Dodaj do ulubionych

badanie dot. komunikacji w Internecie

IP: 217.8.191.* 24.04.03, 20:57
Czesc,
Prosze zajrzyj na te strone strony.wp.pl/wp/marlet-ka/
wypełnij i wyślij krótka anonimowa ankiete o komunikacji w Internecie.

dziękuje i pozdrawiam
Marletka
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: badanie dot. komunikacji w Internecie IP: 217.8.191.* 24.04.03, 21:07
      fajne
    • blabona Re: badanie dot. komunikacji w Internecie 24.04.03, 21:58
      Marletko-to Ty jesteś na tym zdjęciu?
      • Gość: Mevillian Re: badanie dot. komunikacji w Internecie IP: *.blich.krakow.pl 25.04.03, 01:32
        witam...
        pozwole sobie na.. hmm, krotka krytyke...
        po pierwsze, bledy - glownie przestawione litery w wyrazach, ale takze i
        ortograficzne.. - patrz: odpowiedzi w szostym i dziesiatym pytaniu.
        po drugie, irytujace jest powtarzanie w odpowiedziach tych samych sformulowan -
        czym rozni sie "inne" od "Inne"? Razi to troche, mnie przynajmniej. Z drugiej
        strony brak jest mozliwosci okreslenia tego, co "inne"...
        po trzecie - w tym samym zdaniu w jednym wyrazie uzywasz polskich znakow,
        natomiast juz nastepny wyraz nie zostal polskimi znakami zaszczycony
        [przykladowo pytanie pierwsze i osme]
        po czwarte - czy istnieja tylko portale polskie..? wedle jakich zrodel
        skonstruowany zostal ten spis portali?
        i na koniec - piate, czyli ostatnie zastrzezenie - wyglada mi to na badanie
        rynku. Ponadto... hmm. czy takich ankiet przeprowadzajacy badania nie powinien
        przypadkiem podpisywac imieniem i nazwiskiem..?
        Nie obraz sie, ale dla mnie to "badanie" nie jest zbyt powazne.

Pozdrawiam,
        Mevillian

• Gość: Marletka Re: badanie dot. komunikacji w Internecie IP: *.polcard.com.pl 25.04.03, 10:50
          Przepraszam za bledy. Stawiam pierwsze kroki w przeprowadzaniu ankiety w
          Internecie. Nie jestem jeszcze profesjonalistka. Wiem rowniez ze nie posiadam
          jeszcze bardzo duzych umiejetnosci w poslugiwaniu sie strona www. W pozycji
          inne mozna zaznaczyc dwa razy, a w uwagach napisac nazwy. Nie znam jeszcze
          wszystkich nazw. Jestem studentka i nie wykonuje zadania komercyjnego. Wyniki
          beda wykorzystane do napisania pracy zaliczeniowej. Dzieki za uwagi.
    • komandos57 Re: badanie dot. komunikacji w Internecie 25.04.03, 01:34
      Myslisz ze ujze tam ciebie pojebko.Won kurwiszonie.
      • Gość: Marletka Re: badanie dot. komunikacji w Internecie IP: *.polcard.com.pl 25.04.03, 10:56
        To jest prawdziwe i krotkie badanie, ale przeciez nie obowiazkowe,na zdjeciu
        wygladam naturalnie. Nie rozumiem reakcji.
      • Gość: Ana Re: badanie dot. komunikacji w Internecie IP: *.krakow.pl 25.04.03, 23:08
        Jak ty nie wstydzisz się tak mówić do kobiety? Po prostu jestem w szoku!

A Tobie Marletko zycze powodzenia w zaliczeniu pracy :)Cieszę się, że też
        mogłam Ci pomóc. :)
        Pozdrawiam
    • Gość: Marletka Re: badanie dot. komunikacji w Internecie IP: *.polcard.com.pl 25.04.03, 10:42
      Tak to ja. Chyba dobrze wiedziec jak ankieter wyglada.
      • Gość: Malwina Re: badanie dot. komunikacji w Internecie IP: *.abo.wanadoo.fr 25.04.03, 11:12
        pytanie prawdopodobnie dlatego ze jestes b ladna :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka