paracetam.ol Re: kto zna odpowiedź? 24.01.07, 10:47 Yyyyyy - za szybko:) ktos mnie zapytał - po co ci facet? i ku mojemu zaskoczeniu ja nie znam na to pytanie odpowiedzi. a moze pytanie jest glupie i nie ma na nie odpowiedzi? jak sadzicie? umiecie odpowiedziec? bo ja sie zaczelam zastanawiac czy jestem normalna:) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 każdy znam swoją odpowedz 25.01.07, 22:22 myślę ze zycie stereo to wyższa rzecz niż mono człowiek potzrebuje inspiracji wsparcia współpracy pomocy byc potzrebnym dawać i najłatwiej i najwiecej tego mozna otrzymac w zwiazku już nie mówiąc o tym jesli ktoś chce zakąłdac rodzinę i miec dzieci to wielki trud i wymaga zarówno kobiecych jak meskich wzorów sposobów i rodzajów oddziaływań pytasz po co ci facet to to samo po co ty mu jeteś odpowiedz ta sam ludzie mogą wiele sobie dac wiec choć to ekstremalnie trudne jednak w sumie warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
brak-chmur Re: Każda kobieta:) 24.01.07, 14:12 Każda kobieta ma własną odpowiedż na to pytanie i Ty również kiedyś ją znajdziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
paracetam.ol Re: Każda kobieta:) 25.01.07, 22:17 mam nadzieje ze znajde. bylam ciekawa tych ktore juz ja znaja. Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: kto zna odpowiedź? 24.01.07, 14:37 żeby dał to,czego brak - rozum,pieniądze,dobre słowo Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: kto zna odpowiedź? 24.01.07, 14:38 ja znam :) ... nie miała baba kłopotu... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: kto zna odpowiedź? 24.01.07, 17:01 bo baby to banal i konwenanse, taka jest moja odpowiedz na dzisiaj gdyby nie ich cipkowate swiata ogladanie to wolalabym bawic sie z dziewczynami czy ktos sie nie zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: kto zna odpowiedź? 26.01.07, 00:03 Mysle ze to potrzeba milosci, bez niej jestesmy samotni i zagubieni. Jesli potrafimy zachowac ta milosc to zycie potrafi byc jej magia. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś