Dodaj do ulubionych

lęk szkolny

05.03.08, 17:11
mam prośbe może ktoś dysponuje materiałami o lęku szkolnym pisze prace magisterską na ten temat i mam mało zebranych badań na ten temat
Obserwuj wątek
    • ksieni_smutnego_pierdofonu Re: lęk szkolny 05.03.08, 18:32
      w pracy magisterskiej to ty powinnaś przedstawić wyniki własnych badań, czyż nie?
      • rumnieburak Re: lęk szkolny 05.03.08, 18:56
        ksieni_smutnego_pierdofonu napisała:

> w pracy magisterskiej to ty powinnaś przedstawić wyniki własnych badań, czyż ni
        > e?

hehehe, to pewnie zależy od uczelni ;)
        • ksieni_smutnego_pierdofonu Re: lęk szkolny 05.03.08, 19:19
          masz rację... zakotwiczyłam się w standardach mojej :-)
        • makabraaaa Re: lęk szkolny 06.03.08, 13:01
          Jasne że tak ale musze swoje wyniki porównać z wcześniejszymi badaniami,żeby mieć jakieś odniesienie w części końcowej czyli dyskusji
      • makabraaaa Re: lęk szkolny 06.03.08, 12:59
        ksieni_smutnego_pierdofonu napisała:

> w pracy magisterskiej to ty powinnaś przedstawić wyniki własnych badań, czyż ni
        > e?

Oczywiście, że tak ale musze je porównać z wynikami wcześniejszymi,żeby było jakieś odniesienie w części końcowej - dyskusji.
    • hatroha Re: lęk szkolny 05.03.08, 22:33
      Mój lek szkolny był tak szalenie metafizyczny, że żadne badanie nie jest wstanie
      ogarnąć stresu którym nasiąkłem przez te ...kilkanaście lat- po takiej szkole od
      razu mógłbym iść na poligon i łapać w locie granaty.
      Najbardziej bałem się księdza które zawsze gryzł mnie w ucho na powitanie. W
      dalszej kolejności bałem się wu-efu i piłki lekarskiej...
      Chcesz materiał, posłuchaj sobie O.N.A...
      pl.youtube.com/watch?v=ZKDBHayDH_Q
      w pewnym sensie klimat tej muzy można odnieść do szkoły ( mocno naciągając treść)
    • akwarysta84 Re: lęk szkolny 05.03.08, 23:47
      Czyżby ogarnoł cię lęk przed niezaliczeniem pracy ?... hehe
      • makabraaaa Re: lęk szkolny 06.03.08, 13:07
        Prace mam już napisaną prawie, super promotor bardzo mi pomógł, więc luz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka