poltuz 28.06.07, 18:44 Czy tak to się nazywa w psychologii-psychiatrii - nie wiecie:) Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_adam Re: Zespół aboliczno-apatyczny !!! 28.06.07, 18:52 wydaje mi się że chodzi o słowo ANAboliczny.... np hormony anaboliczne są antpatyczne chyba ze pytasz a psychologię w resocjalizacji Odpowiedz Link Zgłoś
poltuz NIe:) 28.06.07, 19:05 Lekarz postawił diagnozę: stany aboliczno-apatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
poltuz Psycholog potwierdził. Ale... 28.06.07, 19:06 ...nie widzę w wyszukiwarce czegoś takiego. Czy może ktoś wie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: Zespół aboliczno-apatyczny !!! 28.06.07, 19:06 abuliczno,niewolniku Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam dokladnie.. 28.06.07, 19:10 Jeśli abuli towarzyszy obniżenie nastroju to mamy do czynienia z zespołem abuliczno - apatycznym. Charakterystyczny dla ciężkich stanów depresyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
poltuz Łojezu 28.06.07, 19:19 Ciężkich stanów depresyjnych? Ja widziałem ludzi w takich stanach, to oni w ogóle nie mogli do niczego się zabrać. Tylko czarne myśli, w tym lęk, że z tego nigdy nie wyjdą, nawet przeświadczenie (chociaż wszyscy powychodzili). Odpowiedz Link Zgłoś
poltuz Re: Zespół aboliczno-apatyczny !!! 28.06.07, 19:11 Zgadza się, ino czemu niewolniku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Zespół aboliczno-apatyczny !!! 28.06.07, 19:15 wlasnie czemu,niewolniku... ja chyba tez mam ten abu-cos tam... Odpowiedz Link Zgłoś
poltuz Re: Zespół aboliczno-apatyczny !!! 28.06.07, 19:17 Nie przejmuj się, syćko mija. Jeśli w ogóle jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Zespół aboliczno-apatyczny !!! 28.06.07, 19:18 poltuz napisała: > Nie przejmuj się, syćko mija. > Jeśli w ogóle jest. panta rei-jak mawili starozytni indianie.. tys prowda.. Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: Zespół aboliczno-apatyczny !!! 29.06.07, 00:25 no i cego te liekarze ze Lwowa nie wymślą by nazwac cys, co od dawien dawna, od dziada pradziada już istniało ne dobrze se stało! ło jezusiczku! łolaboga! łojej, łojej, łojej! o Panie drogi, spójrz na ich nogi, są pełni trwogi pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
poltuz Re: Zespół aboliczno-apatyczny !!! 28.06.07, 19:16 Płaty czołowe nawalają. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Zespół aboliczno-apatyczny !!! 28.06.07, 19:18 poltuz napisała: > Płaty czołowe "nawalają". czyli co robia- psuja sie czy bola? Odpowiedz Link Zgłoś
poltuz Re: Zespół aboliczno-apatyczny !!! 28.06.07, 19:20 Nie, to z podręcznika. I tylko czasem. A więc nic to!:) Odpowiedz Link Zgłoś
poltuz Re: Zespół aboliczno-apatyczny !!! 28.06.07, 19:22 Dziękuję, już wszystko jasne. No, poza niewolnikiem, ale nic to. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam nawiasem 28.06.07, 19:26 to jedna z najstarszych formacji społecznych. Oparta jest ona na wykorzystywaniu pracy danej osoby lub grupy osób bez wynagrodzenia to Ty POLTUZ wykorzystaleś nas, wyruchales nas a my stalismy sie niewolnikami twego lenistwa i braku ku.. oczytania Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: Czy w tym kraju 28.06.07, 19:45 czy jak ktoś lubi,to nie może ? Może Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Czy w tym kraju 28.06.07, 19:51 poltuz napisała: > każdy z każdym musi sie wadzić? > > Bo. nie nie musi.. ty nie wadz innym.))) Odpowiedz Link Zgłoś
poltuz Re: Czy w tym kraju 28.06.07, 19:58 ala.l napisała: > ty nie wadz innym.))) Nikomu nie wadzę. Zapytałem o coś, i to wszystko. Za odpowiedzi (te kulturalne) dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś