Gość: kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 22:26 Zycie sie nie uklada, praca meczy, najadlam sie, ba chyba obzarlam, napilam,przespalam caly dzien prawie. Zygac sie chce. Ble. HELP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: depresja? IP: *.unl.edu 04.11.03, 22:36 nie, lenistwo. moja rada. zapylaj do pierwszego sklepu z zabawkami, kup sobie gre zwana domino i sprobuj ulozyc kwadrat magiczny z 8 kamieni. przypominam ze kwadrat magiczny to jest takie zwierze, gdzie suma wszystkich rzedow, kolumn i przekatnych jest ta sama liczba. po kilku dniach prob zapomnisz o obzarstwie, bo cie szlag bedzie trafial z zupelnie innej przyczyny. daj mi znac jak poszlo. dla pociechy ci dodam, ze mnie sie udalo ulozyc kwadraty magiczne z sumami 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,16. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: depresja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 22:39 Oj Imagine. Nie jestem dzis na tej fali co ty:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: depresja? IP: *.unl.edu 04.11.03, 23:23 zadko kto bywa na tej grzywie co ja, stad i masa problemow. a z tym domino to sproboj. ja wcale nie zartowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: depresja? 04.11.03, 23:45 ja do garow ty do ortografii a moze chcesz zrobic konkurencje koledze K z udawaniem ze pisac nie umiiisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: depresja? IP: *.unl.edu 04.11.03, 23:50 a ty chcesz uslyszec czesc druga pod swoim adresem ? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: depresja? 04.11.03, 23:21 a zakupy juz byly? ;) ciepla kapiel w piance? herbatka z imbirem? "Ania z Zielonego Wzgorza" przed snem w pieleszach? :) pozdr.cossa Gość portalu: kobieta napisał(a): > Zycie sie nie uklada, praca meczy, najadlam sie, ba chyba obzarlam, > napilam,przespalam caly dzien prawie. Zygac sie chce. Ble. HELP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Cossa dobrze gada, tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 00:03 nie "Ania" a "Pippi" ;) Odpowiedz Link Zgłoś