Gość: Toi IP: *.cm-upc.chello.se 19.12.01, 01:10 Szlag mi wlasnie trafil gazetowa, i mnie razem z nia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwieto Re: do mariposy / do kwieto 19.12.01, 01:42 Trudno, przynajmniej sie dzis wyspisz, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi Re: do mariposy / do kwieto IP: *.cm-upc.chello.se 19.12.01, 02:12 Wyspie sie po smierci. Skrzyneczka jak wiecie odblokowala sie, a teraz wszyscy idziemy spac... Aaa-a kotki, eee, dwa... Mariposa, wedle moich obliczen (hahahaha) u Ciebie jest po osmej rano albo po dziewiatej albo po siodmej, hmm, to chyba nie idziesz spac. Czy Winona R. wyskoczyla juz w szlafroku po mleko i bulki, eee, przepraszam, cornflakes?... ;))) Buziaki dla Ciebie szczegolniaste, juz Ty wiesz dlaczego pa-pa-pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasia Re: do mariposy / do kwieto IP: *.devs.futuro.pl 19.12.01, 02:16 Toi, a czy moje wypociny dotarły do Cię na tę okoliczność? bo do mnie wróciły... wysłałam ponownie, czy coś z tego wynikło? Całuję, J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi Re: do mariposy / do kwieto IP: *.cm-upc.chello.se 19.12.01, 02:20 Kiedy wyslalas? Na razie nic nie mam. Cmoq Do mariposy i reszty. Pardon. Jest popoludnie, zadne tam cornflakes. Oprocz dodawania i odejmowania myli mi sie jeszcze prawa z lewa, pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi Re: do mariposy / do kwieto IP: *.cm-upc.chello.se 20.12.01, 00:37 Znowu cos nie tak!!!!!!!!!!!!!!!! mariposa - wszystko O.K., to te skrzynki!!! Co do dalszych krokow wiadomo z czym niech wiadomo kto cos wymysli Caluuuuuuuuusy Ide spac, bo umieram dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś