soniiia 04.09.07, 22:21 znacie może jakiś dobrych psychologów w Toruniu? tak tak to poprosze o ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_adam Re: Psycholodzy Toruń? 05.09.07, 06:30 a co chcesz zrobić z tą ulicą? zostać ulicznicą? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.chomik Re: Psycholodzy Toruń? 14.10.07, 20:25 Polecam pania Barbarę Krzemińską z Torunia. Skuteczna, kompetentna, miła, ma bardzo przytulny gabinet. Tel. 608 498 823. www.psychoterapia.sos.pl Odpowiedz Link Zgłoś
justyna834 Re: Psycholodzy Toruń? 14.10.07, 20:30 polecam Monike Trzcińską ma gabinet w citomedzie mila sympatyczna i pomocna Odpowiedz Link Zgłoś
kaisa28 Re: Psycholodzy Toruń? 24.04.14, 21:53 Polecam Dominikę Łęcką z motylarni. www.motylarnia.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kaisa28 Re: Psycholodzy Toruń? 27.04.14, 17:45 Polecam Ci Motylarnię w Toruniu na szerokiej. To ośrodek wyłącznie dla kobiet, pierwszą wizytę mają za darmo. Moja mama tam chodzila i jest bardzo zadowolona. Dominika Łęcka jest konkretna i wymagająca, a do tego nie zdziera. Jak się okaże, ze jest lepiej to nie przeciąga bez powodu Odpowiedz Link Zgłoś
42jagoda Re: Psycholodzy Toruń? 03.08.15, 14:32 Pani Nadzieja Och - najlepszy psycholog w Toruniu ! serdcznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
42jagoda Re: Psycholodzy Toruń? 03.08.15, 14:33 Pani Nadzieja Och najlepszy psycholog w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
1klementyna Re: Psycholodzy Toruń? 09.09.16, 10:42 Psycholog to nie lekarz. Lekarzem jest psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
ewel33 Re: Psycholodzy Toruń? 09.09.16, 12:18 Bardziej mnie interesuje gdzie można się umówić na wizytę, niż to, że popełniłam błąd, a treść pytania jest zrozumiała. Dziękuję za poprawienie mojego niefortunnego błędu, jednak dalej nie wiem gdzie mam szukać Pani Nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyto48 Re: Psycholodzy Toruń? 08.12.15, 07:38 Ja wiem o dobrych osiągach Moniki Bronisz. Jest to psycholog ze sporym doświadczeniem. Od czasu do czasu są z nią wywiady dot. psychoterapii w "Nowościach". Strona www:www.monikabronisz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krzyto48 Re: Psycholodzy Toruń? 18.04.16, 14:16 Nie wiem czy pytanie aktualne, ale polecam solidnego psychologa w Toruniu, właściwie psycholożkę. Nazywa się Monika Bronisz, ma stronę www.monikabronisz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
the-bee Re: Psycholodzy Toruń? 29.04.16, 08:50 Halina Szymanowska gabinetinspiracja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pablo1971pablo Re: Psycholodzy Toruń? 15.06.16, 22:18 Osobiście i z czystym sercem polecam p. Annę Proch. To kobieta psycholog o wielkim wewnętrznym cieple, uśmiechu, zrozumieniu i empatii do człowieka. Nie jest typowym psychologiem, nie ma typowych metod rozmowy. Pracuje bardzo intuicyjnie, z wyczuciem. Jej innowacyjnością nie jest szukanie problemów i skupianie się na nich ale znalezienie rozwiązania i mówienie o pozytywach. Podczas sesji można poczuć się jak w rozmowie z kimś bliskim komu ufamy. Pomogła wielu moim znajomym, a teraz mi pomaga i widzę efekty. Dodatkowo jako chyba jedna z pierwszych psychologów w Toruniu posiada międzynarodowy certyfikat hipnozy klinicznej, która naprawdę można zdziałać cuda. Stosuje metodę hipnoterapii w trudnych przypadkach, specjalizuje się w depresji i ma osiągnięcia. Polecam ją z czystym sumieniem. Aha i ostatnimi czasy jest w stanie dojechać do pacjenta do domu na terapię, mojemu koledze bardzo to odpowiada, nie wychodzi z domu od kilku lat. Jeśli kotoś chce dowiedzieć się czegoś więcej niech wejdzie na stronę www.annaproch-psycholog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madry55 Re: Psycholodzy Toruń? 26.01.17, 10:55 Polecam Darię Sumińską, przede wszystkim jest zaangażowana i nie ocenia, jak się zdarza u innych - jej strona psycholog-suminska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madry55 Re: Psycholodzy Toruń? 26.01.17, 10:57 Polecam Darię Sumińską, przede wszystkim jest zaangażowana i nie ocenia, jak się zdarza u innych - jej strona psycholog-suminska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jaan44 Re: Psycholodzy Toruń? 08.07.17, 13:03 Psycholog Monika Bronisz. Adres gabinetu i dane kontaktowe znajdziesz na jej stronie www.monikabronisz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
avferis Re: Psycholodzy Toruń? 19.07.17, 12:52 Polecam sprawdzić tutaj: psychoterapia-nysa.com.pl/ u mnie w rodzinie był przypadek, z którym sobie poradzili, może tak samo i u Ciebie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
witaj8 Re: Psycholodzy Toruń? 24.09.17, 17:48 Toruń,taaa...to miasto czesze beret,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś