ja_adam 01.06.07, 15:47 ...to taki dworzec... międzynarodowy. ma swoich meneli, stałych klientów, którzy co jakiś czas kupują bilety powrotne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackisblack Re: Nasze Forum 01.06.07, 16:31 tego jołopa wystarczy sprowokować a wychodzi z niego wampir hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
panda_zielona Re: Nasze Forum 01.06.07, 18:32 witam Zagladam tu od niedawna,myśląc naiwnie,że można się dowiedzieć czegoś o prblemach natury psychologicznej,jakieś sensowne przemyślenia,rady dla zagubionych.A tu wyzwiska,wycieczki osobiste.Nie tego się spodziewałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Nasze Forum 01.06.07, 18:34 nazwa forum przyciąga... bądź cierpliwa, właśnie takie osoby jak Ty podnoszą jego rangę. bądź, pytaj, zmuszaj do myślenia a zjawią się których wołasz... Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Nasze Forum 01.06.07, 18:35 panda_zielona napisała: > witam > Zagladam tu od niedawna,myśląc naiwnie,że można się dowiedzieć czegoś o > prblemach natury psychologicznej,jakieś sensowne przemyślenia,rady dla > zagubionych.A tu wyzwiska,wycieczki osobiste.Nie tego się spodziewałam :( Spróbuj tu: www.psychologia.edu.pl/index.php?dz=forum Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Nasze Forum 01.06.07, 18:35 ...a nie mówiłem juz jeden zefirek aniołkowaty przyleciał... Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Nasze Forum 01.06.07, 18:37 ja_adam napisał: > ...a nie mówiłem juz jeden zefirek aniołkowaty przyleciał...> Bo za Adasiem się stęsknił:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Nasze Forum 01.06.07, 18:41 no dzis jestem Adasiowy, taki słodki zwierz co i ręki która karmi nie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Nasze Forum 01.06.07, 18:43 ja_adam napisał: > no dzis jestem Adasiowy, taki słodki zwierz co i ręki która karmi nie gryzie. Rozumiem.... Dzień Dziecka.... fajnie jest dopuscić...to w nas... do głosu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Nasze Forum 01.06.07, 18:44 słodki piernik robi swoje, nie mam siły narzekać:) Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Nasze Forum 01.06.07, 18:46 ja_adam napisał: > słodki piernik robi swoje, nie mam siły narzekać:) A mnie zniewoliły pyszniaste truskawki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: Nasze Forum 01.06.07, 19:03 a mnie, nic nie zniewoli.Nawet truskawki, takie czerwone afrodyzjaki. To prawda,że truskawki z szampanem, działaja jak afrodyzjak? Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: Nasze Forum 01.06.07, 19:04 kto tu robi za menela, a kto za stałego klienta? Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Nasze Forum 01.06.07, 21:06 ewag52 napisała: > a mnie, nic nie zniewoli.Nawet truskawki, takie czerwone afrodyzjaki. > To prawda,że truskawki z szampanem, działaja jak afrodyzjak?> Nie wiem czy to prawda:-) Zbyt łatwo kiedys ulegałam psychicznemu zniewoleniu, teraz staram sie nie poddawać, nauczyłam się.... jak to sie robi :-) Odpowiedz Link Zgłoś