narko_manka 22.04.07, 14:30 spelnila zycznie: wybierz sobie najdrozsza wycieczke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_stereo Re: Zlota Rybka 22.04.07, 15:36 a kto za nia placi,ja czy zlota rybka ? ciezko znalezc taka wlasnie wycieczke, trzeba by przebrnac przez tyle stron biur turystycznych nastepnie podliczanie kosztow kazdej z nich, to dojazdy, to srodki transportu,hotele, wyzywienie...sama mysla o poszukiwaniu najdrozszej wycieczki juz sie zmeczylem. Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Zlota Rybka 23.04.07, 21:27 Jakby polecono mi znalezienie najdrozszej wycieczki w internecie z oferta wg zyczenia, postaralabym sie znalezc jak najlepsza. Taka moja praca:) Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Zlota Rybka 23.04.07, 21:30 Jak zycza sobie na przyklad tajski masaz to tez sie dzwoni i sie umawia spotkanie, a zyczenia maja ludzie rozne Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Zlota Rybka 23.04.07, 21:47 Wbrew pozorom nie jest to takie proste, musisz czasem miec wszystko legalnie i nalezy sprawdzic, czy firma oferujaca tajski masaz placi podatki, czy jest wyplacalna i takie tam pierdoly. Idziesz do skarbowki, do urzedu miasta, zeby o burdel spytac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
arsenaa Re: Zlota Rybka 22.04.07, 19:03 Ja chętnie zrezygnuję z wycieczki na rzecz nowego piekarnika do mojej kuchni.Przepraszam za to głupie zyczenie ale własnie dzisiaj zbiła mi się szyba w moim luksusowym piekarniku i boli mnie przez to dusza.W dodatku nie wiem jak to naprawić! Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Zlota Rybka 28.04.07, 21:14 na wyspy dominikany:) dominikanische insel -inaczej:))) Odpowiedz Link Zgłoś