k_sagat 03.03.07, 15:28 chyba mozna podzielic tak ludzi. co to oznacza?, jakie sa wasze spostrzeżenia..czym roznia sie te "grupy" osób? ja wole psy.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiedzma15 Re: piesoluby czy kotoluby.. 03.03.07, 17:21 ja też wolę psy mam co prawda 3 koty, ale one są jakos tak wkomponowane w krajobraz, mieszkają na moim podwórku, niby staram się o nie dbać, ale mnie nie ciągnie, żeby je przytulać i głaskać Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: piesoluby czy kotoluby.. 03.03.07, 17:36 psy, kocham psy ... swojego przytulam kilka razy dziennie, gadam do niego jak do czlowieka ... a szczeniaki to topia moje serce ... Odpowiedz Link Zgłoś
brak-chmur Re: Imagiro....! 03.03.07, 17:40 Jaka fajna sygnaturka! Szkoda tylko, że po cudzoziemsku:( Możesz przetłumaczyć?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pluszowa Re: piesoluby czy kotoluby.. 03.03.07, 17:50 ja chyba wole koty, za ich niezaleznosc i to, ze kazdy kot jest inny.. mam trzy i nie wyobrazam sobie zeby ich nie bylo ale mialam tez psa i kchalam go najbardzije na swiecie.. i jak tylko bede miec warunki i to i psa wezme dla mnie ludzie dziela sie tylko na tych co kochaja zwierzeta i na tych, ktorzy nie... a ci co kochaja.. to juz ich sprawa, ktory gatunek bardziej.. psy, koty czy kanarki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anmar123 Re: piesoluby czy kotoluby.. 03.03.07, 19:46 pluszowa napisała: > dla mnie ludzie dziela sie tylko na tych co kochaja zwierzeta i na tych, > ktorzy nie... a ci co kochaja.. to juz ich sprawa, ktory gatunek bardziej.. > psy, koty czy kanarki ;) Gdzieś na forum przeczytane: - Ludzie dzielą się na tych co kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los. oraz: - Ludzie, którzy nie lubia kotów, w poprzednim wcieleniu byli myszami! Odpowiedz Link Zgłoś
kotopodobna2 Kotoluby..... 04.03.07, 00:46 Jako ciekawostke moge szczerze powiedziec, ze akceptuje tylko facetow lubiacych koty. Wychodzi na to (w praniu!), ze psiarze mnie nie pociagaja - to kompletnie inny typ czlowieka, naprawde! Inna wrazliwosc?... w kazdym razie nie znajduje z nimi wspolnego jezyka. Nie wiem, na czym to polega - ale wlasciwie to przyciagam tylko kotolubych.... Piesolubi nie potrafia mruczec, ot co.... ;-) Taki, co ma i psa, i kota i kocha je jednakowo, jeszcze ujdzie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 wszystko 04.03.07, 01:00 za wyjątkiem pasożytów robaków które mnie przerażają ale mam kota (bo mi wygodniej ponieważ wyjeżdżam często) i uwielbiam go ale także psy które także znam i miałam w swoim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re: a ja lubie oba i mam oba 04.03.07, 02:41 Mam psa i kota, sasiedzi tez maja dwa psy i kota. Roznica tylko taka, ze u nich te psy zyja w pokoju z kotem. U mnie kot nie moze przebiec spokojnie,zeby nie zostac przegoniony przez psa.A w akwarium zyje zolw z ryba, glonojadem. Pelna symbioza.I jak oceniac ludzi na podstawie tego co lubia? Toz to smieszne:))0 Ludzie sa rozni,przewaznie poprzecznopodluzn:)Dzielenie ich przez laczenie wedlug gustow i upodoban...a przeciez ludzie sie zmieniaja i zmieniaja swoje upodobania. Odpowiedz Link Zgłoś