procura 17.02.08, 23:38 czy jak sie ludzie spotykaja pierwszy raz w zyciu i ida do lozka, ale nie uprawiaja seksu, tylko tak leza i sie przytulaja, to co to wlasciwie oznacza? bo sie ostatnio nad tym zastanawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt nic nie oznacza 17.02.08, 23:47 jest to przytulanie, tyle ze na lezaco, a nie seks. i od przytlania na stojaco w zasadzie rozni sie tylko pozycja :) Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: nic nie oznacza 17.02.08, 23:53 Ale zinterpretuję to. Oznacza, że ona nie ogoliła nóg a on ma ocdiski od paska, bo ukrywa brzuch i wstydzą się jedno przed drugim :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: seks bez seksu 18.02.08, 10:56 A dla mnie to jest po prostu miła chwila. czemu tak zaraz się wyśmiewacie? czy zaraz musi być.......? Odpowiedz Link Zgłoś
veroy Re: seks bez seksu 18.02.08, 11:21 oznacza to, ze oboje by mieli ochote na seks, ale laska nie chce wyjsc na latwa a facet na naciskacza. ewentualnie laska nie ogolila nog :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarylemur Re: seks bez seksu 18.02.08, 18:28 a mi sie bardzo podoba oczywiscie jest to nieco dziwny i absolutnie nieuniwersalny sposob nawiazywania blizszej znajomosci zalezy od osoby splotu okolicznosci moze takze fazy cyklu? a jednak mi sie podoba i to niekoniecznie jako forma zastepcza dla seksu gdy nie ogolilam nog znacznie lepiej niz seks zaspokaja moja potrzebe bliskosci Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: seks bez seksu 18.02.08, 19:12 procura napisała: > uprawiaja seksu, tylko tak leza i sie przytulaja, to co to wlasciwie >oznacza? Być może uważają, że seks jest zbyt fajny, żeby go uprawiać przed ślubem. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: seks bez seksu 18.02.08, 20:32 jeśli przytulaniu towarzyszą choćby najlżejsze odczucia seksualne to to JEST seks i tak to tzreba nazywać przytulanie bez elemntu erotycznego zdarza sie abrdzo zradko najczesciej w stosunku do dzieci rodziców lub przyjaciół natomiast nei sądz ze seks to tylko kopoluacja bo bardzo zubażasz rangę i bogactwo seksu jest całkiem niemało facetów którzy nie lubią za szybko potrzebują czasu aby inni może i sami chcieliby ale : boja sie czegoś zepsuć sa bardzo nieśmiali maja wady lub mankamenty z powodu których są zahamowani i potrzebują czasu jeszcze inni cynicznie lub w wyrafinowany sposób (bo to może mieć różne podłoże i motywację) czekają aby bardziej zaostrzyć sobie apetyt i podniecić partnerkę Odpowiedz Link Zgłoś
spinline Re: Czasami 18.02.08, 21:27 'seks bez seksu' ma w sobie więcej seksu niż "cały akapit przeczytany do końca...". Odpowiedz Link Zgłoś