jan_stereo 14.10.07, 01:41 Wlasnie slucham sobie bad boy billa, super sie przy tym nastraja do spania,nawet zdjecia wakacyjne tak nie mula duszy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunsilk Re: Dzwieki na sen 14.10.07, 02:55 dla mnie najlepszy przy zasypianiu jest dave matthews band... z reszta DMB, wg mnie, jest dobry na wszystko. ta muzyka jest idealna to spania, do lozka, do pracy, do relaksu, do podrozy, jako tlo do wszystkiego, a takze jako muzyka sama w sobie... jestem przeszczesliwa, bo wczoraj wreszcie dotarl do mnie moj ostatni zakup, "special edition 8 cds + 1 dvd set" - album koncertowy, perelka w mojej kolekcji. wiec od rana do rana DMB. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotyswit Re: Dzwieki na sen 15.10.07, 00:19 William Basinski pl.youtube.com/watch?v=PUhimrxosdw Pan American pl.youtube.com/watch?v=6BNKKTXwZjQLabradford pl.youtube.com/watch?v=WfFdk7vngvQ ciekawych snów :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotyswit Re: Dzwieki na sen 15.10.07, 00:33 poprawka: William Basinski pl.youtube.com/watch?v=PUhimrxosdw Pan American pl.youtube.com/watch?v=6BNKKTXwZjQ Labradford pl.youtube.com/watch?v=WfFdk7vngvQ ciekawych snów :) Odpowiedz Link Zgłoś