Dodaj do ulubionych

czy ryba to zbok?

25.04.03, 23:51
Obserwuj wątek
    • Gość: ryba Re: czy ryba to zbok? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 25.04.03, 23:59
      Moze zbok, moze nie...kto to wie? Ty? podworkowy profesorze? Dla takich jak ty
      to sam chce byc zbokiem...
    • Gość: ryba Lolus ide spac... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 26.04.03, 00:17
      Lolus, za dlugo myslisz, ja sie znowu nudze, a jak sie nudze, to spac mi sie
      chce. A ja niczego sobie nie odmawiam, wiec ide spac -
      ZNUDZONY...........baaaaaaaaaaardzooooooooooooo.

Dobranoc

ryb
    • lolek222 Re: czy ryba to zbok? 26.04.03, 00:31
      Przenikuj sie i zostan.W Londynie jeszcze wczesniej.I jeszcze jedno.Podyskutuj
      z salowa na swoj temat.Czy ona ma te same dolegliwosci co ty?Salowa zwaca sie
      Frankiem?
      Szkoda.Bedzie mi ciebie brakowac.Lubisz dyskusje!Zawsze masz(moj kolega mowi)
      pelne sztany radosci.Pelne spodnie radosci.
      Spij spokojnie.Rybaku. Pozdr.
      • Gość: ryba Re: czy ryba to zbok? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 26.04.03, 00:40
        lolek222 napisał:

> Przenikuj sie i zostan.W Londynie jeszcze wczesniej.I jeszcze
        jedno.Podyskutuj
        > z salowa na swoj temat.Czy ona ma te same dolegliwosci co ty?Salowa zwaca
        sie
        > Frankiem?
        > Szkoda.Bedzie mi ciebie brakowac.Lubisz dyskusje!Zawsze masz(moj kolega mowi)
        > pelne sztany radosci.Pelne spodnie radosci.
        > Spij spokojnie.Rybaku. Pozdr.

Lolus, to nie byla odpowiedz jakiej sie spodziewalem, nie na Twoim poziomie,
        ale moze juz tez sie zmeczyles, wiec Ci wybaczam...i juz teraz naprawde ide
        spac...Ty rowniez spij spokojnie. Dobranoc.

ryb
        • Gość: Terry Re: czy ryba to zbok? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 02:39
          To wy pedzie jestescie czy kible w szpitalu w jakiejś dziurze pod Londynem
          czyścicie ? Parę gówien wleciało wam do głowy i wydajecie z siebie bełkot
          straszliwy.
          • Gość: ryba Re: czy ryba to zbok? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 27.04.03, 09:48
            Gość portalu: Terry napisał(a):

> To wy pedzie jestescie czy kible w szpitalu w jakiejś dziurze pod Londynem
            > czyścicie ? Parę gówien wleciało wam do głowy i wydajecie z siebie bełkot
            > straszliwy.

Dlaczego mnie gnojku zaczepiasz???? Gowno ci do moich orientacji seksualnych,
            czy innych. Papuge z siebie robisz? I gowno ci do tego gdzie mieszkam, co
            pisze i co wlecialo mi do glowy, baranie jeden. Spieprzaj.
            • Gość: Terry Re: czy ryba to zbok? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 15:32
              Gość portalu: ryba napisał(a):

> Gość portalu: Terry napisał(a):
              >
              > > To wy pedzie jestescie czy kible w szpitalu w jakiejś dziurze pod Londynem
              >
              > > czyścicie ? Parę gówien wleciało wam do głowy i wydajecie z siebie bełkot
              > > straszliwy.
              >
              > Dlaczego mnie gnojku zaczepiasz???? Gowno ci do moich orientacji seksualnych,
              > czy innych. Papuge z siebie robisz? I gowno ci do tego gdzie mieszkam, co
              > pisze i co wlecialo mi do glowy, baranie jeden. Spieprzaj.
              Idąc śmierdzielu twoim tokiem rozumowania: gówno ci do tego co ja sądzę o
              tobie, o miejscu gdzie mieszkasz, o tym co sądzę o zawartości twojej głowy.
              Co do orientacji to mam prawo sie tym interesować jako, że jesteś potencjalnym
              rozsadnikiem adidasa a to już zagraża ludzkości. Takich jak to powinno sie
              zamykać z małpami w zoo. Tam możesz sobie walić i małpiszona i małpę.
              A poza tym to nie orientacja tylko zbokolstwo. I jak tam ćwoku idzie zmywanie
              naczyń ? Pan w tyłek daje ? Dosłownie ?
              • Gość: ryba Re: czy ryba to zbok? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 27.04.03, 23:04

> Gość portalu: ryba napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: Terry napisał(a):
                > >
                > > > To wy pedzie jestescie czy kible w szpitalu w jakiejś dziurze pod Lon
                > dynem
                > >
                > > > czyścicie ? Parę gówien wleciało wam do głowy i wydajecie z siebie be
                > łkot
                > > > straszliwy.
                > >
                > > Dlaczego mnie gnojku zaczepiasz???? Gowno ci do moich orientacji seksualny
                > ch,
                > > czy innych. Papuge z siebie robisz? I gowno ci do tego gdzie mieszkam, co
                > > pisze i co wlecialo mi do glowy, baranie jeden. Spieprzaj.
                > Idąc śmierdzielu twoim tokiem rozumowania: gówno ci do tego co ja sądzę o
                > tobie, o miejscu gdzie mieszkasz, o tym co sądzę o zawartości twojej głowy.
                > Co do orientacji to mam prawo sie tym interesować jako, że jesteś
                potencjalnym
                > rozsadnikiem adidasa a to już zagraża ludzkości. Takich jak to powinno sie
                > zamykać z małpami w zoo. Tam możesz sobie walić i małpiszona i małpę.
                > A poza tym to nie orientacja tylko zbokolstwo. I jak tam ćwoku idzie
                zmywanie
                > naczyń ? Pan w tyłek daje ? Dosłownie ?

PRAWO to ty masz do walenia konia...i durniu jeden, zle ci wyobraznia dziala,
                co jest zreszta typowe dla takiego gnoja jak ty. Musze przyznac ze jestes
                wyjatkowa KURWA. Zazwyczaj nie ublizam ludziom, ale ty czlowiekiem nie jestes,
                wiec robie wyjatek. I wiecej nie bede odpowiadal na twoje faszystowskie,
                rasistowskie itp. posty, bo cie olewam moczem...gnoju jeden.
                • procesor Rybie mój ulubiony?! 27.04.03, 23:09
                  No cos ty, szkoda sobie jezyka strzępic!
                  Chodź, załóż jakis nowy wątek bo wróciłama tu zastój taki! :)
                  • Gość: ryba Re: Rybie mój ulubiony?! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 27.04.03, 23:19
                    procesor napisała:

> No cos ty, szkoda sobie jezyka strzępic!
                    > Chodź, załóż jakis nowy wątek bo wróciłama tu zastój taki! :)

Witaj :)))

Dobrze ze wrocilas:)))

Masz racje, nie ma sensu jezyka strzepic...Przepraszam za bluzgi, juz mi
                    przeszlo.:)

ryba
                    • Gość: Terry Co ci buras przeszło ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 23:54
                      Taka juz twoja natura, że głupkowato sie wypowiadasz :)))
                      Zrób hau hau, no dalej. A i stań na dwóch tylkich łapkach.
                • Gość: Terry Ryba to pedzio jak sie patrzy a przy tym przymuł IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 23:52
                  O ty smierdzielu gnidowaty, a sio, a won, przygłupku. Nie napinaj się bo się
                  zesrasz w portki i co ? kto ci nowe kupi ? Pójdziesz zarobic pod latarnię ?
                  • procesor Terry? lepiej się poczułes? 28.04.03, 00:07
                    Jeśli ludzie tak mówią do ciebie Terry to nie znaczy że to norma.
                    Naprawde mozna inaczej.
                    A takie prowokaxcje sa żałosne i moga sugerowac że autor jest bardzo
                    zakompleksionym osobnikiem. :)
                    Ciekawe co teraz usłysze o sobie? :)
                    Juz się usmiecham na samą mysl..

Terry, przeciez jak chcesz to piszesz normalnie.
                    • Gość: ryba Re: Terry? lepiej się poczułes? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 28.04.03, 00:21
                      Procesorko,

Ten wariat pomylim mnie z kims innym, tez ryba, chyba sie zorientowal, co
                      wcale nie znaczy ze zmienilem o nim zdanie...:)))

Pozdrowienia

ryba
                      • Gość: Terry Re: Terry? lepiej się poczułes? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 22:51
                        Co ty bełkocesz ? Chyba za wielu dzis klientów tyłojentów miałeś ?
                    • Gość: Terry Re: Terry? lepiej się poczułes? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 22:47
                      Zawsze pisze normalnie. Niestety dla mnie złodziej to złodziej, pedał to pedał.
                      Nie ma uczciwy inaczej, kochający inaczej. Tu niestety nigdy nie będe tzw
                      liberalno-tolerancyjny.
                      • Gość: ryba Re: Terry? lepiej się poczułes? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 28.04.03, 23:08

> Zawsze pisze normalnie. Niestety dla mnie złodziej to złodziej, pedał to
                        pedał.
                        >
                        > Nie ma uczciwy inaczej, kochający inaczej. Tu niestety nigdy nie będe tzw
                        > liberalno-tolerancyjny.

Jezeli piszesz normalnie, to cie zapytam normalnie. Dlaczego sadzisz ze jestem
                        pedalem???
                        • Gość: Terry Re: Terry? lepiej się poczułes? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 01:27
                          To ty przeciez sam napisałeś:

Moze zbok, moze nie...kto to wie? Ty? podworkowy profesorze? Dla takich jak ty
                          to sam chce byc zbokiem...

Jesli źle zrozumiałem to cię przepraszam.
                          • Gość: ryba Re: Terry? lepiej się poczułes? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 29.04.03, 23:34

> To ty przeciez sam napisałeś:
                            >
                            > Moze zbok, moze nie...kto to wie? Ty? podworkowy profesorze? Dla takich jak
                            ty
                            > to sam chce byc zbokiem...
                            >
                            > Jesli źle zrozumiałem to cię przepraszam.

Zle mnie zrozumiales, przeprosiny akceptuje, i teraz ja przepraszam za
                            niecelowe wprowadzenie cie w blad.

ryb
                            • myslewiecjestem Re: Terry? lepiej się poczułes? 29.04.03, 23:36
                              Panie ryb, mozesz pan nie podnosic tego smieciowego watku w gore ?
                              • Gość: ryba Re: Terry? lepiej się poczułes? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 29.04.03, 23:42
                                Moge, ale wolalem teraz odpowiedziec, niz np. jutro. Mam nadzieje ze to juz
                                koniec odpowiedzi pod tym watkiem. Wybacz jezeli nie odpowiem...

ryb
    • cossa df z'boczka:) 28.04.03, 00:26
      a kto to wlasciwie zbok?:) niby wiem, a nie wiem:) rybo,
      jak sie czujesz jako zlustrowany pod katem "zbokostwa"?:)

pozdrawiam
      cossa
      • Gość: ryba Re: df z'boczka:) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 28.04.03, 00:42
        cossa napisała:

> a kto to wlasciwie zbok?:) niby wiem, a nie wiem:) rybo,
        > jak sie czujesz jako zlustrowany pod katem "zbokostwa"?:)
        >
        > pozdrawiam
        > cossa

Czuje sie znakomicie, poniewaz tak jak Ty, niby wiem, a nie wiem:))) Ale to
        byl Lolka watek, ktorego na swoj sposob lubie, a za Terrym nie przepadam,
        zreszta co wolno Lolkowi to innym nie...Wiec dlatego taka moja reakcja. A
        szkoda, wyglada na to ze rano "lewa noga" wstalem i zatracilem poczucie
        humoru...

Pozdrowienia

ryb
    • komandos57 Re: Moze nie! 28.04.03, 21:30
      Rybo,czy miales orgazma przy bzykaniu tej gumowej rybci?Wiem ze ty miales
      orgazma.A ona?Wez ja za ogon i pierdolnij o sciane.Jak jej oczy wyjda,to znak
      ze miala orgazma.No jak tam u ciebie,zboku?
      • Gość: ryba Ty, Toronciaz IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 28.04.03, 22:31
        komandos57 napisał:

> Rybo,czy miales orgazma przy bzykaniu tej gumowej rybci?Wiem ze ty miales
        > orgazma.A ona?Wez ja za ogon i pierdolnij o sciane.Jak jej oczy wyjda,to
        znak
        > ze miala orgazma.No jak tam u ciebie,zboku?

Gdzie cie wcielo?????? Juz martwilem sie ze sars cie zalatwil, ale widze ze
        musiales sie zgubic w tym wielkim miescie, po polach latwiej poznac droge do
        domu, nie?

A od mojej gumowej rybci to sie odwal. Ona jest moja!!! Ja sie twojej reki nie
        czepiam...no nie???
    • cossa Re: czy ryba to zbok? 28.04.03, 22:46
      rybie, nie wiem co rada od zbokow wykaze, ale jesli
      jestes zbokiem, to jestes najslodszym zbokiem jakiego
      znam i na dodatek jeszcze tak romantycznym:) i wiernym i
      walecznym:)

szczerze zauroczona:)
      cossa

• Gość: ryba Re: czy ryba to zbok? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 28.04.03, 22:56
        cossa napisała:

> rybie, nie wiem co rada od zbokow wykaze, ale jesli
        > jestes zbokiem, to jestes najslodszym zbokiem jakiego
        > znam i na dodatek jeszcze tak romantycznym:) i wiernym i
        > walecznym:)
        >
        > szczerze zauroczona:)
        > cossa
        >

