadziwilo i zbudowalo!!! No, no!!! Jeszcze nie wszystko stracone!!! Z "idealistycznym" pozdrowieniem Vana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Zapomnialam dodac:.. IP: *.adsl.ihug.co.nz 14.01.03, 03:19 Powialo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
minggu Re: Lubie byc kobieta przed 30:)) 13.01.03, 05:14 Gość portalu: ToeToe napisał(a): > Tylko ja?? Ja tez!! Ale co jak juz bedzie "po" 30" (w koncu to tylko od 2 do najwyzej 10-ciu najblizszych lat zycia) co potem??? W koncu "lubienie bycia po 40-stce" moze sie przeciaaaaagac do nawet nastepnych lat 50 - sieciu.. szmat czasu i nastawienia nie trzeba zmieniac, przez 50 lat lubic to samo...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Lubie byc kobieta przed 30:)) IP: *.adsl.ihug.co.nz 13.01.03, 05:18 To sie fachowo przemijanie zwie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Lubie byc kobieta przed 30:)) IP: *.adsl.ihug.co.nz 14.01.03, 03:17 Wszystko co dobre sie kiedys konczy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanette Re: Lubie byc kobieta przed 30:)) 13.01.03, 10:10 Tez lubilam byc kobieta przed 30. Baaaardzo lubilam. Ale po trzydziestce mi przeszlo blyskawicznie. Teraz lubie byc kobieta po 40, podoba mi sie to o wiele bardziej niz po 30. I juz wiem, ze tak bedzie bez wzgledu na cyferke pzred zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Lubie byc kobieta przed 30:)) IP: *.adsl.ihug.co.nz 14.01.03, 03:21 Ciekawe co bedzie przy 70 (Wiem, wiem mozna nie dozyc) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna-n Re: Lubie byc kobieta przed 30:)) IP: *.trondheim-huseby.alfanett.no 15.01.03, 00:40 Gość portalu: ToeToe napisał(a): > Ciekawe co bedzie przy 70 (Wiem, wiem mozna nie dozyc) ------------------------------------------------------------ Niektorzy umieraja przed 30-tka ! Smierc wieku nie wybiera, zastanow sie nad tym Toe Toe. Zycze Ci dozycia 100 lat a moze uda Ci sie wiecej. Zapewnie czytalas na forum dyskusje o pracy naukowcow nad przedluzeniem zycia. Byc moze "zalapiesz sie" Radze przeczytac, niektore wypowiedzi byly bardzo ciekawe. Zycze Ci wielu szczesliwych lat zycia. Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Lubie byc kobieta przed 30:)) IP: *.jetstream.xtra.co.nz 15.01.03, 03:39 Tobie rowniez.. i Carpe diem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Lubie byc kobieta przed 30... IP: *.sympatico.ca 15.01.03, 03:49 rocznica slubu :-) czeka mnie w tym roku i jak znam zycie nie obedzie sie bez imprezy rodzinnej - dopiero na takiej imprezie czlowiek czuje przemijanie... fajnie byc kobieta w ogole, niezaleznie od dat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Lubie byc kobieta przed 30... IP: *.jetstream.xtra.co.nz 15.01.03, 04:57 To moze w tym roku bal maskowy. (Wyglupiam sie rzecz jasna). Wsiego dobrego:)) Odpowiedz Link Zgłoś