amilka100 01.10.06, 18:49 Samotne jesienne niedziele.....już mam ich dosyć .A to dopiero początek... Czy ktoś też nienawidzi niedziel ? jesienna depresja czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raveness1 Re: Samotne jesienne niedziele 01.10.06, 19:04 Ja, nie to zeby nienawidziec ale nie lubie. Ta atmosfera tego nie wolno, to nie wypada bo to niedziela... utrudnianie sobie zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
ulala1979 Re: Samotne jesienne niedziele 01.10.06, 19:12 sprobuj robić coś dla siebie...od jakiegoś czasu niedziele sa znow tylko dla mnie...czytam, relaksuję sie, spaceruję...rozmawiam sama ze sobą. Naprawdę pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
rwpg Re: Samotne jesienne niedziele 01.10.06, 19:13 Ja też i to od dwóch lat, mam samotne niedziele. Nie tylko jesienne. Zależy czy samotność jest z wyboru, czy z przymusu. Od kilku miesiecy jestem gotów, a nawet znowu mam potrzebę bycia z kimś bliskim, ale w moim wieki chcieć to nie znaczy mieć. Już przyzwyczaiłem się do samotnych niedziel... Odpowiedz Link Zgłoś
amilka100 Re: Samotne jesienne niedziele 01.10.06, 19:47 No tak , niedość , że atmosfera tzw "święta na siłe " , to jeszcze "rodzinność" niedzieli mnie dobija ... Drogi "rwpg " dla mnie to już trzci rok samotnych jesiennych niedziel / pewnie problem podobny do Ciebie mam / i jakoś szczególnie jesienią mnie to dobija ...a zimą będzie gorzej jeszcze ... Od czasu do czasu zrobię "coś dla siebie " ale to temat zastępczy.... bo zdaje się , że stadnym zwierzątkiem jestem...Tylko gdzie moje stadko???? Odpowiedz Link Zgłoś
consuella Re: Samotne jesienne niedziele 08.10.06, 18:38 A mnie nie dobija atmosfera święta na siłę. Dopiero w święta jest strasznie... Mnie tylko dobija samotność, a niedziela to kolejny samotny dzień. Faktycznie gorzej jest jesienią i zimą, bo trudniej wyjśc z domu nawet na spacer Niestety moja samotność nie jest z wyboru. A będzie coraz gorzej, im dłużej jestem samotna tym bardziej zapominam jak rozmawiać z ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Samotne jesienne niedziele 08.10.06, 20:09 ma swoje plusy,nie trzeba nigdzie się śpieszyć i można klikać jednym palcem leżąc na boku. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: Samotne jesienne niedziele 08.10.06, 23:09 a ja mazre o samotncyh niedzielach i jeszcze nigdy mi sie nie znudziły pzreciwnie zcasem wiem że powinnam spędzić troche zcasu z innymi (też to lubię ale ... mniej :) ) i czesto jestem CHYTRA tak bardzo lubie być sama i cieszyć sie myśleniem patzreniem i byciem Odpowiedz Link Zgłoś
gaballa Re: Samotne jesienne niedziele 09.10.06, 21:38 Ja mam wrażenia o świętach i niedzielach prawie takie jak consuella. Jestem samotna (syn z rodziną za granicą) nauczyłam się być tylko ze sobą. Już teraz intensywnie myślę jak się wywinąć od rodzinnych świąt ( syn nie przyjedzie). Może i mnie coś doradzicie. Jakąś wymówkę mam na myśli. I będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś