Gość: Marletka IP: 217.8.191.* 24.04.03, 20:57 Czesc, Prosze zajrzyj na te strone strony.wp.pl/wp/marlet-ka/ wypełnij i wyślij krótka anonimowa ankiete o komunikacji w Internecie. dziękuje i pozdrawiam Marletka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: badanie dot. komunikacji w Internecie IP: 217.8.191.* 24.04.03, 21:07 fajne Odpowiedz Link Zgłoś
blabona Re: badanie dot. komunikacji w Internecie 24.04.03, 21:58 Marletko-to Ty jesteś na tym zdjęciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mevillian Re: badanie dot. komunikacji w Internecie IP: *.blich.krakow.pl 25.04.03, 01:32 witam... pozwole sobie na.. hmm, krotka krytyke... po pierwsze, bledy - glownie przestawione litery w wyrazach, ale takze i ortograficzne.. - patrz: odpowiedzi w szostym i dziesiatym pytaniu. po drugie, irytujace jest powtarzanie w odpowiedziach tych samych sformulowan - czym rozni sie "inne" od "Inne"? Razi to troche, mnie przynajmniej. Z drugiej strony brak jest mozliwosci okreslenia tego, co "inne"... po trzecie - w tym samym zdaniu w jednym wyrazie uzywasz polskich znakow, natomiast juz nastepny wyraz nie zostal polskimi znakami zaszczycony [przykladowo pytanie pierwsze i osme] po czwarte - czy istnieja tylko portale polskie..? wedle jakich zrodel skonstruowany zostal ten spis portali? i na koniec - piate, czyli ostatnie zastrzezenie - wyglada mi to na badanie rynku. Ponadto... hmm. czy takich ankiet przeprowadzajacy badania nie powinien przypadkiem podpisywac imieniem i nazwiskiem..? Nie obraz sie, ale dla mnie to "badanie" nie jest zbyt powazne. Pozdrawiam, Mevillian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marletka Re: badanie dot. komunikacji w Internecie IP: *.polcard.com.pl 25.04.03, 10:50 Przepraszam za bledy. Stawiam pierwsze kroki w przeprowadzaniu ankiety w Internecie. Nie jestem jeszcze profesjonalistka. Wiem rowniez ze nie posiadam jeszcze bardzo duzych umiejetnosci w poslugiwaniu sie strona www. W pozycji inne mozna zaznaczyc dwa razy, a w uwagach napisac nazwy. Nie znam jeszcze wszystkich nazw. Jestem studentka i nie wykonuje zadania komercyjnego. Wyniki beda wykorzystane do napisania pracy zaliczeniowej. Dzieki za uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: badanie dot. komunikacji w Internecie 25.04.03, 01:34 Myslisz ze ujze tam ciebie pojebko.Won kurwiszonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marletka Re: badanie dot. komunikacji w Internecie IP: *.polcard.com.pl 25.04.03, 10:56 To jest prawdziwe i krotkie badanie, ale przeciez nie obowiazkowe,na zdjeciu wygladam naturalnie. Nie rozumiem reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: badanie dot. komunikacji w Internecie IP: *.krakow.pl 25.04.03, 23:08 Jak ty nie wstydzisz się tak mówić do kobiety? Po prostu jestem w szoku! A Tobie Marletko zycze powodzenia w zaliczeniu pracy :)Cieszę się, że też mogłam Ci pomóc. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marletka Re: badanie dot. komunikacji w Internecie IP: *.polcard.com.pl 25.04.03, 10:42 Tak to ja. Chyba dobrze wiedziec jak ankieter wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: badanie dot. komunikacji w Internecie IP: *.abo.wanadoo.fr 25.04.03, 11:12 pytanie prawdopodobnie dlatego ze jestes b ladna :-) Odpowiedz Link Zgłoś