komandos57 28.07.03, 21:48 Ciesze sie ze jestes.Nic dodac,nic ujac.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cossa Re: Cossa,milo ze jestes. 28.07.03, 21:50 a jesli powiem, ze ciesze sie bardzo ze jestes i ze Ciebie widze? i ze pozdrawiam :) co Ty na to Zolnierzyq?:) cossa komandos57 napisał: > Ciesze sie ze jestes.Nic dodac,nic ujac.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Cossa,milo ze jestes. 28.07.03, 21:56 Widziale "najazd"na Ciebie. Szczerze Ci powiem ze mialem tu nie wracac.Kiedy jednak zobaczylem ze ta_co fruwa na miotle wypila dzban fekalii i zaczela lajac wszystkich,zdecydowalem wrocic. Zastanawia mnie tylko jedna sprawa.Dlaczego Ryba ulegl i tlumaczyl sie tej poczwarce?Dlaczego inni?A Ty pozostalas soba.I za to Cie bardzo lubie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Cossa,milo ze jestes. 28.07.03, 22:13 komandosie, alez to wszystko bylo juz daaawno temu:) zycie toczy sie dalej, forum sie zmienia, tasuje. kto o tym juz pamieta?:) zrzuciles rybie walonki?? ;) cossa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Cossa,milo ze jestes. 28.07.03, 22:21 Dawno,ale nie mialem sposobnosci wypowiedziec sie w tej kwestii. Rybie walonki rzucilem.Aczkolwiek nie jestem powien czy je odnajdzie.Nakleilem blyszczace paski na kaloszki.Jak mi podziekuje,to znaczy ze znalazl.Musze dbac o niego.Bo gosc moze sobie piety odmrozic i bede go mial na sumieniu.A tak Mila Cosso,niesmialo pytam,moze Ty?Moze waloneczki dla Ciebie?Byloby mi bardzo przyjemnie.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Cossa,milo ze jestes. 28.07.03, 22:39 myslalam, ze mi tego nigdy juz nie zaproponujesz ;) pragne, chce, pozadam ;) rozmiar 39, ale wlicz jeszcze w to slome pozdrawiam szczerze uradowana cossa komandos57 napisał: Moze waloneczki dla Ciebie?Byloby mi bardzo > przyjemnie.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Cossa,milo ze jestes. 28.07.03, 22:51 Wiesz Cossa,to same korzysci.I cieplo w nogi,i kaloszki wody nie przepuszcza,i w naglych wypadkach mozna wykorzystac sloe jako papier toaletowy.Szkoda ze wytrawni forumowicze tego nie znaja. Wiec walonki dla Ciebie sa "zaklepane" Chce Ci powiedziec ,ze kiedy bylem w Polsce nad jeziorem i nogi trzymalem w wodzie,ryby wywracaly sie do gory brzuchami.Za smiechu chyba?Glupie ryby!Nie widzialy faceta w walonkach.A wszystkie przechwalaly sie ze wystepuja na Forum zwacym sie psychologia. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Cossa,milo ze jestes. 28.07.03, 23:00 nie znasz innego powodu dla ktorego mogly rybki pokazac brzuszki? moze chcialy bys je pogilgal sloma?:) cossa pees. wiec tez i ja tam musialam byc!:) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Cossa,milo ze jestes. 28.07.03, 23:09 Nieeeeeeeeeeeee.To byly profesjonalne forumowiczki.Wielonikowki. Sadze ze jednak slomy nie zmienialem w waloneczkach dosyc dlugo i aromaty tak na nie podzialaly.Bo one plywaly i plywaly i plywaly tymi brzuszyskami do gory.Tak jak by chcialy opalic sie.Nastepnego dnia rano tez plywaly. A moze one walonkowy aromat potraktowaly jak narkotyk?A moze ja przedawkowalem? Ale Ty dostanies nowiusienkie.Piekne.Balowe. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Cossa,milo ze jestes. 28.07.03, 23:15 piekne, balowe? cudo!:) a w tonacji rozowej zdarzaja sie?:) zajrzyj do poczty:) cossa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Cossa,milo ze jestes. 28.07.03, 23:32 Cossa,smialo mozesz pisac publicznie ze potrzebujesz lakierowane kaloszki.To przeciez nic takiego.Mam lakierowane tez.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Cossa,milo ze jestes. 29.07.03, 00:39 alez ja sie nie krepuje jedynie myslalam, ze mam fikusne gusta i nie sprostasz:) pozdrawiam cieplo:) cossa komandos57 napisał: > Cossa,smialo mozesz pisac publicznie ze potrzebujesz lakierowane kaloszki.To > przeciez nic takiego.Mam lakierowane tez.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Zaraz, chwileczke... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 29.07.03, 00:33 Dajcie mi jeszcze kilka dni zebym do siebie doszedl po moich urlopowych eskapadach. Znowu zaczne tu pisac, bo mam bardzo duzo do powiedzenia...:) Pozdr. ryb (wcale nie niski, lysy i gruby, tylko wielkie 190cm brzydkie rybsko) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Zaraz, chwileczke... 29.07.03, 00:36 A gdzie urlopujesz?Nawet mnie teskno do Ciebie.Waloneczki rzucilem nad Londynem.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Zaraz, chwileczke... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 29.07.03, 00:44 Urlopowalem. pojezdzilem troche po swiecie i teraz trzeba za to wszystko zaplacic doganiajac prace, odpowiadac na dziesiatki durnych listow, telefonow itd...Czasami zastanawiam sie czy warto wyjezdzac na urlop. Walonkow nie dostalem, a szkoda... Pozdr. ryb PS. Wroce jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Zaraz, chwileczke... 29.07.03, 00:40 Rybie, widze ze na biezaco jestes:) gdzies sie urlopowal? nie mow, ze nad woda, bo nie uwierze:) pozdrawiam cossa Gość portalu: ryb napisał(a): > ryb (wcale nie niski, lysy i gruby, tylko wielkie 190cm brzydkie rybsko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Zaraz, chwileczke... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 29.07.03, 00:50 cossa napisała: > Rybie, widze ze na biezaco jestes:) > To tylko kwestia szczescia, czytalem tylko kilka watkow:) > gdzies sie urlopowal? > nie mow, ze nad woda, bo nie uwierze:) > pozdrawiam > cossa Nie bede pisal, bo nie chce denerwowac szanownych bywalcow tego forum, ale woda tez byla, ognista rowniez :))) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Cossa,milo ze jestes. 29.07.03, 00:43 Jednak moje walonki oddzialywuja na ryby.Teraz mam pietra.Moze Ryba znalazl je i tez zasnal.Oby sie przebudzil. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Cossa,milo ze jestes. 29.07.03, 00:52 Wiesz Cossa ze on okresla sie wlasciwie.Ryb.Bo 90 kg i 190 cm to nie mozna nazwac ryka czy rybcia.To rekin.Ale niech tam.Takich tez w oceanie potrzeba.Bo kto by zjadal male rybki?Jutro zapytamy go czy jest ryba drapiezna? Odpowiedz Link Zgłoś