hieroglif1 19.11.06, 13:31 swoje intrygi i inne wątki. Znudziła mnie ta zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moutard Re: sam wymyślaj sobie swoje 19.11.06, 13:39 hieroglif1 napisała: > swoje intrygi i inne wątki. Znudziła mnie ta zabawa. a wczesniej ty je wymyslalas? Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: sam wymyślaj sobie swoje 19.11.06, 14:23 wczesniej napiętrzały się same, a Twoim zadaniem jak iTwoich kolegów było odpietrzanie napierzajacych się rzeczy tudzież okolicznosci, a nie napiętrywanie ich czy też jeszcze większe napierzanie. Braków Twojej wiedzy nikt nie udowodni ani nie wskaze, bo komu chciałoby się cofać do tego co było przed? A co było przed, jesli chcewsz się tego dowiedziec, to poproś kogoś o odgruzowynie, a tego co masz to szanuj lub coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
moutard Re: sam wymyślaj sobie swoje 19.11.06, 14:30 hieroglif1 napisała: > wczesniej napiętrzały się same, - aha... takie perpetum mobile ? zrozumialam. Twoim zadaniem jak i Twoich kolegów było > odpietrzanie napierzajacych się rzeczy tudzież okolicznosci - nigdy nie postawilam sobie takiego zadania, musze cie slodko rozczarowac :) > Braków Twojej wiedzy nikt nie udowodni ani nie wskaze, bo komu chciałoby się > cofać do tego co było przed? - sluszna uwaga , szkoda czasu na glupich i na glupoty :) A co było przed, jesli chcesz się tego dowiedziec, - nie chce, kto tak powiedzial, ze chce? I tak przeciez jutro bedzie wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: sam wymyślaj sobie swoje 19.11.06, 16:14 Niestety musze Cię rozczarowac. Co mówią Twoi koledzy na to, kiedy to czytają? Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: sam wymyślaj sobie swoje 19.11.06, 16:49 Ponoc :ty widzisz tylko to co jest pierwsze" a skoro jutro będzie wczoraj to znaczy, że to pierwsze stwierdzenie jako zarzut jest kompletnie bez sensu. To mówiłem ja, hieroglif. Odpowiedz Link Zgłoś
sha_la_la_la Re: sam wymyślaj sobie swoje 19.11.06, 15:56 kto jest adresatem tych tajemniczych wątków i postów ? Jaki tajemniczy bywalec lub czytelnik tego forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: sam wymyślaj sobie swoje 19.11.06, 16:15 hm, rzeczywiście, patrząc n a moją sygnaturkę można przypuszczać, że adresat ppowinien się znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: sam wymyślaj sobie swoje 19.11.06, 16:18 hieroglif1 napisała: > hm, rzeczywiście, patrząc n a moją sygnaturkę można przypuszczać, że adresat > ppowinien się znaleźć. -a czegoj..Ty odmnie chcesz? tylko pis tak bym cie rozumes z mogla:) Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: sam wymyślaj sobie swoje 19.11.06, 16:50 grzesznico, skopiuj sobie czyjąs sygnaturkę. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: sam wymyślaj sobie swoje 19.11.06, 16:31 jak można zrobić sobie taką sygnaturkę, trzeba korzystać z pomocy FoF czy wystarczy własny komputer? ^^^***^^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: sam wymyślaj sobie swoje 19.11.06, 16:38 maureen2 napisała: > jak można zrobić sobie taką sygnaturkę, trzeba korzystać z pomocy FoF czy > wystarczy własny komputer? > > ^^^***^^^ wystarczy ☺ nacisnac jednoczesnie lewy alt i dwojke i w tym samym czasie na cyfrowej /prawa str./ tastaturce nr..1,☺ albo nr.3 ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: sam wymyślaj sobie swoje 19.11.06, 16:41 moja klawiatura nie ma takich kółek i serduszek Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: sam wymyślaj sobie swoje 19.11.06, 16:50 maureen2 napisała: > moja klawiatura nie ma takich kółek i serduszek ma...wykonaj dokladnie to co pisalam..a pod trojka po prawej stronie tastatury znajduje sie serduszko♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś