ala.l 28.09.07, 22:42 a Jasiek powiedzial ze Ty jestes tak samo tepa jak ja.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
synvilla Re: Psychogoro 28.09.07, 22:45 A ja myslalam, ze psychoguru jest mezczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Psychogoro 28.09.07, 22:47 A Ty widzialas ostatnio jakiegos ,godnego tego miana.. na marginesie..? ja tez tak myslalam..ale to w koncu nie wazne.. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Podtrzymuje 28.09.07, 23:15 Psychoguru wali stechlymi ksiazkami z piwnicy wstecznicy :") Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Podtrzymuje 28.09.07, 23:18 Jasiek wypil kilka glebszych..teraz nagada nam do sluchu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Podtrzymuje 28.09.07, 23:21 Ty to glucha jestes, a ja bardzo wstrzemiezliwy, pomylka :") Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Podtrzymuje 28.09.07, 23:31 jan_stereo napisał: > Ty to glucha jestes, a ja bardzo wstrzemiezliwy, pomylka :") a- Odpowiedz Link Zgłoś
blackisblack Re: Podtrzymuje 30.09.07, 05:05 e_w_a_g_5 napisała: > a co Ty tu robisz o tej porze ala? to samo co ewa spadła z drzewa rozdaje głupotę i wredotę Odpowiedz Link Zgłoś
synvilla ReA ja tam szczezre się przyznam,że... 29.09.07, 13:34 Lubię czytać psychoguru. Więcej, wolę sobie poczytać psychoguru niż 10 innych osób nie majacych specjalnie nic ciekawego do powiedzenia i zasklepione w swoim 'nieomylnym ego' nie dajacym nic a nic innym ludziom.Psychoguru wnosi bardzo duzo konkretnej wiedzy w te forum. Nie ważne czy \psychoguru\ jest panią czy też panem, ważne ze pisze, a ja jestem stałą czytelniczką wypowiedzi psychoguru. Sama lubiłam swego czasu dużo czytać na temat psychologii, szukać rozwiażań itp, jednak tak konkretnej wiedzy nie zdobywa się jedynie poprzez ksiazki. Więc dajcie spokój psychohuru, niech pisze ku uldze naszych dusz. Odpowiedz Link Zgłoś