Hahahahahaha :))) Nie wiem co rada od zbokow wykaze, ale mysle, ze juz czas
        ich wszystkich przekupic lizakami, takimi duuuuzymi, bo podejrzewm ze ta rada
        sklada sie z samych duuuzych...byc moze "zbokow". :)))

Pozdrowienia

ryb
    • komandos57 Re: tylko ryba wie. 28.04.03, 23:14
      Rybo cholerna.Tez tesknilem za toba.Nie ma kogo opierdalac.Inne zboki robia sie
      komandosikami.A ty.Wypierdol te smierdzace walonki z gownami.Nasrales w nie tro
      chociaz je wystaw.A guma juz po orgazmie?Pojebusie.
      • Gość: ryba Re: tylko ryba wie. IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 28.04.03, 23:18
        komandos57 napisał:

> Rybo cholerna.Tez tesknilem za toba.Nie ma kogo opierdalac.Inne zboki robia
        sie
        >
        > komandosikami.A ty.Wypierdol te smierdzace walonki z gownami.Nasrales w nie
        tro
        >
        > chociaz je wystaw.A guma juz po orgazmie?Pojebusie.

Co tak dlugo ci zajmuje zeby odpisac???? Paluszki kleja sie do klawiatury???
        Umyj. Woda z mydlem. Wiesz co to mydlo, nie???
        • Gość: ryba Myslisz ze Terry to - ZBOK??? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 28.04.03, 23:22
          Gość portalu: ryba napisał(a):

> komandos57 napisał:
          >
          > > Rybo cholerna.Tez tesknilem za toba.Nie ma kogo opierdalac.Inne zboki robi
          > a
          > sie
          > >
          > > komandosikami.A ty.Wypierdol te smierdzace walonki z gownami.Nasrales w ni
          > e
          > tro
          > >
          > > chociaz je wystaw.A guma juz po orgazmie?Pojebusie.
          >
          >
          > Co tak dlugo ci zajmuje zeby odpisac???? Paluszki kleja sie do klawiatury???
          > Umyj. Woda z mydlem. Wiesz co to mydlo, nie???

No ladnie, ale moze masz racje, zawsze ci ktorzy najwiecej krzycza sa winni...
          • komandos57 Re: Myslisz ze Terry to - ZBOK???Oczywiscie! 28.04.03, 23:26
            Terry.Ten to pojeb do kwadratu.On z przodu ma cipe,a z tylu kutasa.W prostej
            linii potomek orangutana.To pojeb.Odpusc go sobie.A ty cuchnaca rybo,czemu
            zadajesz mi takie ciezkie pytanie?
      • Gość: Komandos56 Idzie IP: 193.246.250.* 28.04.03, 23:26
        Idzie komandos57 ulica
        i wali walonki
    • Gość: ryba Dobra, powiem wam...bo sie znudzilem IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 28.04.03, 23:41
      Pedalem nie jestem!!! A szkoda, bo zaczeliscie mi sie chlopcy bardzo
      podobac...No trudno, moze w przyszlym zyciu...

Dobranoc

ryb
      • komandos57 Re: Dobra, powiem wam...bo sie znudzilem 28.04.03, 23:45
        Ale mozesz zerznac tego zboka rybo.Czy wolisz gumowa babe?Tylko mi nie mow ze
        masz orgazma.Stoi ci ten ogon rybo.Bzdzielu.Paszol gnic,zdejm walonki.Wywloko.
        • Gość: ryba Re: Dobra, powiem wam...bo sie znudzilem IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 28.04.03, 23:50
          komandos57 napisał:

> Ale mozesz zerznac tego zboka rybo.Czy wolisz gumowa babe?Tylko mi nie mow
          ze
          > masz orgazma.Stoi ci ten ogon rybo.Bzdzielu.Paszol gnic,zdejm
          walonki.Wywloko.

Sam go zerznij w walonkach...i idz juz, bo sie powtarzasz, ciagle to samo,
          bhheeeeeee. Won
          • komandos57 Re: Dobra, powiem wam...bo sie znudzilem 28.04.03, 23:58
            A co myslisz,ze za darmo bede tu napierdalal.W dzien azbesty,w nocy Forum
            pojebow!Gnij spokojnie bzdzielu.
    • Gość: ryba Do cossa :))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 28.04.03, 23:43
      Tobie rowniez zycze dobrej nocy:))) Fajna jestes:)))

ryb
      • komandos57 Re: Do cossa :))) 28.04.03, 23:50
        Rybo!!!!!!!Co ty bzdzielu masz do kosy.Smrodzie.Won

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka