Dodaj do ulubionych

Mezczyzni, kobiety

IP: *.int.warszawa.sint.pl 04.07.03, 10:36
Jak wedlugo Was, mezczyzn powinien wygladac ideal kobiet? Moze nie ideal, ale
jakich bledow powinny unikac kobiety zeby tworzyc bardziej udane zwiazki.
I oczywiscie jak powinien wygladac "idealny" mezczyzna?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dora Re: Mezczyzni, kobiety IP: *.int.warszawa.sint.pl 04.07.03, 10:38
      Dodam jeszcze jedno zdanie: Co robic, zeby bardziej sie rozumiec i mniej klocic?
      • Gość: Malwina Re: Mezczyzni, kobiety IP: *.d1.club-internet.fr 04.07.03, 12:32
        zyc osobno

> Dodam jeszcze jedno zdanie: Co robic, zeby bardziej sie rozumiec i mniej
        klocic
        > ?
        • alfika Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 12:34
          Gość portalu: Malwina napisał(a):

> zyc osobno

To może nie wystarczyć, jeszcze trzeba nie wchodzić sobie w drogę...

>
          > > Dodam jeszcze jedno zdanie: Co robic, zeby bardziej sie rozumiec i mniej
          > klocic
          > > ?
    • niebo77 Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 11:10
      ideałów nie ma, co z dużym powodzeniem udowadnia mi mój mąż :)) i ja sama...
      chodzi o to, że wraz z wiekiem zmienia się podejście do tego kogo uważamy za
      najlepszego dla nas partnera... zmieniają się kryteria doboru, czyli jeden
      warunek najważniejszy do tej pory schodzi na dalszy plan i zastępuje go coś
      innego...
      a co do tych kłótni i rozumienia... po prostu rozmawiać i nie bać się mówić o
      tym co boli, dręczy, cieszy czy przeszkadza... oczywiście potrzebne jest do
      tego poczucie bezpieczeństwa i pewność, że nie zostanie się wyśmianym... czyli
      trzeba trochę popracować i nie rezygnować po pierwszych nieudanych próbach...
      ja musiałam się tego nauczyć i chyba stale to robię... nie boję się mówić o tym
      co mi przeszkadza, choć zajęło to jakiś roczek wspólnego bycia razem... całe
      szczęście, że moje kochanie wyrozumiałe i chętne do wspólpracy :)))

pozdrawiam
    • ziemiomorze Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 12:35
      Gość portalu: Dora napisał(a):

> Jak wedlugo Was, mezczyzn powinien wygladac ideal kobiet? Moze nie ideal, ale
      > jakich bledow powinny unikac kobiety zeby tworzyc bardziej udane zwiazki.
      > I oczywiscie jak powinien wygladac "idealny" mezczyzna?

A niby dlaczego to roznicowac plciowo?

Uwaga i asertywnosc sie jakos roznicuja?

zorro
      • Gość: Malwina Re: Mezczyzni, kobiety IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 04.07.03, 14:56
        kusi mnie kusi
        no to juu
        idealny mezczyzna musi : miec takie same upodobania jak ja, zainteresowania,
        wrazliwosc, inteligencje nadzwyczajna, artystyczna dusze, fantazje, kochac
        morze, sztuke, czytac ze trzy ksiazki tygodniowo, gotowac, myc i sprzatac w
        stanie ciagle pociagajacym, zajmowac sie dzieckiem, podejmowac bez wahania
        decyzje (i to dobre), byc kompetentnym w przyblizeniu we wszystkim,
        przystojnym, conajmniej 1,80, raczej sluchac niz mowic, konczyc za mnie zdania,
        wiedziec co mysle...itd itp
        w sumie idealny mezczyzna to JA

HI HI HI

• re_ne Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 15:23
          i masz te 180? :)
          • Gość: Malwina Re: Mezczyzni, kobiety IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 04.07.03, 15:27
            co ja mam to mam :-)
            • re_ne Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 15:28
              o kurcze...! :))
        • Gość: jar Re: Mezczyzni, kobiety IP: 195.136.33.* 04.07.03, 15:29
          o rany.... mozna sie wystraszyc hehehe
          • Gość: Malwina Re: Mezczyzni, kobiety IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 04.07.03, 15:34
            :-)
            • re_ne Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 15:37
              to ja malwino chyba zaczne polykac ksiazki :)))
              • re_ne Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 15:39
                ...chociaz od tego i tak wiecej juz nie urosne, ale te 180 juz mam

...jaka to radosc? :)))
              • Gość: Malwina Re: Mezczyzni, kobiety IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 04.07.03, 15:39
                bo reszta gra ?

a czy masz zgrabne nogi ?
                • re_ne Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 15:43

> bo reszta gra ?
                  >
                  > a czy masz zgrabne nogi ?

Oj BARDZO!!! Powaznie. dlugie, zgrabne, i kudlate :))) ale i tak, wiem ze cos
                  mnie malwino nie lubisz, wiec na nic to polykanie :(

• Gość: Malwina Re: Mezczyzni, kobiety IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 04.07.03, 15:49
                    nie przejmuj sie - najwazniejsze te nogi
                    to klucz sukcesu
                    • re_ne Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 15:54
                      Nie. Nogi nie sa najwazniejsze. Najwazniejsze jest to, zeby byly te same
                      wibracje, bo jesli nie sa takie same, to nie ma rezonsu, i szkoda tylko pradu.
                      • Gość: Malwina Re: Mezczyzni, kobiety IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 04.07.03, 15:57
                        eeeh, mylisz sie rene
                        mowie ci ze nogi a ty nic zrozumiec nie chcesz :-(
                        • re_ne Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 16:03

> eeeh, mylisz sie rene
                          > mowie ci ze nogi a ty nic zrozumiec nie chcesz :-(

No tyz przeciez powiedzialem ci malwino, ze mam zgrabniejsze nogi niz te od
                          stolu, ale ty dalej mnie nie lubisz!!!
                          Ale pewno ze chce, ...zrozumiec. I jak?
                          • Gość: Malwina Re: Mezczyzni, kobiety IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 04.07.03, 16:04
                            no to udowodnij !
                            • re_ne Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 16:06
                              ze mam 2 nogi?
                              • Gość: Malwina Re: Mezczyzni, kobiety IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 04.07.03, 16:09
                                ze zgrabne ! banane !
                                • re_ne Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 16:19
                                  malwino, jaja sobie robisz? Jak chcesz zobaczyc co mam na strychu, to
                                  zapraszam na priva.
                • Gość: jar Re: Mezczyzni, kobiety IP: *.ppi-sa.com.pl 04.07.03, 23:10
                  aj waj...gadasz jakby to nogi byly najwazniejsze..liczy sie
                  f..eee....serce..czyz nie hahaha
    • komandos57 [...] 04.07.03, 14:59
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Malwina Re: Mezczyzni, kobiety IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 04.07.03, 15:14
        won do skrzynki zlotko

podpisano : kalafior
    • joanna_1 Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 15:38
      Mam cos dzisiaj dzień na pisanie na forum.
      Mężczyzna wg moich "standardów" lubi tężyznę fizyczną, wyzwania sportowe, nie
      panikuje mi w górach jak burza na Czerwonych Wierchach, zimna krew, gentelmen
      rzecz jasna nie tylko w stosunku do mnie, umie się opiekować, ale umie też
      dominować ( cóz potrzebuję silnej ręki), w lesie upoluje dzika i roznieci
      ognicho, żadne tam loczki na głowie- wolę jak ma ręce umorusane; rezygnuje z
      wczasów na Majorce na konto eco challenge gdzieś w dżungli,moze być
      Dolnośląska; nie boczy się jak kobita chwyta za młotek i gwoździe przybija,
      jest ciekaw moich zainteresowań, motywuje do pracy gdy chmury nad głową, kocha
      ludzi, docenia i szanuje czyjąś inność, jest świetnym pedagogiem w
      przedstawianiu swoich pasji. Potrafi spojrzeć na swiat moimi oczami, moimi
      wartościami.
      Problem=sprawa do obgadania i roziązania, a nie spiętrzania.
      I tak sie składa, że mój ideał, to mój mąż. Prawdziwy fuks.
      • re_ne Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 15:46
        A czy Twoj fuksek przestal juz klamac? Bo cos kiedys sie na niego skarzylas?
        • joanna_1 Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 16:06
          Trzepiemy archiwum?
          Dobrze, dobrze, porządki to dobra rzecz.Dużo się mozna dowiedziec o trzepiącym
          również.

