Dodaj do ulubionych

Nie chodzcie do tego psychologa!!

10.04.03, 19:09
Chodzi mi o dr A.Samsona. Nie szukajcie u niego porady, jesli macie problemy
w swoim zwiazku.W zyciu sie tak nie rozczarowalam,jak po niedawnej wizycie u
tego polecanego przez wszystkich(tez z tego forum) specjaliste od problemow
malzenskich.Udalam sie do niego z moim malzonkiem pelna nadzieji, ze pomoze
nam rozwiazac nasze -prawdziwe,nie urojone- problemy, a wyszlam wkurzona,z
poczuciem, ze zostalismy oszukani i zwyczajnie -brzydko mowiac- olani. Za 15
minut cynicznych uwag pod naszm adresem, dr Samson zazyczyl sobie 100pln,
ktore wzial bez zadnych oporow. Nie probowal nawet poznac naszych osobowosci,
charakterow tylko stwierdzil,ze odpowiedzi moglaby nam udzielic wrozka i ze
moze do niej powinnismy sie udac. wspomne jeszcze o tym, ze pan dr jest
zwyczjanie niewychowany - kopcil jednego papierosa za drugim, nie pytajac
sie, czy sobie tego zyczymy(jestem w zaawansowaneji i widocznej ciazy).
Najprawdopodobniej hormony ciazowe, ale tez i wcieklosc nie pozwolily mi na
wyrazenie bezposrednio panu dr swojej opinii o calej tej wizycie...Dlatego
odzywam sie tu, na forum,zeby was ostrzec i pewnie troszke sie wyzalic...
Obserwuj wątek
    • Gość: Imagine Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! IP: *.unl.edu 10.04.03, 19:33
      kasienkak napisała:

> Chodzi mi o dr A.Samsona. Nie szukajcie u niego porady, jesli macie problemy
      > w swoim zwiazku.W zyciu sie tak nie rozczarowalam,jak po niedawnej wizycie u
      > tego polecanego przez wszystkich(tez z tego forum) specjaliste od problemow
      > malzenskich.Udalam sie do niego z moim malzonkiem pelna nadzieji, ze pomoze
      > nam rozwiazac nasze -prawdziwe,nie urojone- problemy, a wyszlam wkurzona,z
      > poczuciem, ze zostalismy oszukani i zwyczajnie -brzydko mowiac- olani. Za 15
      > minut cynicznych uwag pod naszm adresem, dr Samson zazyczyl sobie 100pln,
      > ktore wzial bez zadnych oporow. Nie probowal nawet poznac naszych osobowosci,
      > charakterow tylko stwierdzil,ze odpowiedzi moglaby nam udzielic wrozka i ze
      > moze do niej powinnismy sie udac. wspomne jeszcze o tym, ze pan dr jest
      > zwyczjanie niewychowany - kopcil jednego papierosa za drugim, nie pytajac
      > sie, czy sobie tego zyczymy(jestem w zaawansowaneji i widocznej ciazy).
      > Najprawdopodobniej hormony ciazowe, ale tez i wcieklosc nie pozwolily mi na
      > wyrazenie bezposrednio panu dr swojej opinii o calej tej wizycie...Dlatego
      > odzywam sie tu, na forum,zeby was ostrzec i pewnie troszke sie wyzalic...

Dobrze Wam zrobil. Teraz zaczniecie szukac rozwiazan w samych sobie.
      Zaczne wszystkich namawiac na wizyte u tego pana, ktory robi najwspanialsza
      robote pod sloncem. Zajrzyj do mojego watku "Bzdurne metody".
      Pozdr, Imagine.
      • Gość: Malwina Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! IP: *.d1.club-internet.fr 10.04.03, 19:38
        i nic ci nie dalo do myslenia gdy ci powiedzial ze tylko wrozka wam pomoze ?
      • Gość: Infinita Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! IP: *.crowley.pl 10.04.03, 20:15
        Gość portalu: Imagine napisał(a):
        >
        > Dobrze Wam zrobil. Teraz zaczniecie szukac rozwiazan w samych sobie.
        > Zaczne wszystkich namawiac na wizyte u tego pana, ktory robi najwspanialsza
        > robote pod sloncem. Zajrzyj do mojego watku "Bzdurne metody".
        > Pozdr, Imagine.

