Dodaj do ulubionych

wiem co jest Komandosowi!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 22:39
przesłanki:

-tęsknota za fajnymi chłopakami
-noszenie stringów podczas spotkań z facetami
-noszenie prezerwatywy na głowie
-częste sprawdzanie swojego stanu fizjologicznego plus publikacja obserwacji
-obsesja na punkcie sprzedaży ciała
-cyfra w nicku i to az 57!

diagnoza schorzenia:
fallusomania

;))))
Obserwuj wątek
    • komandos57 Re: wiem co jest Komandosowi! 19.10.03, 22:41
      zgadlas kurwo uposledzona na umysle. buziaczki za tak trafna diagnoze.
      • moc_ca Źródło wiadomości o innych 19.10.03, 22:56
        Nie dziwię się tej wiedzy.Kiedy koń bez skrzydeł posiada osławiony już na forum
        psychologia 'zmysł tekstu' wówczas wnioski (jak powyzsze o komandosie) rzucają
        mu się na mózg i wtedy wątki (jak ten) wylatują spod kopytek jeden po
        drugim,bez opamiętania.I papatki.I całuski.I pozdrowionka.A dorzućmy jeszcze
        zgrabny epitecik.I wsjo rawno.I OK.I radio Erewań.I aleś ty głoopiutka.
        Dwukropek i trzy nawiasy.
        • Gość: girlfriend Kochasz mnie mec_ca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 22:58
          nic z tego nie będzie, nie masz szczęścia w miłości :)
          • moc_ca Nie przekręcaj mojego nicka 19.10.03, 23:03
            Gość portalu: girlfriend napisał(a):

> nic z tego nie będzie, nie masz szczęścia w miłości :)

Tak znowu ten 'zmysł tekstu'.Rozszyfrowałaś mnie.Ty to masz zmysł tekstu.

Mam pytanie dotyczące twoich potyczek z komandosem ( jedyny wśród
            sprawiedliwych wobec ciebie), czujesz plwociny na twarzy czy ci się zdaje że
            deszcz pada?
            • Gość: girlfriend mec_ca stopień twojej głupoty mnie przeraża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 23:10
              jakby ci to wyjaśnić - a tobie się wydaje ze deszcz pada?
              kilka wątków niżej masz moje credo (do melanii). poczytaj, choć nie spodziewam
              się że pojmiesz, bo to raczej nie na twój standard umysłowy.

pozdrawiam dzierżymordko kończąc ten dialog, bo to nie moja liga :)
              • moc_ca o głupocie girlfriend 19.10.03, 23:21

> jakby ci to wyjaśnić - a tobie się wydaje ze deszcz pada?
                > kilka wątków niżej masz moje credo (do melanii). poczytaj, choć nie
                spodziewam
                > się że pojmiesz, bo to raczej nie na twój standard umysłowy.
                >
                > pozdrawiam dzierżymordko kończąc ten dialog, bo to nie moja liga :)

Biedna kobyło obrażana po stokroć najgorszymi słowami twoja powierzchownośćw
                wiedzy,słownictwie ,chęć błyszczenia za wszelką cenę i twój standard umysłowy
                jest widoczny od kilku miesięcy a twoje credo nie ma znaczenia dla
                nikogo,jeszcze o tym nie wiesz?
                Zbyt trudne do pojęcia dla ciebie mały rozumku jak bardzo jesteś znienawidzona
                i tępiona na forum psychologia?Zajmij się czymś bo net przyćmił ci ostrość
                postrzegania rzeczywistości.Obrażasz innych bo sama jesteś obrażana,wymyślasz
                infantylne przezwiska aby zrekompensować własne upokorzenia.jesteś obrzydliwa.
                Żegnaj na zawsze.
                • Gość: girlfriend mec_ca idź spać kabarecie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 23:23
                  od kilku miesięcy - wesołe ;))))))

bez odbioru dzierżymordko.
                • malvvina Re: o głupocie girlfriend 20.10.03, 00:36
                  to sie nazywa brac swe marzenia za real

> Biedna kobyło obrażana po stokroć najgorszymi słowami twoja powierzchownośćw
                  > wiedzy,słownictwie ,chęć błyszczenia za wszelką cenę i twój standard
                  umysłowy
                  > jest widoczny od kilku miesięcy a twoje credo nie ma znaczenia dla
                  > nikogo,jeszcze o tym nie wiesz?
                  > Zbyt trudne do pojęcia dla ciebie mały rozumku jak bardzo jesteś
                  znienawidzona
                  > i tępiona na forum psychologia?Zajmij się czymś bo net przyćmił ci ostrość
                  > postrzegania rzeczywistości.Obrażasz innych bo sama jesteś
                  obrażana,wymyślasz
                  > infantylne przezwiska aby zrekompensować własne upokorzenia.jesteś
                  obrzydliwa.
                  > Żegnaj na zawsze.
                  >
                  >
                  >
                  >
    • oocohany Re: wiem co jest Komandosowi! 20.10.03, 00:26
      Patrzę na ciebie i nie podoba mi się to, co robisz, girl

Polimeryk
      • neell Re: wiem co jest Komandosowi! 20.10.03, 14:09
        oocohany napisał:

> Patrzę na ciebie i nie podoba mi się to, co robisz, girl
        >
        > Polimeryk

Mało powiedziane nie podoba, rzygać się chce.
        Nie poznaję forum, stało się wielkim, prostackim czaciskiem, dzięki tej niby
        gwieździe, w cudzysłowie to ostatnie słowo oczywiście.
        Czatować na czat! Sio!
        • Gość: girlfriend witamy serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 14:12
          bez wzgledu na to czy jesteś neell czy kolejnym wcieleniem proces-orki :)
          więc sobie rzygnij, byle na siebie :)))
      • Gość: girlfriend Trudno, będziemy musieli się rozstać :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 14:13
        Co się i nawet doskonale składa!
    • alfika Re: wiem co jest Komandosowi! 20.10.03, 14:23
      A co gorsza, wiadomo, co jest paru osobom na forum. To się miało w założeniu
      nazywać "lubię ludzi" he he...
      Teraz to już chyba pozostanie jechać do Trójmiasta i z dzikim błyskiem w oku
      pytać ludzi na ulicach o girlfriend?

A do rene mieli żal :)))
      • neell Re: wiem co jest Komandosowi! 20.10.03, 14:49
        alfika napisała:

> A co gorsza, wiadomo, co jest paru osobom na forum. To się miało w założeniu
        > nazywać "lubię ludzi" he he...
        > Teraz to już chyba pozostanie jechać do Trójmiasta i z dzikim błyskiem w oku
        > pytać ludzi na ulicach o girlfriend?
        >
        > A do rene mieli żal :)))

Nadto miłosierna jesteś, Alfiko w stosunki do G., to powoduje że zarazem mniej
        wiarygodna w tym co o niej piszesz.Podejrzewam że zaśmiewasz się w duchu z jej
        głupoty i cekiniastych popisów na Forum.Jej powitania wystosowane do innych
        nicków, kuksańce rozdawane hojnie, pogardliwe żegnanie niewygodnych ..,
        niemożliwe ze to lubisz i akceptujesz.Podsycaj jej głupawą miłość własną
        uśmiejemy się jeszcze nie raz.
        neell

• Gość: girlfriend powiedz Nilu , co Cie gnębi i kim jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 14:54
          powiedz coś mądrego albo cos zabawnego. Chetnie posłucham :)
          • silverbaum jestem sobie maly Neelu 20.10.03, 14:59
            utopie Cie Krokodylu!
            • Gość: girlfriend Re: jestem sobie maly Neelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 15:46
              see You later,
              alligator :)
        • Gość: alfika Re: cuda czy cóś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 16:14
          Czyżby znalazła się osóbka wiedząca lepiej ode mnie, co myślę, z kogo tu się
          naśmiewam i czym się kieruję???

Dziw nad dziwy, cud prawdziwy :)))

• Gość: girlfriend Re: cuda czy cóś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 16:19
            toż tu nieustannie ktoś wie lepiej od Ciebie co myślisz i skąd czerpiesz
            przychód ;)))))

taka uroda cup_py fusów i spółki :)

już nasi dziadowie batożyli ich dziadów :)))))
            (kopirajty - Jędruś ;)
            • alfika Re: cuda czy cóś? 20.10.03, 16:22
              Wytrwała jestem, przeżyję, chyba że wycieczka skieruje się na Dolny Śląsk, a
              nie do Trójmiasta i mnie usunie niemiłosiernie :)))

A tam, napuszczę znajomych i krewnych :)))
              • Gość: girlfriend Re: cuda czy cóś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 16:25
                niech przyjadą na DŚ - ja też przyjadę :)
                i wybatożę do krwi ;)

a swoją szosą nie przestaje mnie zadziwiać jak puści i zakompleksieni potrafią
                być niektórzy ludzie, trudno - pzreżyjemy :))))
                • alfika Re: cuda czy cóś? 20.10.03, 17:02
                  Jak będziesz straszyć batożeniem, to zacznie forum wyglądać tak:
                  Jajajajak zaaaazazaczniesz straaaa...straaaaszyć babababatototooooo...
                  itd

- a na jąkanie ze strachu to przelewanie wosku tylko pomaga - i skąd ten wosk
                  brać?
                  nie można straszyć, trzeba pokochać :)
                  • Gość: girlfriend Re: cuda czy cóś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 17:06
                    a gdzie ten wosk trzeba lać? i czy gorący? i czy na rany? ;)))

kochać dzierżymordkę to dla mnie za trudne :)
                    mogę kochać melanię prześladowczą i podwójnie dyplomowanego księgowego nawet,
                    ale tą vulgarną mec_cę? a za jakie grzechy przyszłe i czyje? ;)

---
                    " - Ściąć ją! - wrzeszczała Królowa Kier w istnym ataku furii. Ale nikt nie
                    ruszył się z miejsca."

