negra28 05.08.03, 01:04 czy jesteście zadowoleni ze swojego życia i czy potraficie zmieniać w nim to, co można zmienić oraz czy pogodziliście się z tym, czego nie można zmienić i dlaczego? Pozdrawiam, Negra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mary Re: Witam wszystkich! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.03, 01:15 Negra ,jestem bardzo niezadowolona,ale juz powoli dochodze do tego jak to zrobic,zeby to zmienic... Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Mary! 05.08.03, 12:54 coz, przykro mi...wysyłam do Ciebie dobre fluidy! trzymaj sie cieplutko! Negra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Witam wszystkich! IP: 195.136.33.* 05.08.03, 07:49 zadowolony, staram sie zmienic to co moge, nie zawsze mi sie udaje niestety, trudno..a czego nie moge zmienic?..hmm.. no nie moge jakos w totka wygrac, a tak sie staram :(( > czy jesteście zadowoleni ze swojego życia i czy potraficie zmieniać w nim to, > co można zmienić oraz czy pogodziliście się z tym, czego nie można zmienić i > dlaczego? > Pozdrawiam, > Negra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Witam wszystkich! IP: *.d1.club-internet.fr 05.08.03, 12:02 jestem zadowolona z zycia w ogole Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Malwino! 05.08.03, 12:57 to niech Ci tak zostanie in saecula saeculorum amen. Negra Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Jar! 05.08.03, 12:56 właśnie dlatego, że się tak bardzo starasz, nie wygrywasz i nie wygrasz...gdybyś olał sprawę - wygrałbyś natychmiast milion w $$! zbyt duża motywacja moze być zgubna w skutkach, tak bardzo chcesz, że az Ci nie wychodzi, zresztą w innej sferze zycia, zwłaszcza u mężczyzn, jest podobnie... pozdrawiam, negra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dkenka Re: Witam wszystkich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 10:56 Ty tutaj NEG!!?? Powodzenia na psycho....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Wiesz co, Dkenko! 06.08.03, 11:55 tylko byś się natrząsała... w końcu psycho(lka) na psycho to nihil novi sub sole... :-) pozdrawiam Cię serdecznie Negra Odpowiedz Link Zgłoś