Ty zartujesz, Imagine, czy mowisz powaznie? Bo jesli mowisz powaznie, to... to
        nie zgadzam sie z Toba.
        Do psychologa idzie sie miedzy innymi dlatego, ze nie umie sie poszukac
        rozwiazania w samym sobie. Jasne, ze w efekcie szukamy rozwiazan w sobie, ale
        to dopiero jak psycholog troche w tym pomoze.
        Podejrzewam, ze porade typu: poradzcie sobie sami mogliby otrzymac od
        kogokolwiek i nie trzeba placic za to 100 zl.
        Im nie udzielono porady, oni zostali olani.
        No a palenie papierosow przy klientach to skandal.
        • adam.skowr Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! 10.04.03, 21:03
          W jednym z duzych miast przyjmuje lekarz psychiatra ( dr n. med), ktory
          mlodemu facetowi cierpiacemu na silna schizofrenie udzielil
          porady: "czlowieku, wez sie w garsc...".
          No to co sie dziwic, ze taki psychol-og tez funkcjonuje ?
          • Gość: Psychol og Re: To bylem ja. IP: *.sympatico.ca 10.04.03, 21:08
            Wez sie w garsc,pojebie z Forum.Jezeli ktos przejawia oznaki
            duzej,nieuzasadnionej radosci,zalecam Forum-Psychologia.10 min dziennnie na
            start.Pelnie pojebania osiagniesz po siedzeniu przed ekranikiem dluzej jak
            godzina dziennie.
    • Gość: endo Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! IP: *.chello.pl 10.04.03, 22:29
      Za to jakiż pan Samson jest medialny !
      A tak poza tym, bardzo wielu psychiatrow i psychologów powinno najpierw pomóc
      samym sobie.Jedna taka pani najpierw wmawiała mi depresję ( a to mój syn miał
      wtedy pewne problemy) potem polecała prozac, bo sama go bierze z dobrym
      skutkiem !!! Synowi oczywiscie nie pomogła- ani ona, ano polecany przez nią
      inny "wybitny specjalista" od problemów młodzieży. Uporaliśmy się z problemem
      sami.
      • Gość: ryba Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 10.04.03, 22:32
        Nie ma to jak silna piesc, czy pasek ojca...i problem z glowy albo z tylka.
        • Gość: jojop Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 16.04.03, 14:30
          Aleś ty mądry, nie spotkalem jeszcze kogos takiego.
      • Gość: Imagine Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! IP: *.unl.edu 10.04.03, 22:35
        Gość portalu: endo napisał(a):

> Za to jakiż pan Samson jest medialny !
        > A tak poza tym, bardzo wielu psychiatrow i psychologów powinno najpierw pomóc
        > samym sobie.Jedna taka pani najpierw wmawiała mi depresję ( a to mój syn miał
        > wtedy pewne problemy) potem polecała prozac, bo sama go bierze z dobrym
        > skutkiem !!! Synowi oczywiscie nie pomogła- ani ona, ano polecany przez nią
        > inny "wybitny specjalista" od problemów młodzieży. Uporaliśmy się z
        problemem
        > sami.
        BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Mevillian Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! IP: *.blich.krakow.pl 11.04.03, 00:52
          > Gość portalu: endo napisał(a):
          >
          > > Za to jakiż pan Samson jest medialny !
          > > A tak poza tym, bardzo wielu psychiatrow i psychologów powinno najpierw po
          > móc
          > > samym sobie.Jedna taka pani najpierw wmawiała mi depresję ( a to mój syn m
          > iał
          > > wtedy pewne problemy) potem polecała prozac, bo sama go bierze z dobrym
          > > skutkiem !!!
          polecala.. zalecala.. przepisala? byl to psycholog czy psychiatra..? tak pytam
          z ciekawosci.

>Synowi oczywiscie nie pomogła- ani ona, ano polecany przez ni
          > ą
          > > inny "wybitny specjalista" od problemów młodzieży. Uporaliśmy się z
          > problemem
          > > sami.
          tak - rzecz jasna jest to "wina" tylko i wylacznie
          psychologa/psychoterapeuty/psychiatry. Przykro mi stwierdzic, ale osoby
          wykonujace takie profesje sa tylko ludzmi, na depresje - czy inne choroby moga
          cierpiec, a ze bywaja niekiedy bardziej swiadomi pewnych problemow [podkreslam:
          niekiedy]... to juz inna kwestia.

Mozna oczywiscie spojrzec na sprawe z troche innej strony: skoro lekarze od
          dusz nie pomogli, to moze rodzice sie zainteresuja wreszcie swoim dzieckiem,
          tak jak ono tego dokladnie w owej chwili potrzebuje...?
          Pozdrawiam, Mevillian

P.S. jakis dluzszy czas temu zalozylam watek o tym, jaki powinien byc
          psychoterapeuta/psycholog/osoba pomagajaca innym zawodowo. Odpowiedzi nie bylo
          wiele - ale w sumie dobrze, ze temat wyplynal.

• Gość: Patrycja Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.04.03, 04:04
      To co piszesz jest totalnie oburzajace i niedopuszczalne. To zwyczajny brak
      szacunku dla ludzi i ich problemow, o braniu pieniedzy na ktore nie zapracowal
      nie wspominajac. Mnie jednak najbardziej chyba uderzyl fakt palenia papierosow
      przy klientach. A to ze robil to dodatkowo w obliczu kobiety ciezarnej jest
      niewyobrazalne. Musisz to koniecznie gdzies zglosic. To jest absolutnie
      kryminalne zachowanie. Moze ktos tu na forum podpowie kto tu jest jednostka
      nadrzedna nad kims takim? Pozdrawiam cie i nie czuj sie juz wiecej zle.
      Spotkaliscie po prostu totalnego idiote i ignoranta.
      • pieskuba Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! 11.04.03, 18:46
        Moze ktos tu na forum podpowie kto tu jest jednostka
        > nadrzedna nad kims takim?

Sprawą można zainteresować kogoś z Polskiego Towarzystwa Psychologicznego,
        Sekcji Psychoterapii. PTP mieści się na Wydziale Psychologii UW, ul. Stawki 5/7.

Pieskuba
        • mr_hyde Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! 11.04.03, 19:43
          pieskuba napisała:

>
          > Sprawą można zainteresować kogoś z Polskiego Towarzystwa Psychologicznego,
          > Sekcji Psychoterapii. PTP mieści się na Wydziale Psychologii UW, ul. Stawki
          5/7
          > .
          >
          > Pieskuba

To oczywiscie guzik da.Byłem na wizycie u prezesa PTP.Cały czas dmuchał mi
          prosto w nos z fajki.Palił równe 45 min. a wział za to 120 zł.Widać u nich
          to norma.
          • otto_1 Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! 11.04.03, 20:18
            A moze to dla nich rodzaj testu ? No bo przecież pacjent może róznie
            zareagować - siedzieć cicho, grzecznie poprosić o zgaszenie, wybuchnąć 'zgaś
            pan tego peta do jasnej cholery!', albo samemu zapalić.
          • Gość: M_Z Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! IP: 10.201.4.* 14.04.03, 21:18
            mr_hyde napisała:

> To oczywiscie guzik da.Byłem na wizycie u prezesa PTP.Cały czas dmuchał mi
            > prosto w nos z fajki.Palił równe 45 min. a wział za to 120 zł.Widać u nich
            > to norma.

Ciekaw jestem któż to mógł być, ponieważ
            przewodniczącą PTP jest pani Małgorzata Toeplitz-Winiewska

• Gość: aleksandrynka Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! IP: 212.160.130.* 15.04.03, 00:03
              Taa, mnie to też bardzo zaciekawło. Może kolega/koleżanka poda szczegóły tej
              wizyty? Najciekawsze jest to, że w PTP-ie też się płaci za wizytę, i to 120
              pln! No, chyba ktoś tu zdrowo przegiął, tylko po co? A P. Małgorzata to bardzo
              miła osoba, najwyższej kultury profesjonalistka. Darujcie więc sobie podobne
              rewelacje.
              • mr_hyde No to wyjaśniam paniom oburzonym. 17.04.03, 00:47
                Gość portalu: aleksandrynka napisał(a):

> Taa, mnie to też bardzo zaciekawło. Może kolega/koleżanka poda szczegóły tej
                > wizyty? Najciekawsze jest to, że w PTP-ie też się płaci za wizytę, i to 120
                > pln! No, chyba ktoś tu zdrowo przegiął, tylko po co? A P. Małgorzata to
                bardzo
                > miła osoba, najwyższej kultury profesjonalistka. Darujcie więc sobie podobne
                > rewelacje.

To po kolei.W PTP nie płaci się za wizytę 120 zł. bo nie płaci się wogóle,bo PTP
                to nie przychodnia i nie przyjmuje pacjentów czy też jak kto woli klientów.Co do
                cen,przyznam przegiętych to bywają nieraz one wyzsze za wizytę czyli według
                standartów tzw."profesjonalnych" ok.45 min.Im kto ma wyższe stanowisko,lub co
                najważniejsze jest "autorytetem medialnym" tym bierze więcej.Nie znam żadnej
                Małgorzaty i nie wiem ile bierze i za co i gdzie,choć na pewno bierze nieźle.
                Mnie chodziło o prezesa PTP czyli Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego nie
                PT Psychologicznego,pana prof.jacka bombe psychiatre-psychoterapeute
                przyjmujacego w prywatnej firmie Centrum Psychoterapii spółka cywilna.
    • Gość: samanta Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! IP: *.kabel.telenet.be 11.04.03, 05:12
      Proba amerykanizacji zycia prywatnego skonczyla sie kleska i brawo !
      Rob teraz po polsku - pogadaj z kolezanka za kawe a jeszcze lepiej idz z
      mezem na drinka i sie sami dogadajcie
      Psycholog byl niekompetentny tzn nie umial cie omamic a taki jego zawod , aby
      nasciagac owieczek na nastepne platne pogadanki
      coz , teraz jest internet i mozna rady zasiegac gratis i anonimowo az
      wszystkie te lapiduchy pojda niedludo z torbami albo wezma sie za zielen
      miejska
      • Gość: Mevillian Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! IP: *.blich.krakow.pl 11.04.03, 10:33
        Witam :>

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Proba amerykanizacji zycia prywatnego skonczyla sie kleska i brawo !
        > Rob teraz po polsku - pogadaj z kolezanka za kawe a jeszcze lepiej idz z
        > mezem na drinka i sie sami dogadajcie
        > Psycholog byl niekompetentny tzn nie umial cie omamic a taki jego zawod , aby
        > nasciagac owieczek na nastepne platne pogadanki
        ooo, takiego tekstu o psychologach juz dawno nie slyszalam...
        Nie wiem, czy smiac sie, czy plakac. Znam kilkudziesieciu psychologow.
        Niektorzy sa wlasnie tacy - mamiacy owieczki.. inni. No, sa po prostu inni. Nie
        gadaja. sluchaja.
        Stereotyp psychologa - negatywny obraz tego zawodu po prostu az stad wylazi.
        Zeby nie bylo: tak, ja tez uwazam, ze ten akurat pan, opisywany powyzej,
        zachowal sie karygodnie.

> coz , teraz jest internet i mozna rady zasiegac gratis i anonimowo az
        > wszystkie te lapiduchy pojda niedludo z torbami albo wezma sie za zielen
        > miejska
        taaak, a na ile kompetentne beda owe rady? przyjrzyj sie Samanto radom
        udzielanym przez ludzi - zwykle sa co najmniej rozbiezne. rzadko kto dopytuje o
        szczegoly, raczej osadza.. i daje wiekopomne [mniej lub bardziej] rady.

Co do ewentualnego zadzialania w tej sprawie - proponuje zwrocic sie do PTP i
        poprosic o wyjasnienie sprawy pana, ktory tak potraktowal autorke watku i jej
        meza - poniewaz takie zachowanie jest rzeczywiscie niedopuszczalne.
        Pozdrawiam
        Mevillian

