ja_adam 07.04.07, 19:34 zbudować palisadę w środku miasta i zyc mając odzienie z koziej dupy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nordycki_troll Re: ześwirowane pomysły! 07.04.07, 20:26 Ja wlasnie koncze przyrzadzanie prawdziwego postnego diabla w sosie, z ryzem oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam sztywny kark... 08.04.07, 09:01 jesli mało w nas szaleństwa, chęci poznawczych, smaku prób rzeczy nowych... to czymże sie róznisz od świni w chlewie? Nie macie ciekawych pomyslów na zawariowane życie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: sztywny kark... 08.04.07, 09:04 mam tak totalnie zwariowane życie,że szukam pomysłów na normalne. Bez skutku... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: sztywny kark... 08.04.07, 09:08 to rzuć na forum jakąś ciekawą szczyptę Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: sztywny kark... 08.04.07, 09:23 Rzecz w tym,że moje szczypty na forum (pod obecnym nickiem), nie nadaja się. No i taki mam sobie nastrój w pierwszy dzien świat, przed śniadankiem. Po....ne to zycie. Ale nic to, jak mawiał mały rycerz Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: sztywny kark... 08.04.07, 09:25 ja miałem na mysli pozytywnie ześwirowane pomysły a widzę, ze ci rycerza trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: sztywny kark... 08.04.07, 09:28 pamietasz ten kawał z małym rycerzem? Na miasto napadl smok. okropnych rzeczy. W miescie mieszkalo trzech rycerzy: Duzy, Sredni i Maly. Tak wiec mieszkancy, gdy tylko uswiadomili sobie co sie dzieje, co sil w nogach pobiegli do Duzego Rycerza po pomoc: - Duzy Rycerzu, Duzy Rycerzu! Ratuj nasz grod przed strasznym smokiem! W tobie nasza nadzieja! Duzy Rycerz zmarszczyl czolo i mowi: - Hm... Wyprawa na smoka to powazna sprawa! Nie moge zdecydowas sie tak od razu. Dajcie mi czas do namyslu. Przyjdzie po odpowiedz za... no, za tydzien. Ha! Smok, jak sie zdaje, nie mial zamiaru czekac ani godziny. Coz bylo robic? Mieszkancy popedzili co sil w nogach do Sredniego Rycerza. - Sredni Rycerzu! Ratuj nas przed okrutnym smokiem! A Sredni Rycerz na to: - No, no... Walka ze smokiem to nie byle co! Musze sie wczesniej dobrze zastanowic - sami rozumiecie. Odpowiem wam za... za... moze za dwa tygodnie? Rozgoryczeni, bez wiekszych oczekiwan, poszli mieszkancy do Malego Rycerza. - Maly Rycerzu, na nasze miasto napadl smok! Ratuj nas! Maly Rycerz nic nie odpowiedzial, tylko osiodlal konia, wlozyl zbroje, wsiadl na konia, dobyl miecza i tarczy i juz, juz chcial odjezdzac, gdy ktorys z oniemialych ze zdziwienia mieszkancow wykrztusil z siebie: - Maly Rycerzu, ty... ty nie potrzebujesz ani chwili, zeby sie zastanowic, co robisz? A Maly Rycerz na to: -jak to co - spie..m! Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: sztywny kark... 08.04.07, 10:34 hehee, nie znałam. Przed swoim smokiem, da sie sp...lic? No to WESOŁEGO ALLELUJA Odpowiedz Link Zgłoś
nordycki_troll Adas 08.04.07, 13:26 Zapraszam Cie jutro o 17 na postne zeberka pieczone kosciami do gory, pod warunkiem oczywiscie, ze sklep z rzeznikiem bedzie otwarty. Jak bedzie zamkniety, to zapraszam w sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 22:20 iśc na randkę z ukochanym pod sklep nocny, zjadając bułke z mielonką:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lola_32 Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 22:28 wichrowe_wzgorza napisała: > a i owszem, a co? Nic, ja mam tylko inne preferencje Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 22:31 ha! Po prostu czujesz sie lepsza? Krótko mówiąc Odpowiedz Link Zgłoś
lola_32 Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 22:32 ewag52 napisała: > ha! Po prostu czujesz sie lepsza? Krótko mówiąc Nie, ja wole tylko kaszmir od moheru Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 22:36 i tym samym, czujesz sie lepsza. Tez nie przepadam za moherem, ale wcale nie jestem pewna, kto i kiedy ma tak na prawdę racje. Może ja sie myle, może inni? Po prostu nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
lola_32 Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 22:37 ewag52 napisała: > i tym samym, czujesz sie lepsza. > Tez nie przepadam za moherem, ale wcale nie jestem pewna, > kto i kiedy ma tak na prawdę racje. > Może ja sie myle, może inni? > Po prostu nie wiem Ubierz, a sie przekonasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 22:47 mnie moher tez swedzi lola, zwlaszcza w twoim wykonaniu, ale byĆ, wlasnie być se jaka jesteś, kaszmirowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna41 Re: ześwirowane pomysły! 09.04.07, 15:44 lola_32 napisała: > ewag52 napisała: > > > ha! Po prostu czujesz sie lepsza? Krótko mówiąc > > Nie, ja wole tylko kaszmir od moheru A ja chyba jednak moher :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 22:46 lola_32 napisała: > wichrowe_wzgorza napisała: > > > a i owszem, a co? > > Nic, ja mam tylko inne preferencje to miej, ja mam inne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lola_32 Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 22:48 wichrowe_wzgorza napisała: > lola_32 napisała: > > > wichrowe_wzgorza napisała: > > > > > a i owszem, a co? > > > > Nic, ja mam tylko inne preferencje > > to miej, ja mam inne ;) To miej, jak mnie spotkasz w nocnym nad ranem po mleko malinowe albo truskawkowym z francuskim pieczywem to nie pluj na mnie, bo ja wole to z rana:) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 22:49 lola_32 napisała: > wichrowe_wzgorza napisała: > > > lola_32 napisała: > > > > > wichrowe_wzgorza napisała: > > > > > > > a i owszem, a co? > > > > > > Nic, ja mam tylko inne preferencje > > > > to miej, ja mam inne ;) > > > To miej, jak mnie spotkasz w nocnym nad ranem po mleko malinowe albo > truskawkowym z francuskim pieczywem to nie pluj na mnie, bo ja wole to z rana:) a co, sprzedajesz w nocnym?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lola_32 Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 22:51 wichrowe_wzgorza napisała: > a co, sprzedajesz w nocnym?:) Nie, lubie z rana mleko truskawkowe albo malinowe, kawe, ciastka, pieczywo ze slonym maslem, papierosa, jointa czasami oczywiscie, spacer Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 22:55 lola_32 napisała: > wichrowe_wzgorza napisała: > > > a co, sprzedajesz w nocnym?:) > > Nie, lubie z rana mleko truskawkowe albo malinowe, kawe, ciastka, pieczywo ze > slonym maslem, papierosa, jointa czasami oczywiscie, spacer zatem to ty nim plujesz, jak juz:) i nie pluj na mnie, okay? Odpowiedz Link Zgłoś
lola_32 Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 22:56 wichrowe_wzgorza napisała: > lola_32 napisała: > > > wichrowe_wzgorza napisała: > > > > > a co, sprzedajesz w nocnym?:) > > > > Nie, lubie z rana mleko truskawkowe albo malinowe, kawe, ciastka, pieczyw > o ze > > slonym maslem, papierosa, jointa czasami oczywiscie, spacer > > zatem to ty nim plujesz, jak juz:) i nie pluj na mnie, okay? Ja na nich nie pluje, jest spojrzenie z usmiechem, dzien dobry i wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
lola_32 Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 23:03 wichrowe_wzgorza napisała: > ot, dyplomatka > :) Gdyby zaproponowali mi,zebym z nimi napila sie mleka i zjadla ciastko nic nie miala przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 23:10 a ja dzis tak, widze, ze lubisz miec ostatnie zdanie po swojej stronie, wiec.. Odpowiedz Link Zgłoś
lola_32 Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 23:11 wichrowe_wzgorza napisała: > a ja dzis tak, widze, ze lubisz miec ostatnie zdanie po swojej stronie, > wiec.. W calodobowym nad ranem do niczego Cie nie zachecaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 23:13 wiesz, ja mowie o innej porze niz ty.....! Odpowiedz Link Zgłoś
lola_32 Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 23:14 wichrowe_wzgorza napisała: > wiesz, ja mowie o innej porze niz ty.....! > Zalezy dla kogo jest nad ranem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 23:16 zalezy dla kogo co i zalezy, gdzie KTO, ot! Odpowiedz Link Zgłoś
lola_32 Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 23:18 wichrowe_wzgorza napisała: > zalezy dla kogo co i zalezy, gdzie KTO, ot! No wlasnie "zbudować palisadę w środku miasta " Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: ześwirowane pomysły! 08.04.07, 23:26 ja_adam napisał: > zbudować palisadę w środku miasta i zyc mając odzienie z koziej dupy www.youtube.com/watch?v=wOTKwbGBvHs Odpowiedz Link Zgłoś
justyna41 Re: ześwirowane pomysły! 09.04.07, 15:32 Marzę raczej o tym, aby moje życie nie było takie ześwirowane, jak jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: ześwirowane pomysły! 09.04.07, 15:43 spędzałam już wigilię w hotelu -z garnkami, kawałkiem gałęzi sosnowej i plastikowymi talerzykami. Sylwestra, zbierając znajomych i zwalając sie bez zapowiedzi innej znajomej. Na własny slub, wychodziłam po kryjomu z oblubiencem, bo mnie wsciekła przyszła teściowa, ścigała. Na przyjęciu weselnym było 10 osób i pomidorowa. Eeeech, uzbierałoby się... Nic nie było normalnie. A co to w ogóle znaczy normalnie? Całe życie ześwirowane na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: ześwirowane pomysły! 09.04.07, 15:46 ja nic nie powiem...ci kórzy mnie znaja wiedza iz zyciorys mam na nastepne 3 wcielenia... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: ześwirowane pomysły! 09.04.07, 15:47 nawiasem zabieram sie do budowania palisady w swoim miescie... wiecie na jakiej zasadzie nadlesnictwo sprzedaje złomy drzewne? (po przejściu nap halnego?) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: ześwirowane pomysły! 09.04.07, 16:11 najprościej, zapytać w nadleśnictwie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: ześwirowane pomysły! 09.04.07, 16:14 eee podadza cennik i pocałujcie misia w dupę! Pewnie mozna inaczej dobrac sie do państwowych lasów Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: ześwirowane pomysły! 09.04.07, 16:19 to wyszperaj jakiegos lesnika, wejdź z nim w prywatne układy (latem, nie takie trudne), rozpijcie butelkę i sam ci wyspiewa, jak zajśc państwowe, od tyłu. Proste, jak .... Odpowiedz Link Zgłoś