Dodaj do ulubionych

stary chłop postanawia

17.07.07, 23:07
udowodnić całemu światu z grupka swoich dyspozycyjników, że jeszcze stać go
na coś wiećej niż chodzenie ze stale wzniesionym poczuciem humoru. A raczej
zwanym palcem od niewidomych pomysłów.
Po prostu paranoja, choroba psychiczna. Ja nie wiem co innego, a jesli wiem,
to napisałam to.
Obserwuj wątek
    • hieroglif1 Re: stary chłop postanawia 17.07.07, 23:09
      hieroglif1 napisała:

> udowodnić całemu światu z grupka swoich dyspozycyjników, że jeszcze stać go
      > na coś wiećej niż chodzenie ze stale wzniesionym poczuciem humoru. A raczej
      > zwanym palcem od niewidomych pomysłów.
      > Po prostu paranoja, choroba psychiczna. Ja nie wiem co innego, a jesli wiem,
      > to napisałam to.

a żeby tego nie było za mało, to dodam, ize pewnie pełne imię zyskuje się po
      operacji liftingowej albo usuwaniu zmarszczek? No to radze jha tobie już się do
      niej przygotowywac. Zależnie od płci, ma się rozumieć :).
    • hieroglif1 Re: stary chłop postanawia 17.07.07, 23:14
      hieroglif1 napisała:

> to napisałam to.

Ity miałes zostać moim mężem? Wiesz co sory, na maile nie dopowiadasz,
      pzoostaje tylko luźna korespondecja na forum. Gdybym mogła cię kopnac w tyłek,
      zrobiłabym to podwójnie, a nawet potrójnie, bo przyjemnosci nigdy doysyć.
      Palancie.
    • hieroglif1 Re: stary chłop postanawia 17.07.07, 23:18
      hieroglif1 napisała:

> to napisałam to.

a idąc na studia, to pewnie zostałeś sponsorowany, a nie - dostłes stypendium,
      albo rodzice dali ci pieniadze na studia. A moze je- ukradłeś? Wnioskujac z
      tego, ile rzeczy robisz przeciwko nauce edukacji może po prostu wysnuć, że nie
      masz za grosz szacunku do tego, przez co mogłes przejsc na studiach. Nie chcę
      podjudzac, ale więc to była- kradzież???
      :D.
      • shangri.la Re: Byłaś zaręczona z tym dużym ministrem?! n/t 17.07.07, 23:20

• hieroglif1 Re: Byłaś zaręczona z tym dużym ministrem?! n/t 17.07.07, 23:27
          poproszę o zwrot maila, który wysłałam jako pierwszy mail do pana. To jest
          wręcz żądanie, nie poparte jednakze żadnym dowodem, na wysłanie maila of
          course.
          Pozdrów pan kolegów, za kogo oni się mają, za dwunatolatki?
    • czlowiek_powazny Re: stary chłop postanawia 17.07.07, 23:22
      I to jest powod, ze Polacy nie sa mile widziani w Europie
      • hieroglif1 Re: stary chłop postanawia 17.07.07, 23:29
        phi, raczej na iodwrót, psze pana, polacy to grupa rasowo zamknietych ludzi,
        władajacych wspólnym językiem, który wyznają. I to wszystko.
        Mile pan załagadza granice pewnych terminów, to także świadczy przeciwko nauce.
        Toksyczny? I to ma być człowiek powazny?

--
        o kopaniu pan czytał? Bo jesli nie, to z chęcią znajdzie się kilku takich, co
        panu podeślą druczkiem pod nos. Niestey, nie stać mnie na ich wynajęcie. Moge
        pokaząć palcem.
        • czlowiek_powazny Re: stary chłop postanawia 17.07.07, 23:33
          Szukaja bohatera, ktory zjednoczy dwunastke Polakow przeciw Niemcom, tylko po co
          • hieroglif1 Re: stary chłop postanawia 17.07.07, 23:41
            czlowiek_powazny napisał:

> Szukaja bohatera, ktory zjednoczy dwunastke Polakow przeciw Niemcom, tylko po
            c
            > o

szczerze mówiac nie rozumiem tego żartu, chyba nie ma po co?
            • hieroglif1 Re: stary chłop postanawia 17.07.07, 23:47
              hieroglif1 napisała:

> czlowiek_powazny napisał:
              >
              > > Szukaja bohatera, ktory zjednoczy dwunastke Polakow przeciw Niemcom, tylk
              > o po
              > c
              > > o
              >
              > szczerze mówiac nie rozumiem tego żartu, chyba nie ma po co?

to oczywiscie nie mój przytyk do mojego wieku lub czyjego kolwiek- świeć panie
              nad jego khe khe, ale po prostu stwierdziłam, że skoro nie, to przynajmniej bę
              ekomuś trzymać kciuki, co by się nie trzymały na manowcach.Same. Bidulki.
    • ala.l Re: stary chłop postanawia 17.07.07, 23:47
      jisus..widzisz a nie grzmisz...ze ciebie sie jeszcze chce?
      • hieroglif1 Re: stary chłop postanawia 17.07.07, 23:52
        intelektu u ciebie za grosz. aTo dlatego nigdy nie będe twoją żoną, to raz a
        dwa- ciągłe zdrady są męczące. A trzy- nie wymagam wiernosci. Moja strata.
        • hieroglif1 Re: stary chłop postanawia 17.07.07, 23:55
          aa- i jeszcze- pamiętasz jak zdradziłes mnie już w pażdzierniku? Nie chodzi o
          powtarzajace się zdardy fizyczne co dzień lub dwa razy dziennie, ale o duchowe,
          mentalen, psychiczneitede. Chyba umiesz kapować o co chodzi. Nie, żeby to nie
          było dla mnie odczuwalne, nie, niektórzy lubią osuwać się w głab własnycch
          myśli ,doświadczeń, niestety. Nie wiem do czego piję, chyba już nie ma do
          czego.
          • maureen2 Re: stary chłop postanawia 18.07.07, 22:20
            chyba dawno nie ma do czego pić.
            co to było w tym pażdzierniku, może coś ekscytującego ?
            • kinekkinek Re: stary chłop postanawia 20.07.07, 12:46
              oh yoeah, jest do czego, z tego co mi pamiec podpowiada.
              Jeśli chodzi o skrócenie włosów- to miało ono drastczyne miejsce przed rokiem
              dwa tysiące, w okolicach września. Nie ma więc nic wspólnego z tym, co miało
              miejsce w moim domie uczuciowym postawionym na ulicy dziewiątej. Dziwnie się
              potem działo, w obu przypadkach które dzieliła rpzestrzeń czasowa, ale to już
              inna diametralna róznica.
              Krązyły plotki, o nauczycielu szkoły w której się uczyłam, że kiedyś wyrzucono
              go przez okno- grupa uczniów zadowolonych z poziomu nauczania histroii, stąd na
              parterze kraty w oknach. Może to przesadzona historia, zachowanie jednak na
              ogół niedopouszczalne. I to całe ekscytujące doświadczenie, czucie w krótkich
              włosach jest zupełnie inne, jednak w miejscu pracy nalezy mieć włosy pod
              ochrona, spięte i zabezpieczone, cały regulamin BHP odpowiada o tym.
              Potrzebnych informacji nie znalazłam, nad czym nawet się nie zastanawiam.
              • kinekkinek Re: stary chłop postanawia 20.07.07, 22:34
                całeszczęście, żę nikt tego nie czyta, bo jeszcze w przeciwnym razie na
                dokąłdkę okazałoby się, że jednak.
                • ala.l Re: stary chłop postanawia 20.07.07, 22:45
                  nie umiecie trollowac...nudni jestescie jak flaki bez oleju..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka