malwinamalwina 13.06.03, 16:59 moze ci watek tytulowy poprawi humor ? ale uwazaj - slawa moze spowodowac w tobie nieodwracalne zmiany. Trzeba pozostac soba, to najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aiszka4 Re: biegnijlola nowa gwiazda forum IP: 217.8.186.* 13.06.03, 17:03 W wolnej chwili zajrzyj na priva. Pozdrawiam:) A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: biegnijlola nowa gwiazda forum IP: *.unl.edu 13.06.03, 17:03 malwinamalwina napisała: > moze ci watek tytulowy poprawi humor ? > ale uwazaj - slawa moze spowodowac w tobie nieodwracalne zmiany. Trzeba > pozostac soba, to najwazniejsze. biegnijlola to proste tlumaczenie z "Run Forest Run" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: biegnijlola nowa gwiazda forum 13.06.03, 17:05 ups, imagine, mylisz sie jest taki film "biegnij lola biegnij" biegnijlola to proste tlumaczenie z "Run Forest Run" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: biegnijlola nowa gwiazda forum 13.06.03, 22:19 a myslalam, zes z zelaza..:) malwinamalwina napisała: > moze ci watek tytulowy poprawi humor ? > ale uwazaj - slawa moze spowodowac w tobie nieodwracalne zmiany. Trzeba > pozostac soba, to najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: biegnijlola nowa gwiazda forum IP: *.d1.club-internet.fr 13.06.03, 22:23 cossa napisała: > a myslalam, zes z zelaza..:) nie mylisz sie , nie mylisz :-) cwicze tu energicznie a potem wdrazam (o rany ale pelnia ksiezyca ! wlasnie zobaczylam przez okno ! a tu jest conajmniej dwa razy wiekszy niz w pl !!!) > > malwinamalwina napisała: > > > moze ci watek tytulowy poprawi humor ? > > ale uwazaj - slawa moze spowodowac w tobie > nieodwracalne zmiany. Trzeba > > pozostac soba, to najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: biegnijlola nowa gwiazda forum 13.06.03, 22:26 sprowokowana Malwina to jakos nie brzmi..:) Odpowiedz Link Zgłoś
biegnijlola Re: biegnijlola nowa gwiazda forum 14.06.03, 14:56 malwinamalwina napisała: > moze ci watek tytulowy poprawi humor ? > ale uwazaj - slawa moze spowodowac w tobie nieodwracalne zmiany. Trzeba > pozostac soba, to najwazniejsze. Kochani forumowicze, Bardzo WAM wszystkim DZIĘKUJĘ. Postaram się nie zwariować i dostarczać Wam wiele wielowątkowych emocji. Pozdrawiam :) I nie ukrywam, że FORUM poprawia mi humor ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: biegnijlola nowa gwiazda forum IP: *.d1.club-internet.fr 14.06.03, 15:00 wiedzialam zes inteligentna dziewucha :-) > > > Kochani forumowicze, > Bardzo WAM wszystkim DZIĘKUJĘ. Postaram się nie zwariować i dostarczać Wam > wiele wielowątkowych emocji. Pozdrawiam :) I nie ukrywam, że FORUM poprawia mi > humor ! Odpowiedz Link Zgłoś
biegnijlola Re: biegnijlola nowa gwiazda forum 14.06.03, 15:11 Gość portalu: Malwina napisał(a): > wiedzialam zes inteligentna dziewucha :-) > > > > > > Kochani forumowicze, > > Bardzo WAM wszystkim DZIĘKUJĘ. Postaram się nie zwariować i dostarczać Wam > > > wiele wielowątkowych emocji. Pozdrawiam :) I nie ukrywam, że FORUM poprawi > a > mi > > humor ! Ano,..panicku...Właśnie z tego powodu lubię odpisywać na twoje posty i wątki. Tobie do inteligencji dorzucam jeszcze błyskotliwe riposty i inteligentne poczucie humoru. Gratuluję. Buziak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shf tak podejrzewalam.. IP: *.prem.tmns.net.au 14.06.03, 15:12 ... ze o gwiazdorstwo tu glownie chodzi.. I o to sie kopie krusza i ludzie scieraja... o bycie "celebrity" just like in "woman weekly" czy "cleo" cala reszta to bajer... Gwiazdorstwo, prosze panstwa, gwiazdorstwo, to jest to, co rajcuje (glownie tych starych chyba, bo w przeciwnym razie po co watki "starych" w stylu "nowa gwiazda forum"??? pytam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: tak podejrzewalam.. IP: *.d1.club-internet.fr 14.06.03, 15:14 Pytaj sie bo ode mnie odp nie dostaniesz. Najwyzej wskazowke : zimno zimno zimno (sprobuj trzeci czwarty stopien zrozumienia) pzdr M. Gość portalu: shf napisał(a): > ... ze o gwiazdorstwo tu glownie chodzi.. > I o to sie kopie krusza i ludzie scieraja... o bycie "celebrity" > > just like in "woman weekly" czy "cleo" > > cala reszta to bajer... > Gwiazdorstwo, prosze panstwa, gwiazdorstwo, to jest to, co rajcuje (glownie > tych starych chyba, bo w przeciwnym razie po co watki "starych" w stylu "nowa > gwiazda forum"??? > > pytam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shf Re: tak podejrzewalam.. IP: *.prem.tmns.net.au 14.06.03, 15:44 Gość portalu: Malwina napisał(a): > Pytaj sie bo ode mnie odp nie dostaniesz. Najwyzej wskazowke : zimno zimno > zimno > > (sprobuj trzeci czwarty stopien zrozumienia) > pzdr > M. > tak sie sklada, z Twoje wskazowki, sa zmyla do kwadratu, Malwino, a pytanie bylo czysto retoryczne, to tez pewnie wiesz.. A zatem, jesli sadzisz ze mozesz mnie "sfrustrowac" tak jak innych dotad na tym forum, to sie mylisz... Ja jestem "Bitch" - to znaczy, ja czytam, a dopiero potem pisze, .. to tak na wypadek, gdybys zaczela sie zastanawiac jak mi tu przylozyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: tak podejrzewalam.. IP: *.d1.club-internet.fr 14.06.03, 15:52 widze ze nie mamy o czym dyskutowac bo sytuujesz sie w kategoriach "przylozenia" nie mam srodkow aby ci wytlumaczyc do jakiego stopnia jestes obok papci Nie trac czasu na czytanie moich wypowiedzi nic ci to nie daje i male szanse ze da pzdr M. (w swiecie wirtualnym NIKT nie moze obudzic moich emocji. Jesli takie kiedys widzialas powiedz sobie ze to folklor. Lubie rozbawiac :-) Gość portalu: shf napisał(a): > Gość portalu: Malwina napisał(a): > > > Pytaj sie bo ode mnie odp nie dostaniesz. Najwyzej wskazowke : zimno zimno > > > zimno > > > > (sprobuj trzeci czwarty stopien zrozumienia) > > pzdr > > M. > > > > > tak sie sklada, z Twoje wskazowki, sa zmyla do kwadratu, Malwino, > a pytanie bylo czysto retoryczne, to tez pewnie wiesz.. > > A zatem, jesli sadzisz ze mozesz mnie "sfrustrowac" tak jak innych dotad na > tym forum, to sie mylisz... > > Ja jestem "Bitch" - to znaczy, ja czytam, a dopiero potem pisze, > > .. to tak na wypadek, gdybys zaczela sie zastanawiac jak mi tu przylozyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shf Re: tak podejrzewalam.. IP: *.prem.tmns.net.au 14.06.03, 16:14 Gość portalu: Malwina napisał(a): > widze ze nie mamy o czym dyskutowac bo sytuujesz sie w > kategoriach "przylozenia" > nie mam srodkow aby ci wytlumaczyc do jakiego stopnia jestes obok papci > Nie trac czasu na czytanie moich wypowiedzi > nic ci to nie daje i male szanse ze da > no i po co takie autorytatywnw stwierdzenia?? Ja tez "nie mam srodkow aby ci wytlumaczyc do jakiego stopnia jestes obok papci Nie trac czasu na czytanie moich wypowiedzi nic ci to nie daje i male szanse, ze da" Co to znaczy "obok papci"? Malwino Doceniam fakt iz stracilas swoj cenny czas, by przeczytac moje wpisy. Jak rowniez fakt, ze odpowiedzialas mi z zaiste "malwinowska" "otwartoscia". Odbieram jako moj zupelnie niezasluzony "fart" fakt, ze zdecydowalas sie w milosiernosci swojej, nie znokautowac mnie jakas sarkastyczna uwaga, ale to juz chyba raczej "milosierdzie sily wyzszej" niz Twoja wielkodusznosc. Swoja droga, skoro zaczelas swa na piesci taktyke - jak inna jestes w watkach "teoretyczno filozoficznych" - pelna ciepla, zrozumienia i dobroci - i w watkach zyciowo zwyczajnych i pospolitych- pelna potepienia, sarkazmu i "prawdy miedzy oczy" chocby nawet miala zabic delikwenta Pozdrawiam Zaiste - zrozumienie, nemozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: tak podejrzewalam.. IP: *.d1.club-internet.fr 14.06.03, 16:28 Ponizsze jest twoja projekcja nalezy do ciebie zrozumienie faktycznie nie mozliwe PS niczego nie racze, czasu nie marnuje, i nikogo nie zaszczycam - sprawia mi realna przyjemnosc czytanie kogokolwiek (- 1) na tym forum I nie jest to komandos ! (ktory to zreszta inteligencja bije na glowe 99 osob na sto - reszta jest beznadziejna no ale on to wie... Gość portalu: shf napisał(a): > Gość portalu: Malwina napisał(a): > > > widze ze nie mamy o czym dyskutowac bo sytuujesz sie w > > kategoriach "przylozenia" > > nie mam srodkow aby ci wytlumaczyc do jakiego stopnia jestes obok papci > > Nie trac czasu na czytanie moich wypowiedzi > > nic ci to nie daje i male szanse ze da > > > > > no i po co takie autorytatywnw stwierdzenia?? > > Ja tez "nie mam srodkow aby ci wytlumaczyc do jakiego stopnia jestes obok > papci Nie trac czasu na czytanie moich wypowiedzi > nic ci to nie daje i male szanse, ze da" > > > Co to znaczy "obok papci"? Malwino > > Doceniam fakt iz stracilas swoj cenny czas, by przeczytac moje wpisy. Jak > rowniez fakt, ze odpowiedzialas mi z zaiste "malwinowska" "otwartoscia". > Odbieram jako moj zupelnie niezasluzony "fart" fakt, ze zdecydowalas sie w > milosiernosci swojej, nie znokautowac mnie jakas sarkastyczna uwaga, ale to > juz chyba raczej "milosierdzie sily wyzszej" niz Twoja wielkodusznosc. > > > Swoja droga, skoro zaczelas swa na piesci taktyke - jak inna jestes w > watkach "teoretyczno filozoficznych" - pelna ciepla, zrozumienia i dobroci - i > w watkach zyciowo zwyczajnych i pospolitych- pelna potepienia, sarkazmu > i "prawdy miedzy oczy" chocby nawet miala zabic delikwenta > > Pozdrawiam > > > Zaiste - zrozumienie, nemozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shf Re: tak podejrzewalam.. IP: *.prem.tmns.net.au 14.06.03, 16:36 Gość portalu: Malwina napisał(a): > Ponizsze jest twoja projekcja > nalezy do ciebie > zrozumienie faktycznie nie mozliwe > > > PS > niczego nie racze, czasu nie marnuje, i nikogo nie zaszczycam - sprawia mi > realna przyjemnosc czytanie kogokolwiek (- 1) na tym forum > I nie jest to komandos ! (ktory to zreszta inteligencja bije na glowe 99 osob Projekcje, projekcjami. Wiem cos na ten temat - mianowicie, ze nikt nie jest od nich wolny, malwino ( taki troche archetyp) Co do komandosa - nie rozsmieszaj mnie,i nie zaslaniaj sie nim , nagle zauwazylas jego "inteligencje' czy jak to tak kto zwal??? No coz zdarzylo sie i mnie przeprowadzic niefortunna zaiste psychoanalize owego 'osobnika' - moze lepiej go "prowokatorem" nazwac. Szczerze mowiac... a zreszta, co tu gadac.... Milego dnia zycze shf > na sto - reszta jest beznadziejna no ale on to wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: tak podejrzewalam.. IP: *.d1.club-internet.fr 14.06.03, 16:38 Nagle ? nie wiedzialam ze mam jakis dziwny obowiazek spowiedzi na tym forum ... przyjemnosci M. Gość portalu: shf napisał(a): > Gość portalu: Malwina napisał(a): > > > Ponizsze jest twoja projekcja > > nalezy do ciebie > > zrozumienie faktycznie nie mozliwe > > > > > > PS > > niczego nie racze, czasu nie marnuje, i nikogo nie zaszczycam - sprawia mi > > > realna przyjemnosc czytanie kogokolwiek (- 1) na tym forum > > I nie jest to komandos ! (ktory to zreszta inteligencja bije na glowe 99 > osob > > Projekcje, projekcjami. Wiem cos na ten temat - mianowicie, ze nikt nie jest > od nich wolny, malwino ( taki troche archetyp) > > Co do komandosa - nie rozsmieszaj mnie,i nie zaslaniaj sie nim , nagle > zauwazylas jego "inteligencje' czy jak to tak kto zwal??? > > > No coz zdarzylo sie i mnie przeprowadzic niefortunna zaiste psychoanalize > owego 'osobnika' - moze lepiej go "prowokatorem" nazwac. Szczerze mowiac... a > zreszta, co tu gadac.... > > Milego dnia zycze > > shf > > na sto - reszta jest beznadziejna no ale on to wie... > > Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Malwino:) 14.06.03, 15:37 Tym watkiem naruszylas moja projekcje ciebie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Malwino:) IP: *.d1.club-internet.fr 14.06.03, 15:47 jest mi bardzo przykro ale dlatego ze nie udalo mi sie dac szerszej projekcji mnie (tez nie zrozumialas) napisała: > Tym watkiem naruszylas moja projekcje ciebie:)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Malwino:) 14.06.03, 15:52 Gość portalu: Malwina napisał(a): > jest mi bardzo przykro a powinno byc chyba wprost przeciwnie:)))) > > ale dlatego ze nie udalo mi sie dac szerszej projekcji mnie > (tez nie zrozumialas) Chyba nie chodzi o twoje starania tylko moj ograniczony wyrywkowoscia czytania odbior. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Malwino:) IP: *.d1.club-internet.fr 14.06.03, 15:53 to tylko ty mozesz powiedziec ... ja stulam dziob > Chyba nie chodzi o twoje starania tylko moj ograniczony wyrywkowoscia czytania > odbior. > Odpowiedz Link Zgłoś