• alfika Re: cuda czy cóś? 20.10.03, 17:11
                      Wosk? Przelewa się nad nieszczęśnikiem :)

Aj, nie pisz melania prześladowcza, bo znowu nakaże mi mleko spożywać :)
                      A ja, choc mleko lubię, nie lubie być posłuszna :)))
                      Wręcz bywam przekorna ;P
                    • moc_ca Re: cuda czy cóś? 20.10.03, 17:13

> a gdzie ten wosk trzeba lać? i czy gorący? i czy na rany? ;)))
                      >
                      > kochać dzierżymordkę to dla mnie za trudne :)
                      > mogę kochać melanię prześladowczą i podwójnie dyplomowanego księgowego nawet,
                      > ale tą vulgarną mec_cę? a za jakie grzechy przyszłe i czyje? ;)
                      >
                      >
                      > ---
                      > " - Ściąć ją! - wrzeszczała Królowa Kier w istnym ataku furii. Ale nikt nie
                      > ruszył się z miejsca."
                      >

Mojaś ty biedna kobyło bez skrzydeł!naprawdę myślisz że jesteś tu królową?
                      Śmieszna babo gdybyś miała mnie pokochać byłby to ostatni dzień mojego życia.
                      a tak w ogóle: 'tę wulgarną' tak należało napisać,zapamiętasz czy to za trudne?
                      • Gość: alfika Re: łooomatko i córko z macocho :( (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 17:15
                        • moc_ca Re: łooomatko i córko z macocho :( 20.10.03, 17:21
                          Tak więc mamy dwie bliźniacze czatówki na forum.zostawiam was same,pławcie się
                          razem w czacim sosie.szkoda cię alfiko
                          • Gość: girlfriend skąd myśl że TY JESTEŚ KRÓLOWĄ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 17:25
                            Chryste...ale mania wielkości....

---
                            " - Ściąć ją! - wrzeszczała Królowa Kier w istnym ataku furii. Ale nikt nie
                            ruszył się z miejsca."
                          • alfika Re: łooomatko i córko z macocho :( 20.10.03, 17:35
                            Mów mi czatówko, dlaczego masz się trzymac nicków - ciebie nie obowiązuje
                            szacunek dla ludzi, którzy nie spełniają twoich oczekiwań.

Choć zaskarbisz sobie moją wdzięczność, jeśli w ogóle nie będziesz do mnie
                            pisywać póki nie zmienisz tonu.
    • komandos57 girlorangutana,uposledzona na umysle. 20.10.03, 19:28
      ze sromem na oku.Tragiczna pojebko.
    • komandos57 Re: wiem co jest Komandosowi! 20.10.03, 19:58

> przesłanki:
      >
      > -tęsknota za fajnymi chłopakami
      > -noszenie stringów podczas spotkań z facetami
      > -noszenie prezerwatywy na głowie
      > -częste sprawdzanie swojego stanu fizjologicznego plus publikacja obserwacji
      > -obsesja na punkcie sprzedaży ciała
      > -cyfra w nicku i to az 57!
      XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
      ty jebnieta suko.masz racje.zawsze masz racje pojebko kwadsratowa.
      >
      > diagnoza schorzenia:
      > fallusomania
      >
      > ;))))
      • Gość: girlfriend Re: wiem co jest Komandosowi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:12
        Komandos, uwierzysz ze ja Cię bardzo lubię?
        I to z każdym dniem bardziej i bardziej?

:)
        • komandos57 Re: wiem co jest Komandosowi! 20.10.03, 20:25
          ---((((((((( nie wiem czy to tak?
          jestes pojebka.oh,jak ja cie lubie.
          • Gość: girlfriend Re: wiem co jest Komandosowi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:27
            chodź synek, zostaniesz pogłaskany po główce :)
            i pocałowany w czółko.

:)
            • komandos57 Re: wiem co jest Komandosowi! 20.10.03, 20:29
              jebnieta suko
              • Gość: girlfriend Re: wiem co jest Komandosowi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:51
                co tak słabo?
                • komandos57 Re: wiem co jest Komandosowi! 20.10.03, 20:53
                  sa inni.jebnieta na umysle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka