zainteresowanaklimatem 21.04.07, 00:18 gdy jestem coś wplątana, gdy prawia mi kazania policjanci czy mój wychowawca. czy też tak macie? czy to normalne? co proponujecie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusia501 Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 00:25 Widać, że nie masz faceta i podnieca Cię byle co. Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 00:22 masz w sobie duzo agresji cos mi sie wydaje...znajdz przyczyne tego stanu i pokonaj to cos w tobie...bo w koncu wyrzadzisz krzywde sobie lub innym Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowanaklimatem Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 00:25 nie,nie chce krzywdzic innych,juz bardziej siebie chodzi o cos innego chyba sie za duzo filmów naogladałam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lusia501 Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 00:27 Możesz przyłączyć się do satanistów. Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowanaklimatem Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 00:29 nie bo z tamtad raczej nie miałabym sie jak wykaraskac, i nie miałby mnie kto tam umoralniac po za tym zyłabym w ciagłym strachu a chwile odpoczynku zawsze musza byc Odpowiedz Link Zgłoś
lusia501 Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 00:31 Ale byłabyś podniecona przez 24 godziny na dobę, a to przecież lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 00:30 aa to poprostu sie nudzisz i nadmiaru energii nie masz gdzie upchnac..ktos ma racje ..zakochaj sie ..to motylki nad glowa beda ci latac ..a nie błyskawice:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lusia501 Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 00:33 Zły człowiek i do tego zakochany, to prawie jak psychopata. Są filmy na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 13:50 Zgadzam się w całej rozciągłości. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 00:34 zlo to silniejsze na ogol emocje,a emocje to swego rodzaju rozrywka, rozrywka natomiast to wciagajace spedzanie czasu i wyszlo banalnie, kazdy niemal tak ma! My w podstawowie chodzilismy na garaze w obrzezach miasta, zadawalismy sobie pytanie,chcemy wrazen, na odpowiedz "tak" zaczynalo sie skakanie po dachu tak by wlasciciel dlubiacy w samochodzie postraszyl nas smiercia i najlepiej poscigiem,to bylo najfajniejsze,kto nie zwieje i dostanie wpie.. dobranoc purchawy Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 02:33 proponuje opowiedziec matce, jak na ostatniej balandze siedzialas na barierce u kolesia na balkonie, a koles mieszka na jedenastym. Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowanaklimatem Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 10:51 nie jestem złym człowiekiem :( bo mi nie chodzi o to żeby tak naprawdę krzywdzić ludzi to coś takiego jak bezpieczne zło ale lubię sama rozwiązywać sprawy a nie kiedy wołają rodziców, kiedy chodzi o kase lub wywalenie ze szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
ksi33 Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 12:26 Lubisz jak w ookół ciebie jest burza..Jak cos się dzieje,jest za dyma... Jak masz problemy w szkole zprawem przez swoje zachowanie... Lubisz pakować się w tarapaty? MASOCHIZM Odpowiedz Link Zgłoś
iwucha Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 12:33 zastanów się, ile ZAINTERESOWANIA otrzymujesz od innych ludzi, gdy nie ma zadymy. Czy nie jest przypadkiem tak, że jak jesteś grzeczna i poukładana, i nic i się nie dzieje, to dopiero wtedy ktoś inny interesuje się Twoją osobą. Może tylko wówczas czujesz, że tak naprawdę JESTES, ISTNIEJESZ jako osoba. Można spokojnie zaistnieć innymi, konstruktywnymi sposobami (zastanów się nad takimi) - czyli co zrobić dobrego, by Cię inni widzieli, szanowali. Bo wierzę, że na pewno jesteś godna uwagi nie tylko ze względu na zadymy ale z powodu swoich licznych zalet :-) Może czas ich poszukać i pokazać światu? Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowanaklimatem Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 13:27 iwucha coś w tym jest tyle że włąsnie jestem w towarzystwie (dokładnie klasie) gdzie liczy się tylko zadyma i zrobienie czegos dopiero wtedy ISTNIEJE ale ja po za tym lubie skok adrenaliny i kiedy potem jest wszystko ok ale za nim najpierw cos zrobie długo to planuje aby osiągnąc plan doskonały mam już wiele dopracowanych pomysłow coś konstruktywnego? nie bardzo wiem co ? jakieś propozycje może? Odpowiedz Link Zgłoś
ksi33 Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 14:02 A co naprzykład robisz? Bo ciekaa jestem?:P Odpowiedz Link Zgłoś
iwucha Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 21:20 lubie skok adrenaliny hm...podobnie niektórzy lubią narkotyki, alkohol. Pewne "alternatywne" zmiany świadomości, odlocik to sposób na uciekanie od wewnętrznych problemów, znieczulacz na lęki, depresje, napięcia i strach. Podobnie działa adrenalina. Mówi się nawet o "uzależnieniu od adrenaliny" - ale to chyba Ciebie jeszcze nie dotyczy ;-). ma koleżankę, która skakała na spadochronach bo - jak sama stwierdziła - "uciekała przed sama sobą - tą prawdziwą." ale za nim najpierw cos zrobie długo to planuje aby osiągnąc plan doskonały mam > już wiele dopracowanych pomysłow A ile razy ja ochrzaniam "w głowie" mojego teścia, ile razy poprzysięgałam zemstę wrogom za sprawą planu doskonałego. Myślę, że każdy miewa częściej lub rzadziej, na różnych etapach życia takie głupkowate myśli, z których potem niewiele wynika. Pomyśl, że nie Ty jedna to zrobi Ci się lżej. tyle że włąsnie jestem w towarzystwie (dokładnie klasie) gdzie liczy się tylko > zadyma Grupa bardzo mocno wywiera na Ciebie presję. Tę presję wywierają na siebie wszyscy na wzajem. Doskonale oddaje to stare porzekadło "Jak chcesz między wrony to musisz krakac tak jak one". Twoje wrony krajkają "zadymiasto" więc i Ty tak krakasz. Gdybyś znalazła się w innej klasie, być może nie byłoby Cię dzisiaj na tym forum. Prawda jest taka, że nie musisz być taka jak wszyscy. Przed takim wpływem głupich koleżanek mozna się jednak obronić: trzeba znac swoją wartość, umieć huknąć pięścią w stół i działać pod wpływem tego, co dyktuje Ci serce i włsny rozum. Bo kazdy człowiek ma własna wolę, nie musi się zgadzać na wszystko. lepsze relacje z ludźmi stworzysz gdy pokażesz, że nie można Ci wejść na głowę i trzeba się z Tobą liczyć niż robiąc to, czego oni się po Tobie spodziewają. W ten sposób zyskasz szacunek i prawdziwych przyjaciół (choćby jednego, czy dwóch ale prawdziwych i oddanych) niż 30 pseudo, którym zależy tylko na tym byś np. jarała z nimi po kątach i tylko wtedy była dla nich fajna. Do bani z takimi palantami, odpuścić sobie trzeba i już. coś konstruktywnego? nie bardzo wiem co ? jakieś propozycje może? Pomyśl, w czym jesteś dobra, w czym się czujesz dobrze, co sprawia Ci frajdę. Sporządź sobie listę zalet - na początek. Popytaj swoich bliskich, co w Tobie cenią. A potem zrób z tego użytek... A do pozbycia się złych emocji, głupich mysli i wyciszenia doskonale służy joga. Osobiście nie praktykowałam ale znam parę osób, które sobie bardzo chwalą. Można też spróbować jakichś zajęć plastycznych, pobabrać się w glinie, pisać wiersze, spiewac w zespole rockowym - w ten sposób te złe emocje ulecą, nie będą tak męczyć i nikomu nie wyrządza krzywdy. Pamiętaj tez, że ktoś, kto nie czuje się dobrze we wlasnej skórze, nie umie sobie radzić z problemami, nie lubi siebie - ulega duzo łatwiej i szybciej. Dlatego praca nad własnym poczuciem wartości to najlepszy kapitał na dobre, fajne życie, w którym można byc sobą a nie - jedna z krakających wron. Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: podnieca mnie zło 24.04.07, 03:41 ja bardzo się z tym zgadzam, i apeluje do wszystkich, którzy uciekają przed sobą, również w tak chocby prozaiczne sprawy jak namiętne wydzwanianie telefonem komórkowym, bo taaak, jestem poooważną biznesswoman, i załatwiam, taaak, poważne sprawy, które taaaak, sama sobie wynajduje, bo taaak, lubię byc ciągle zajęta, wtedy nie myśle o sobie, taaak, o swoich prawdziwych problemach, uciekam przed swoim wnętrzem, nie myśle o problemach swoich pacjentów, przynajmniej taaak mi się tylko wydaje, ale, tak, to tylko pozory... Cały post iwuchy bardzo mnie orzeźwił, mimo że już, matko boska, jest 3:40! Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: podnieca mnie zło 24.04.07, 08:08 co to znaczy uciekać przed sobą,brzmi to jak slogan,pozbawiony treści.Podobnie brzmi slogan o adrenalinie i te zachwyty "adrenalinka,jakie to fajne,uzależnia" - są to najczęściej teksty sprzedawane publiczności i budzące śmiech,a badacze budują na tym swoje teorie,ktore mają się nijak do rzeczywistości.To są mity. Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: podnieca mnie zło 21.04.07, 16:33 zapewne jesteś sprinterem a nie długodystansowcem Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: podnieca mnie zło 24.04.07, 23:53 czasem skutkuje zwiększona dawka w której już zdołasz zobaczyć że to jest dla ciebie złe ze to strata czasu Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: To ty masz jeszcze wychowawcę? 25.04.07, 22:11 Pewnie jesteś bardzo młody. I twój mózg się kształtuje, weszłeś w tzw. pubertet ktore moze długo dla niektórych trwać:))) Wtedy to wiele młodych osób ma ciagoty do ryzyka. zajmują sie sportami dosc niebezpiecznymi, albo jezdża motocyklami, samochodami dosc ostro, wspinają się w gorach albo, robia cokolwiek co oznacza ryzyko czasami w najgorszym wydaniu- piją alkohol, borą narkotyki itp..To nic innego jak jeden z elemntow dorastania i o dziwo... pracy mózgu. Wielu z tego wyrasta jednak ciagota do ryzkanctwa pociąga i zostaje na długo u wielu.Uwazaj abyś nie wpadł w narkotyki. Bo to jest przekleństwo - z nich juz nie masz szans do konca zycia!!!A samo zycie moze sie skonczyc szybko. Znałam chłopca 24 letniego, który tez zaczał z narkotykami w pubertet, jako nastolatek i pewnego dnia przedawkował. A był to bardzo miły chłopak, którego też pociagały rzeczy zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: podnieca mnie zło 25.04.07, 23:17 Aha, masz jazde na bycie "niegrzeczna dziewczynka". W wieku lat kilkunastu to dosc typowe. Za pare lat zaczna podniecac Cie inne rzeczy i problem sam sie rozwiaze. Luzik. Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowanaklimatem Re: podnieca mnie zło 28.04.07, 11:44 o dawno tu nie zagladałam a tyle nowych odpowiedzi sie pojawiło dzisiaj ide na ognicho ze znajomymi zobaczymy co z tego wyniknie:P uwielbiam ten stan upojenia alkoholowgo i tanczenie i noc w lesie i zapach ogniska i moich znajomych i wtedy jest pięknie Odpowiedz Link Zgłoś