Gość: Lola IP: *.icpnet.pl 08.10.03, 19:11 Jak tego unikać. Próbuje omijac mój obiekt z daleka i nic.Nadal musze go widzieć. Pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: girlfriend DLACZEGO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 19:17 nic tak nie dodaje energii i ochoty do pracy i nic sie tak nie przekłada na wyniki! ja od tego mam zawsze lepsze pomysły, fajniej mi sie pracuje i jestem skuteczniejsza. nie rozumiem jak można chcieć unikać... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Tyyy :) 08.10.03, 19:19 Koleżanka czuje się molestowana i chyba jej nie do śmiechu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend kwilunia...FLIRT to jest świętość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 19:21 święte słowo to jest... a Ty je do jednego gara z przestępstwem? uh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: kwilunia...FLIRT to jest świętość 08.10.03, 19:23 Jeżeli "flirt" jest niechciany to jest molestowaniem (z gara feministycznego ;-)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: kwilunia...FLIRT to jest świętość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 19:25 nie - flirt z definicji jest dwuosobowy mylisz go z podrywem lalka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: kwilunia...FLIRT to jest świętość 09.10.03, 01:15 Napisałam "flirt". Czytać nie umiesz, lalka ;-) A tak w ogóle, to autorka powinna się wypowiedziec o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szefowa Re: flirt w pracy? IP: *.zab.citynet.pl / *.citynet.pl 09.10.03, 08:45 W pracy się pracuje a nie flirtuje. OK!.jesli u mnie w pracy zorientowałabym sie ,że ktoś się zabawia w flirtowanie to wylotka. W pracy żadnych romansów i zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: flirt w pracy? IP: 195.136.33.* 09.10.03, 09:27 Szefowo jestes po prostu zaje ...a :) moze sie umowimy na male co nie co? Ubiore sie w skore i wepchne sobie jablko do ust a Ty bdziesz mnie rabac batem po gołym tylku! Zgodz sie! Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :) Mru mru kizi mizi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend mam nadzieję, ze interesy Ci źle idą :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 10:30 bo tego Ci życzę :) co insze sexual misconduct w m-cu pracy, a co insze FLIRT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk nie odpowiedzialas na zaproszenie wiec ... IP: 195.136.33.* 09.10.03, 10:35 pozwole sobie Cie obrazic (a moze nie?) - otóz mam nadziej ze masz głupsza szefowa/szefa od Ciebie samej i ze zrobi Ci wylotke :) ps. nie omieszkam sie za to dzis wieczorem przed siusiu pomodlic :) Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: flirt w pracy? 02.04.04, 15:29 Nastepnym razem powiedz mu ze bardzo ale to bardzo spieszysz sie do toalety odrobic swoj dzienny rytualal..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krylov Re: flirt w pracy? IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.04.04, 20:05 Psycholodzy jebani :) Odpowiedz Link Zgłoś