mezczyzna.prawdziwy 18.07.06, 19:25 Mam pytanie do kobiet, bo ich właśnie dotyczy ankieta. Czy jest na forum ktoś, kto przebywa lub przebywał na forum w ramach resocjalizacji? Dalsze pytania wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mezczyzna.prawdziwy Re: Resocjalizacja- ankieta 18.07.06, 19:29 maureen2 napisała: > ja Ja pytam powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Resocjalizacja- ankieta 18.07.06, 19:36 to jest poważna odpowiedż,dzisiaj mogę być kobietą, do resocjalizacji, a mam dużo grzechów za sobą i to poważnych,rozboje i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Resocjalizacja- ankieta 18.07.06, 19:39 maureen2 napisała: > to jest poważna odpowiedż,dzisiaj mogę być kobietą, do resocjalizacji, a mam > dużo grzechów za sobą i to poważnych,rozboje i nie tylko. Rozne grzechy ma sie na koncie. To, ze na przyklad komus zasłuzenie spuscilo sie wpiernicz, nic takiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Resocjalizacja- ankieta 18.07.06, 19:42 maureen2 napisała: > ja nie grzeszę Rozumiem, ze bylo to słuszne:) Czy właściwie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Resocjalizacja- ankieta 18.07.06, 19:46 zawsze podejmuję słuszne decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Resocjalizacja- ankieta 18.07.06, 19:47 maureen2 napisała: > zawsze podejmuję słuszne decyzje. Kazdy czasem myli sie Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Resocjalizacja- ankieta 18.07.06, 19:53 przy podejmowaniu decyzji nie ma mowy o pomyłce Odpowiedz Link Zgłoś
vera1 Re: Resocjalizacja- ankieta 18.07.06, 19:28 na forach w ramach resocjalizacji???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Resocjalizacja- ankieta 18.07.06, 19:30 vera1 napisała: > na forach w ramach resocjalizacji???????????????? Tak bywa w niektorych krajach, ze kobiety, ktore narozrabialy spolecznie udzielaja sie w roznych miejscach w ramach resocjalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
vera1 Re: Resocjalizacja- ankieta 18.07.06, 20:08 jeśli chodzi o narozrabianie, to ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Ty !! 18.07.06, 19:31 Ja nie, nie wiem dlaczego nie odpowiesz logicznie na pytanie, tylko denerwujesz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Ty !! 18.07.06, 19:33 Odpowiadam logicznie, a co mam zacytować Twoje maile? Nie chce Ci robić wstydu. Pracuj, pracuj, może coś osiągniesz kolejna pacynko ali,języku trola itd,itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Ty !! 18.07.06, 19:35 Dlaczego ten temat az tak cie zdenerwował? Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Ty !! 18.07.06, 19:44 Rozne grzechy ma sie na koncie. To, ze na przyklad komus zasłuzenie spuscilo sie wpiernicz, nic takiego:) A to, że się ciagle czepiasz i obrażasz kogoś myląc go z kims innym? Taka chora zabawa to też nic takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Ty !! 18.07.06, 19:45 7zahir napisała: > A to, że się ciagle czepiasz i obrażasz kogoś > myląc go z kims innym? > Taka chora zabawa to też nic takiego? Wiem, co mówie, a ty juz wszystkie loginy obsiadłas Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Ty !! 18.07.06, 19:52 7zahir napisała: > Odpowiadam logicznie, > a co mam zacytować Twoje maile? > Nie chce Ci robić wstydu. > Pracuj, pracuj, może coś osiągniesz > kolejna pacynko ali,języku trola itd,itp. alisci..moglabys sie odemnie od..pierpapier? Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Ty !! 18.07.06, 20:15 Prosze nie trollowac w moim watku, tylko jak juz sensownie odpowiadac Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Ty !! 18.07.06, 20:31 7zahir napisała: > Czemu nie , > jak mogę liczyc na wzajemność. przeciez to ty usilnie chcesz zwrocic moja uwage na siebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Resocjalizacja- ankieta 18.07.06, 20:32 maureen2 napisała: > to co z tą ankietą ? ok.. ja Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Resocjalizacja- ankieta 18.07.06, 20:43 to nie będzie już ankiety ? Odpowiedz Link Zgłoś