tea_time 09.10.03, 14:47 Na jakie pytania najtrudniej przyszlo/przychodzi Wam odpowiadac? Tea Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: girlfriend Re: Trudne pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 14:51 "dlaczego mnie kochasz?" Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna ja troszkę od rzeczy 09.10.03, 14:52 Ponoć psycholog nie może zadać pytania, na jakie sam nie jest w stanie odpowiedzieć. Interesujące, prawda? I już zupełnie od rzeczy donoszę, że kawa czekoladowo - miętowa jest niegrzeczna, to znaczy niedobra. Kupiłam w ciemno i się męczymy ze sobą. :) Lubię Tea. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: ja troszkę od rzeczy 09.10.03, 14:56 no i jak prawdziwa Polka nie wywalisz - a rabnij to cholerstwo do smieci No i przestan jakies wymysly "amerykanskie" kupowac - tfuuu > I już zupełnie od rzeczy donoszę, że kawa czekoladowo - miętowa jest > niegrzeczna, to znaczy niedobra. Kupiłam w ciemno i się męczymy ze sobą. > > :) > > Lubię Tea. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Malwino :) a co to ma do rzeczy? 09.10.03, 15:06 Prawdziwa Polka? Kto to taki? :) ja..raczej z tych, co to palą mosty, wyrzucają ludzi z życia, przedmioty też. Listy też :) No problem, kawa ląduje za oknem. Może być? :) Psujemy Tea wątek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ja troszkę od rzeczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 15:13 ale Ty masz Kvinna pomysły - czekoladowo-miętowa...matkoiocórko! Odpowiedz Link Zgłoś
ivek1 Re: Trudne pytania 09.10.03, 15:04 Tato, a dlaczego Ty sie tak patrzysz na ta pania? Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: Trudne pytania 09.10.03, 15:06 Oj, Ivek,Ivek, to nie bylo trudne pytanie, ale trudna odpowiedz:) Ubawiles mnie:) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Re: Trudne pytania 09.10.03, 15:10 Na pytania niewypowiedziane. Widzę je, czają się w czyichś oczach. Nie są zadane (uff..), bo delikwent wie, że i tak nie odpowiem. :I Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Trudne pytania 09.10.03, 15:52 Wychodzimy z księgarni, ulica pełna ludzi i pytanie zadane na głos (czterolatka): Czy dziadziuś ma robaczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selene Re: Trudne pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 17:01 "Czy ty jesteś normalną?" - nauczycielka do mnie przy tablicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selene Re: Trudne pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 17:02 Miało być "normalna" - sorry Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Trudne pytania 09.10.03, 22:53 kwieto napisał: > "o czym myslisz?" :") >............................. o tobie kopniety czubie nie mysle.Koniecznie turnus w Tworkach.buziaczki moj drogi przyjacielu.tylko nie wnerwiaj sie czubusiu.plizzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
lagatta Re: Trudne pytania 09.10.03, 23:53 " Mamus , dlaczego nie umiecie sie z tata dogadac ?" "Mamo , no to jak wiesz ,ze te papierosy sa szkodliwe to czemu ciagle palisz ?" Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Trudne pytania 10.10.03, 00:00 lagatta napisała: > " Mamus , dlaczego nie umiecie sie z tata dogadac ?" > "Mamo , no to jak wiesz ,ze te papierosy sa szkodliwe to czemu ciagle palisz ?" ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, mamus,a to ma byc dowcip?slicznie mamus.hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
lagatta Re: Trudne pytania 10.10.03, 00:09 komandos57 napisał: > lagatta napisała: > > > " Mamus , dlaczego nie umiecie sie z tata dogadac ?" > > "Mamo , no to jak wiesz ,ze te papierosy sa szkodliwe to czemu ciagle > palisz ?" > ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, > mamus,a to ma byc dowcip?slicznie mamus.hihihihihi Jakby nie patrzec , nie mozesz byc moim synem . Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
lagatta Re: Trudne pytania 10.10.03, 00:15 Napisz na priv , to zbyt osobiste pytanie by tak o tym na forum . Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Trudne pytania 10.10.03, 00:20 lagatta napisała: ........... pytajac czy plodnas,mialem na mysli plodnosc tworcza.ile watkow ostatnio napisalas? twoje krocze i twoja sprawa jezeli chodzi o plodzenie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
lagatta Re: Trudne pytania 10.10.03, 00:24 komandos57 napisał: > lagatta napisała: > ........... > pytajac czy plodnas,mialem na mysli plodnosc tworcza.ile watkow ostatnio > napisalas? twoje krocze i twoja sprawa jezeli chodzi o plodzenie dzieci. o widzisz male nieporozumienie... co do watkow, zadnego .Nieplodnawam Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Trudne pytania 10.10.03, 00:27 lagatta napisała: .Nieplodnawam ....................... ale teraz co chcesz mi powiedziec?chodzi o twoje krocze czy o watki? Odpowiedz Link Zgłoś
lagatta Re: Trudne pytania 10.10.03, 00:32 komandos57 napisał: > lagatta napisała: > .Nieplodnawam > ....................... > ale teraz co chcesz mi powiedziec?chodzi o twoje krocze czy o watki? ano o watki Odpowiedz Link Zgłoś
lagatta Re: Trudne pytania 10.10.03, 01:11 komandos57 napisał: > o nic.bawie sie. > pytaj smialo Co w tym zabawnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Trudne pytania 10.10.03, 01:14 lagatta napisała: > Co w tym zabawnego ? ////////w czym?jasniej prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
lagatta Re: Trudne pytania 10.10.03, 01:16 komandos57 napisał: > lagatta napisała: > > Co w tym zabawnego ? > ////////w czym?jasniej prosze! Co cie konkretnie tak bawi ? Odpowiedz Link Zgłoś
lagatta Re: Trudne pytania 10.10.03, 01:32 komandos57 napisał: > idiotyzm Czasem w moim mniemaniu miewasz racje , ale generalnie mamy inne poczucie humoru.Ale coz ... buziaczki i dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: Trudne pytania 10.10.03, 13:13 [Podczas sprawy rozwodowej przy ustalaniu wysokosci alimentow] "Czy jest Pani osoba zaradna?":) Tea Odpowiedz Link Zgłoś