Ale wracając do mysli przewodniej, liczy sie intencja, motywacja i skala
          przedsięwzięcia. Umiem sobie z tym radzic, bo zacięcie pedagogiczne równiez
          posiadam.Konkury pozostaw już samym zainteresowanym.
          • re_ne Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 16:17
            Joanno, nie jestem z tych trzepiacych, tylko jakos tak to zapamnietalem. I
            pozniej chcialem nawet do tego nawiazac, bo doczytalem sie w jakiejs
            psychologii fachowej definicji tej dolegliwosci, i skad cos takiego sie bierze.
            Nazwy na to w tej chwili sobie nie przypominam, ale pamietam, ze przeawznie
            wystepuje to u dzieci, i jest skutkiem malego nimi zainteresowania. Dzieci
            przychodza przewaznie do rodzicow z byle klamstwem, byle tylko zwrocic na
            siebie uwage.

Wiec rowniez moze i Ty poswiecasz swojemu mezowi troche za malo uwagi? Nie
            powiedzialem tego absolutnie zlosliwie, bo nie jestem zlosliwy, tylko wlasnie
            cos takiego wyczytalem.

A jesli chcesz trzepac moje archiwum, to nie mam nic przeciwko temu.
            • Gość: Malwina Re: Mezczyzni, kobiety IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 04.07.03, 16:19
              rene ! zamiast trzepac to udowodnij ze masz zgrabne nogi ! ile ich to mnie nie
              obchodzi, mozesz nawet miec piec ale czy zgrabne !?
              no ty mi na zlosc robisz !
              pewnie mnie nie lubisz (tak czuje)
              • agnieszka_z_p Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 18:27
                Re_ne koniecznie udowodnij ,ze masz zgrabne nogi . Powinieneś pokazać nam
                zdjęcie swoich nóg. Jeśli nie pokażesz, to znaczy ,że coś ukrywasz i kręcisz
                razem z grupą niemiecką, która ukrywa przed nami ,że masz nogi krótkie i krzywe.
                To jest ostatnia podłość tak robić i ja wiem co mam o tym mysleć.
                Ale spływa to po mnie jak woda po rynnie, tylko koniecznie pokaż to zdjęcie,
                albo przeslij wszystkim na priva.
                A.
                • Gość: Malwina Re: Mezczyzni, kobiety IP: *.d1.club-internet.fr 04.07.03, 18:35
                  nareszcie ktos mnie popiera w mojej nieustajacej prosbie
                  rene ty chyba ze mnie kpisz
                  nie wiem co o tym myslec
                  napisalam do ciebie wiele razy a ty lekcewazysz
                  nawet myslalam sie obrazic ale mnie przekonano ze nie powinnam
                  wiec slucham
                  i czekam na ten dowod
                  • re_ne Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 18:57
                    Malwino, kpisz, to ty sobie ze mnie, i mnie baaaardzo lekcewazysz.
                    Dostalas od kogos moje zdjecie i ty wiesz z jakim typem rozmawiasz.
                    Ja natomiast rozmawiam z klawiatura, i wcale mnie to nie bawi. Dlaczego nie
                    moge wiedziec jak wygladasz? Chyba nie jestes brzydsza od miotly, a nawet jesli
                    to co?
                    To jak robimy? Jesli chcesz ze mna gadac - to moj adres znasz. A jak nie, to
                    wole grac w warcaby.
                    • Gość: Malwina Re: Mezczyzni, kobiety IP: *.d1.club-internet.fr 04.07.03, 19:06
                      rene, nie musze miec twego zdjecia - przeciez najwazniejsze mi napisales
                      no i do licha olewam ! ja chce nogi i koniec !
                      • re_ne Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 19:08
                        jak to nie musisz miec??? przeciez 1 juz masz!
                        • Gość: Malwina Re: Mezczyzni, kobiety IP: *.d1.club-internet.fr 04.07.03, 19:11
                          przeciez ci mowie ze chce zobaczyc zgrabne nogi a ty swoje
                          no wiesz ...
                          • re_ne Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 19:14
                            wiem! ide grac w warcaby
                          • Gość: jar Re: Mezczyzni, kobiety IP: *.ppi-sa.com.pl 04.07.03, 23:17
                            eee... a moze bysmy zobaczyli moze 4 ry nogi? hmmm... hahahaha
    • cossa Re: Mezczyzni, kobiety 04.07.03, 22:16
      teoretycznie mozna snuc..:)
      a praktycznie - by druga osoba wypelniala nas tam, gdzie
      sami nie dajemy rady, albo nam sie po prostu nie chce :)

no... moze nie u kazdego, ale jak wiadomo kazdy wyjatek.. ;)

cossa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka