mumuja 17.07.06, 23:05 Sorry, ale w długim wątku plują na siebie, rzucają inwektywami i podają nawzajem swoje dane osobowe. Czemu nikogo nie ma do cięcia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nattaszaa Re: Gdzie są moderatorzy? 17.07.06, 23:06 Kto kaze Ci w tym uczestniczyc? Mnie nie dotyczy, wiec mam to gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Gdzie są moderatorzy? 17.07.06, 23:16 wszystkie podane dane sa pewnie fałszywe Odpowiedz Link Zgłoś
ernest-wampir Re: Gdzie są moderatorzy? 17.07.06, 23:18 cóż, zrobiłem co mogłem, napisałęm do adminów ogólnych i tych z "Psychologii". Pozostaje poczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Gdzie są moderatorzy? 17.07.06, 23:32 Moni wracaj do siebie... i dystans.Nic tu po nas jak czytasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Gdzie są moderatorzy? 17.07.06, 23:37 to już nie będzie zabawy ? Idę po gitarę,zagram sobie parę romansów. Odpowiedz Link Zgłoś
camillie tak mimochodem.... o groźbach karalnych.... 18.07.06, 00:33 Kodeks Karny Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tak mimochodem.... o groźbach karalnych.... 18.07.06, 00:35 trochę ich tu było,gdyby ktoś chciał się dopatrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_od_aniolow Re: tak mimochodem.... o groźbach karalnych.... 18.07.06, 00:35 Ja już Ci dzis mówiłam że histeryzujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tak mimochodem.... o groźbach karalnych.... 18.07.06, 00:52 czy mezczyzna.prawdziwy to ta wariatka ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: tak mimochodem.... o groźbach karalnych.... 18.07.06, 00:55 Od niedawna próbuję śledzić całą tą sytuację i nie wiem kto tu jest dobry,a kto zły?Czy ta pani się w coś bawi?A może wampir? Odpowiedz Link Zgłoś
ernest-wampir Re: tak mimochodem.... o groźbach karalnych.... 18.07.06, 01:04 tak, pani się bawi. nicki wymieniłem powyżej. mezczyzna.prawdziwy został w całość wmieszany dzisiaj przez ową panią i nie wiem kim jest Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tak mimochodem.... o groźbach karalnych.... 18.07.06, 01:16 chyba mezczyzna.prawdziwy poślizgnął się na jakiejś pani i zapałał chęcią zem- sty. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_el Re: Gdzie są moderatorzy? 18.07.06, 07:30 Po pierwsze - nikt z opiekunow forow nie siedzi przy kompie 24 godziny na dobe. Gdy tylko ktos z nas albo administracji zawodowej sie zjawia - posty lamiace regulamin sa usuwane. Druga sprawa - przydaloby sie jasniej powiedziec o co dokladnie Ci chodzi - najlepiej takie sprawy zalatwiac droga mailowa na nasze adresy gazetowe, z przeslaniem kopii na forum.abuse@gazeta.pl . Rownie dobra metoda jest klikniecie czerwonego kosza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Usuń te posty! 18.07.06, 07:40 Proszę natychmiast usunąć dane osobowe i wszystkie obrażliwe posty pod moim adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_el Re: Usuń te posty! 18.07.06, 07:42 Zrobione. Dopiero co skonczylem. Jak widzisz cos jeszcze to napisz mi na maila:) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Usuń te posty! 18.07.06, 08:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=45403237&a=45407455 Prosiłam Cię w mailu o usunięcie tego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
ernest-wampir Re: Usuń te posty! 18.07.06, 10:46 przede wszystkim zostały usunięte posty TWOJE obrażające MNIE. wczoraj nie wykazywałaś w tej kwestii takiej gorliwości Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_el Juz dobrze, dobrze... Po co te nerwy... 18.07.06, 11:14 Priv prosze na priv a nie na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Juz dobrze, dobrze... Po co te nerwy... 18.07.06, 13:19 szakal tradycyjnie usuwa posty,nie zostawiając po nich śladu,a odpowiedzi na nie zostają pozbawione kontekstu,ostatnio padło na dwa posty mezczyzna.prawdziwy w tym wątku. To odpowiadam na usunięte posty: dlaczego mezczyzna.prawdziwy chciał się zaba- wić i co mu nie wyszło ? Odpowiedz Link Zgłoś