narko_manka 17.04.07, 21:57 Zastrzelil po kokainie 32 osoby, albo na glodzie. Powinien z miejsca kulke w leb dostac, podobno tam najszybciej reaguja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackisblack Re: Sku..el zyjacy w Stanach 17.04.07, 21:59 w radio słyszałem , że zdradziła go kobieta i oszalał z rozpaczy Odpowiedz Link Zgłoś
blackisblack Re: Sku..el zyjacy w Stanach 17.04.07, 22:01 blackisblack napisała: > w radio słyszałem , że zdradziła go kobieta i oszalał z rozpaczy czyli to ona odpowiada za śmierć dziesiątek ludzi! Wredne baby! Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Sku..el zyjacy w Stanach 17.04.07, 22:01 Przeciez to praktyczny samobojca wyhodowany w bezpiecznych Stanach Zjednoczonych Ameryki Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Sku..el zyjacy w Stanach 17.04.07, 22:06 Sku..el popelnil samobojstwo, powinien pocierpiec, jak mi przykro Odpowiedz Link Zgłoś
blackisblack Re: Sku..el zyjacy w Stanach 17.04.07, 22:07 cierpiał, bo został zdradzony Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Sku..el zyjacy w Stanach 17.04.07, 22:15 Jak taki gnoj nie chce zyc to niech popelni samobojstwo zanim dojdzie do takiej tragedii, lekarze takim typom powinni pomagac w tych decyzjach, a jak nie to niech go ktos sprzatnie Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Sku..el zyjacy w Stanach 17.04.07, 23:37 nie sadz jesli nie chcesz byc sadzona ... Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Sku..el zyjacy w Stanach 18.04.07, 17:32 imagiro napisał: > nie sadz jesli nie chcesz byc sadzona ... Jak ten cos wymysli.... Wiesz, jako facet jestes dla mnie beznadziejny (jak Cie czytam oczywiscie, poniewaz Cie nie znam), no co innego czytac pana o loginie hansii, facett, jeszcze kilka ciekawych postaci by sie znalazlo:) Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Sku..el zyjacy w Stanach 18.04.07, 17:41 Na pewno okaze sie, ze zabojca pochodzil z Korei Polnocnej, nastroje antykoreanskie w Ameryce nasila sie i wielki Dzordz bedzie mial pretekst do rozwalenia Korei. Odpowiedz Link Zgłoś