• Gość: Malwina Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! IP: *.abo.wanadoo.fr 11.04.03, 15:14
      czy moglabys napisac w jaki sposob i jakimi slowami przedstawiliscie wasz
      problem , jak motywowaliscie wasza u niego wizyte - dokladnie tak jak
      mowiliscie, plizz
      • _annie Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! 11.04.03, 21:15
        Tak naprawdę PTP nic nie pomoze- gdyż nie ma ustawy o zawodzie psychologa , a
        więc prawnie nie ma podstaw do wyciagania sankcji prawnych.Stąd też wielu
        pseudopsychologów,niestety.Co do dr Samsona jest człowiekiem kontrowersyjnym,
        podobnie jak Santorski.Sama nie zasięgałabym u nich porad.Podr.
    • Gość: glut Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! IP: *.com.pl 12.04.03, 11:01
      Wczoraj moja siostra-psycholog
      wspomniała mi że przychodzą do niej czasami rodzice z dziecmi
      które "mają" jakiś problem.
      Myśle że wszyscy tu widzą że kłopoty dzieci np w postaci moczenia sie
      itp to nic innego jak tylko ksiązkowy przykład patologii rodziny.
      Poprostu najsłabsze ognio wysiada.
      ...No wiec pytam sie :
      -jaka jest reakcja rodziców
      jak dowidają ze to oni wymagaja terapii a nie dziecko ?
      siostra odpowiada :
      -rezygnują z leczenia!
      G.
      • Gość: jaro Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.23.* 12.04.03, 11:39
        To jeszcze jeden przyczynek do tego, że w doborze terapeuty jak i metody
        leczenia trzeba się kierować jakąś ludzką dojrzałością, minimum rozumności.
    • Gość: Monie_pl Re: Nie chodzcie do tego psychologa!! IP: 62.6.160.* 12.04.03, 11:46
      Informacje o twojej wizycie i niezadowoleniu sa bardzo pobiezne, a w watku
      wszyscy krytykuja psychologa.
      Moja opiia ejst nastepujaca:
      1. zastanwo sie jakie byly twoje i wasze wspolne oczekiwania po tej wizycie i
      czy aby to nie ejst powodem rozzalenia na efekty i przebieg calej wizyty
      2. psycholog nie rozwiazuje problemu tylko pomoze wyjsc z kolein myslenia i
      spojrzec na sprawe troche inaczej co da mozliwosc samodzielnego rozwiazaia
      problemu, wiec moze jego komentarz byl wlasciwy, bo jak dobrze zrozumialam to
      troche przyanjmniej pogadaliscie ze soba a to dobry poczatek rozwiazywnia
      problemow
      3. NIE POWINIEN PALIC W TRAKCIE WIZYTY PACJENTA!
      4. pojscie do slawnego psychologa, szczegolnie medialnego, jest bledem samym w
      sobie, bo tacy ludzie by byc medialnymi musza byc kontrowersyjni, wiec nie
      nalezy do nich dchodzic z zalozenia
      5. wielka jest szkoda z tym brakiem ustawy o zawodzie psychologa, bo
      rzeczywiscie dalalby poczucie bezpieczenstwa nabitym w butelke lub omamionym,
      ale nie tylko w zawodzie psycholog, ale takze kilku innych np. prawnikow,
      doradcow podtkowych, bieglych rewidentow jest niewesolo w naszym kraju

Powodzenia w rozmawianiu i rozwiazywaniu waszych probelmow
      Monie
    • emma_b Chodzcie do tego psychologa!! 14.04.03, 16:43
      Andrzej Samson jest to facet obdarzony bardzo specyficzna osobowoscia i nie
      miejsce tu na szczegolowa analize tejze. W kazdym razie jest nonszalacki a co
      sie z tym laczy ogromnie pewny siebie, mowi skrotowo, ale tez bardzo obrazowo.
      Czasem upraszcza,ale tez pewne uproszczenia bywaja przydatne. Sformulowal on
      np. gdzies tam mysl, ze optymalna odleglosc miedzy synowa a tesciowa wynosi..i
      tego dokladnie nie pamietam,ale zalozmy ze ok.623 km jak mniej wiecej z
      Warszawy do Szczecina. To sie moze nie zawsze i do konca w zyciu sprawdza {coz
      zreszta sprawdza sie zawsze i do konca?), ale ja osobiscie nazwalabym to Prawem
      Samsona i umiescila w ramkach na drzwiach wejsciowych kazdego USC.
      Jesli chodzi o Twoja wizyte napisalas o niej bardzo niewiele.Ale jezeli
      zapytaliscie go np. czy Wasz kryzys malzenski jest do pokonania i domagaliscie
      sie do tego odpowiedzi przy pierwszej wizycie mial niestety swiete prawo tak
      powiedziec, bo na podobnie postawione pytanie moze odpowiedziec od razu tylko
      wrozka.Po jakis czas trwajacej psychoterapii malzenskiej mozecie sobie na to
      pytanie odpowiedziec Wy sami i to niekoniecznie oboje tak samo.Jesli nie
      pojdziecie na psychoterapie darmowej odpowiedzi udzieli Wam bez watpienia samo
      zycie.Wybor nalezy do Was.
      Pozdrawiam i zycze jak najlepiej
      PS.A to ze p.Samson nie powinien palic w gabinecie i moglby byc nieco mniej
      lapidarny jasne jak slonce jest.
    • Gość: Komandos57 Re: Nie chodzcie! IP: *.sympatico.ca 14.04.03, 21:29
      Dlaczego psycholog?Forum ma recepte na
      wszystkie
      pojebania.Procesor,ryba,kwiecio,imaginek.To
      zawodowi pojebancy.Uzdrowia cie.I jeszcze
      oak.To chuj z drugim wcieleniem.
      • Gość: Komandos56 Re: Nie chodzcie! IP: 193.246.250.* 15.04.03, 00:09
        Jestes najwiekszym hujem na tym pojebanym forum
        spierdalaj
        zabierz walonki
        • Gość: Komandos57 Re: God with you IP: *.sympatico.ca 15.04.03, 00:15
          Cunt!Fuck off.
          • Gość: norek Re: God with you IP: *.chello.pl 15.04.03, 17:07
            ciekawe co dr Samson powiedziałby Komandosowi...
            • Gość: jojop Re: God with you IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 16.04.03, 14:39
              A co miałby mu powiedzieć? Że postepuje prawidłowo, bo agresja musi mieć jakieś
              ujście. Jak nie na forum to gdzie?
              Bravo komandos! Ulżyj sobie jeszcze.

Znam takiego kawała, co prawda nie o psychologu, ale o psychiatrze:

Dialog:
              - Kowalski ma przejebane!
              - Czego?
              - Bo jego psychiatra sie powiesił.
            • Gość: gość Dr Samson? IP: *.waw.pl 16.04.03, 22:09
              Jak mi ktoś powie, która uczelnia uczyniła Pana Samsona doktorem - to stawiam
              duuuuże ciacho a może i tort... wydaje mi się, że jest jednym z wielu
              samozwańczych doktorów, tak jak prof. Janusz Cz. jest ponoć socjologiem - ale
              to już za sprawą mało rozgarnietych dziennikarzy.
              • lena_magda Re: Dr Samson? 16.04.03, 22:16
                Miałam wątpliwą przyjemność jechania z Samsonem pociągiem jakieś dwa lata
                temu...Miałam pecha bo przez pomyłkę usiadłam na jego miejscu. Warknął - czy to
                Twoje miejsce ślicznotko? Przepraszam - ja na to... No ja myślę - on.

Miodzio.

Czasem czytam jego wywody w rozmaitych piśmidłach - facet jest modny podobnie
                jak Milska -Wrzosińska, Eicheleberger, czy Santorski. Co do jego metod pracy
                nie wypowiadam się, bo ich nie znam. Jednak jego zachowanie skutecznie
                odstręczyło mnie od tego faceta na wieki.

pzdr
                • Gość: aleksandrynka Re: Dr Samson? IP: 212.160.130.* 17.04.03, 00:27
                  Zawsze uwielbiałam jego publikacje, bardzo ceniłam słowa, opinie prezentowane
                  przez niego w mediach, toteż od dłuższego już czasu baaaaardzo nieprzyjemnie
                  się rozczarowuję dowiadując się rzeczy takich, jakie m.in. Wy tu piszecie. A
                  zaczęło się od tego, że Samsona wezwano na wywiadówkę do klasy mojego brata,
                  gdzie zaistniało kilka poważnych problemów. Ktoś przytomnie postanowił
                  zaangażować w pomoc specjalistę... I słusznie, ale jak się potem okazało nie
                  był to najlepszy wybór. Oprócz tego, że nic konstruktywnego z tej wizyty nie
                  wyniknęło "przydarzyło" się panu S. po drodze kilka kurew czy innych bluzg...
                  BEZ KOMENTARZA! I od tej pory co jakiś czas słyszę różne "rewelacje" na temat
                  zachowania tego pana... A tak dobrze o nim myślałam... Niestety, to sie już
                  dawno zmieniło. Mądry to on może i jest, ale z tego, co obserwuję uzurpuje
                  sobie prawo do jedynej słuszności swoich poglądów, sposobu bycia, postępowania,
                  brak mu chyba podstawowej cechy, jaką powinien mieć każdy psycholog: POKORY. Do
                  życia, do ludzi, w ogóle... Nie dajcie się jednak ponieść rozgoryczeniu,
                  gwarantuję, że wiele jest psychologów, terapeutów prawdziwie mądrych,
                  profesjonalnych i pomocnych. Oby tych drugich jak najwięcej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka