makabraaaa 05.03.08, 17:11 mam prośbe może ktoś dysponuje materiałami o lęku szkolnym pisze prace magisterską na ten temat i mam mało zebranych badań na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: lęk szkolny 05.03.08, 18:32 w pracy magisterskiej to ty powinnaś przedstawić wyniki własnych badań, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
rumnieburak Re: lęk szkolny 05.03.08, 18:56 ksieni_smutnego_pierdofonu napisała: > w pracy magisterskiej to ty powinnaś przedstawić wyniki własnych badań, czyż ni > e? hehehe, to pewnie zależy od uczelni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: lęk szkolny 05.03.08, 19:19 masz rację... zakotwiczyłam się w standardach mojej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
makabraaaa Re: lęk szkolny 06.03.08, 13:01 Jasne że tak ale musze swoje wyniki porównać z wcześniejszymi badaniami,żeby mieć jakieś odniesienie w części końcowej czyli dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
makabraaaa Re: lęk szkolny 06.03.08, 12:59 ksieni_smutnego_pierdofonu napisała: > w pracy magisterskiej to ty powinnaś przedstawić wyniki własnych badań, czyż ni > e? Oczywiście, że tak ale musze je porównać z wynikami wcześniejszymi,żeby było jakieś odniesienie w części końcowej - dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
hatroha Re: lęk szkolny 05.03.08, 22:33 Mój lek szkolny był tak szalenie metafizyczny, że żadne badanie nie jest wstanie ogarnąć stresu którym nasiąkłem przez te ...kilkanaście lat- po takiej szkole od razu mógłbym iść na poligon i łapać w locie granaty. Najbardziej bałem się księdza które zawsze gryzł mnie w ucho na powitanie. W dalszej kolejności bałem się wu-efu i piłki lekarskiej... Chcesz materiał, posłuchaj sobie O.N.A... pl.youtube.com/watch?v=ZKDBHayDH_Q w pewnym sensie klimat tej muzy można odnieść do szkoły ( mocno naciągając treść) Odpowiedz Link Zgłoś
akwarysta84 Re: lęk szkolny 05.03.08, 23:47 Czyżby ogarnoł cię lęk przed niezaliczeniem pracy ?... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
makabraaaa Re: lęk szkolny 06.03.08, 13:07 Prace mam już napisaną prawie, super promotor bardzo mi pomógł, więc luz. Odpowiedz Link Zgłoś